Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


 • Fotokultivator

  Konfucije je rekao:
  "Tri su puta do mudrosti:
  Odgoj - on je najlakši.
  Razmišljanje - on je najplemenitiji.
  Iskustvo - on je najneugodniji."

  avatar

  05.12.2012. (17:07)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Istina, istina...

  Zanimljivo kako su praktični postovi uvijek ti koji imaju najmanje komentara u usporedbi s onima koje neki zovu "teoretskima i dosadnima" :P

  avatar

  06.12.2012. (17:43)    -   -   -   -  

 • ivy

  Haha, a gledaj, tu se nema sta za dodati. Pamti i uci. A o ovom drugom se moze trkeljati do u beskonacnost :)

  avatar

  06.12.2012. (18:50)    -   -   -   -  

 • Cakana

  A zato šta je ovaj post zapravo kratki rezime (je li kratki rezime pleonazam? :)) 10-ak već napisanih postova, pa nemamo baš šta ni komentirat :D (iako je svakako dobar post).

  avatar

  06.12.2012. (23:56)    -   -   -   -  

 • ivy

  Deckima zbilja treba malo igre..

  avatar

  07.12.2012. (05:17)    -   -   -   -  

 • The Artist Formerly Known

  Postoji jedna negativna stvar kod velikog broja žena: to što se u komunikaciji (s muškarcem) ne ponašaju kao sudionik, nego kao sudac, casting agent ili žiri u "American Idolu" (tj. "Hrvatska traži zvijezdu").

  avatar

  07.12.2012. (14:01)    -   -   -   -  

 • minus40kg ... kalorijski restoran ... dražeN;)

  Kada bi dobio vremena koliko vjerujem da mi treba možda bi izgubio vjeru, a što bi mi onda vrijedilo vrijeme, jer sve vrijedi samo onoliko koliko vjeruješ da vrijedi ;)

  avatar

  08.12.2012. (01:16)    -   -   -   -  

 • Anonimus

  Evo primjera jednoitisa (u ovom slučaju zvanog Bitch-dependency):
  http://www.youtube.com/watch?v=EAEq_Qys7Fw

  "Bitch-depende ncy is no laughing matter, it can mess with your friends, your health, and scary enough even your money"

  avatar

  08.12.2012. (09:59)    -   -   -   -  

 • The Artist Formerly Known

  Kako ti se čini ova pseudoznanstvena razrada faza braka? Je li to opet racionalizacija hipergamije, "entitlement princess" sindorma, razvoda jer je "unhaaapy"/"trapped in marriage"?
  Gdje ste vi? Faze braka na koje je "osuđen" svaki par

  Što bi značile ove tvrdnje? Surovost tržišta (o kojem si pisao=? Više nema "srednje klase", nego sve uzima gornjih 10-20% fuckin' elite, a ostali su seksualni proleteri protiv svoje volje?
  Ili je MGTOW pokret, koje je Mr.Wolf spominjao, uzeo maha?
  Mlađim muškarcima sve je manje stalo do seksa

  "The Artist Formerly Known As - "

  avatar

  09.12.2012. (15:06)    -   -   -   -  

 • Samohrana majka

  Slažem se s Cakanom, a imam i nevezano pitanje: može li se povući paralela "seksi" - "lijepa" i "igrač" - "pravi muškarac"? S jedne strane želja za osvajanjem (i, u ekstremnim slučajevima, iskorištavanjem) što većeg broja jedinki suprotnog spola, s druge želja za poduzanjem obitelji samo s jednom (uključujući poštovanje prema toj jednoj, a ne samo seksulanu privlačnost) .

  @Tafka: pretpostavljam da pitaš Ignissa, ali meni su oba članka totalna glupost.

  avatar

  09.12.2012. (17:12)    -   -   -   -  

 • Transgenična mimoza

  Zanimljiv sadržaj bloga. Dobro kažeš za petu točku, zna biti neugodno, u neku ruku i očajno smiješno dok muškarac poludi od sreće na dobivenu informaciju o mom jedenju sendviča i jogurta za doručak.

  avatar

  10.12.2012. (16:44)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @TAFKA: Da, prvi članak mi stvarno djeluje hrčkoliko. Već je i 5 stadija tugovanja teško primijeniti u stvarnom životu, a 9 stadija braka... fiju....

  Ovaj drugi je možda na dobrom tragu, ali se odmah od početka utopio u ovome:

  "Seksolozi smatraju da su "krive" žene i djevojke u okruženju mladih momaka koje su previše čedne, jer takvo ponašanje nije uobičajeno za ponašanje mladića koji pucaju od hormona."

  WTF??? Kakve veze ima čednost djevojaka s time koliko ovi žele seks? Ovo je kao da se uspoređuju kruške i jabuke, odnosno želja za seksom i stvarna frekvencija seksa. Naravno, oni kojima je sve teže doći do seksa će očekivano to staviti u kiselo grožđe, ali tko zna... ovo je jedan vrlo pop članak.

  @Samohrana majka: ne razumijem baš što pitaš --- paralela između lijepa / seksi i igrač / pravi muškarac, ili seksi / igrač i lijepa / pravi muškarac? Je li pitanje može li igrač biti pravi muškarac, ili može li lijepa žena biti seksi? Elaboriraj :P

  @Transgenična: "OMG!! Divim se tome kako dobro znaš odabrati jogurt. To je danas tako rijetko!

  avatar

  10.12.2012. (23:47)    -   -   -   -  

 • Igniss

  p.s. nešto ne valja u komentarima, otkida zadnji dio bez nekog razloga... anyways, posjetite Transgeničin blog jer ima dobar post o veličini penisa.

  avatar

  10.12.2012. (23:49)    -   -   -   -  

 • The Artist Formerly Known

  @Samohrana majka
  Solispsizam?

  @igniss
  U članak o utjecaju godina možeš ubaciti domaću referencu, Marinu Perazić...
  Denis&Denis koncertom obilježili 30 godina postojanja
  A možeš ju vidjeti i na YT u nekom reality showu otprije par godina, "Big Brother", "Farma" ili kojem već. Ima i neki intervju u kojem se žali na svakodnevicu, nezaposlenost itd. Teško je nekada zgodnoj ženi kad ju godine gurnu s pijedestala dolje među "raju"..

  avatar

  11.12.2012. (00:11)    -   -   -   -  

 • Bova

  @Ignisse, upravo procitala Transgenicin blog, malo me zbunio tvoj komentar gdje navodis svoje pisanje o debljini penisa i posljedicnoj vatri, pregledavam tvoje postove no ne nalazim nista, ili pises negdje drugdje. Jako me zanima ova tema, raspisi se i ti o ovome!

  avatar

  11.12.2012. (09:12)    -   -   -   -  

 • Samohrana majka

  Jesu li seksi žene u odnosu na lijepe ono što su igrači na prave muškarce (nazovimo ih tako, recimo da su to alfa muškarci posvećeni obiteljskom životu itd.)?

  avatar

  11.12.2012. (10:56)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @TAFKA: jadna ona... a što ćeš, to se događa kad sve što imaš baziraš na seksepilu. Jednoj Terezi Kesoviji se to nije dogodilo.

  @Bova: to je zato što je moj google search tamo na desno s**ban. Evo linka

  @Samohrana majka: I dalje ne kužim. Seksi i lijepa su obje riječi u kategoriji privlačnosti, a igrač i pravi muškarac su riječi sasvim različitih kategorija - privlačnost i moral. I Beta sigurno može biti pravi muškarac.

  Možda misliš na ono iz žene mogu prekrasno ostariti, gdje se govori o ženama koje su seksi ali nisu lijepe?

  Ako je pitanje jesu li igrači koji nisu "pravi muškarci" ekvivalent žena koje su seksi ali nisu lijepe, moguće da, ali ja uvijek uzimam u obzir da su igrači reakcija na tu žensku preferenciju, ne obrnuto. I općenito je previše faktora o igri da bih donio neki opći zaključak.

  avatar

  11.12.2012. (14:40)    -   -   -   -  

 • Bova

  @Igniss: procitala sam i apsolutno si u pravu, debljina i tehnika su najvazniji, anatomija. A kako nam mozes opisati ljepotu vagine, svaka je razlicita, no ono sto mene zanima je kakve decki preferiraju?

  avatar

  11.12.2012. (15:10)    -   -   -   -  

 • Transgenična mimoza

  Thanks na promociji.
  Dobro kažeš u svom postu o duljini penisa, ali ima nešto oko čega se ne bih potpuno složila: "Vagina nije dovoljno osjetljiva da razlikuje ni goli penis od penisa s kondomom." - ovdje se osjeti razlika. Lateks je ipak drugačiji na dodir od čistog mesa.

  avatar

  11.12.2012. (18:14)    -   -   -   -  

 • Bova

  @Transgenicna mimoza: o, da to mi je promaklo.

  avatar

  11.12.2012. (21:41)    -   -   -   -  

 • The Artist Formerly Known

  @Bova
  Većina dečkiju preferira vagine koje su dostupne.
  Pjesnici, npr. Petrarca ili Dante, preferiraju nedostupne kako bi se imali inspiraciju za svoj bol.
  "Igraci", npr. Mistery, preferiraju vagine koje su im u neposrednoj blizini (proximity).
  Koja si ti :)

  avatar

  12.12.2012. (00:14)    -   -   -   -  

 • mickwar

  ukratko, budi čovjek.
  iskren, uglađen i samouvjeren.

  avatar

  12.12.2012. (00:48)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @Bova: ok, sasvim ozbiljno, muškarci preferiraju usko ali ne preusko. Definitivno više napaljuje takva vagina, pogotovo ako moraš ulaziti pomalo da je ne bi boljelo na početku, ali ako je toliko uska da ima većih problema s ulaženjem ili je stalno boli, onda se gubi smisao. Žene mogu ovakvu vaginu održavati ili postići Kegelovim vježbama.

  Što se oblika stidnih usana i šišanja ili brijanja tiče, mislim da su preferencije gotovo jednako raspoređene po tim raznolikim oblicima.

  Što se mirisa tiče, privlačan (i normalan, držim) miris vagine je neobičan ali u osnovi svjež. Ne može ugušiti čovjeka i nije ga neugodno pomirisati na prstima. Ako je vrlo jak ili smrdi na nešto (na ribu je najgore), to može potpuno uništiti ugođaj, plus signalizira prisutnost bakterijskog vaginitisa ili tako nečeg.

  @mickwar: većini "ljudi" to ne dolazi prirodno, tako da ne mogu baš reći da se sve svodi na bivanje čovjekom. Dok iskrenost ne šteti (ali ni ne koristi!), uglađenost može biti smrtnonosna. Jedino je samouvjerenost konstantno dobra.

  @Transgenična: moguće je da je tako, ali držim da bi onda žene mogle osjetiti kada je tijekom seksa puknuo kondom i sl. Također, nisam nikada vidio niti jednu temu gdje se žena žali na to da joj kondom smeta u seksu (osim u smislu ne-romantičnosti). Ali tko zna?

  avatar

  12.12.2012. (08:37)    -   -   -   -  

 • The Artist Formerly Known

  Još jedna "dan poslije" priča s prijavom za silovanje. Dan poslije je "shvatila" i zažalila je što je bila s njim. Ili se celebrity guy nije htio $$$ nagoditi za odbacivanje optužbi. Snimke nadzorne kamere se ne slažu s pričom, ali koga briga: ako se činjenice ne slažu s pričom, tim gore za činjenice.

  Žrtva tvrdi da je te večeri, 30. prosinca 2011. godine, bila previše pijana i da se ne sjeća kad je napustila bar Jet Black s redateljem te da je sljedećeg jutra shvatila da je silovana. Međutim, na videosnimci iz bara jasno je vidljivo da je žrtva napustila kafić posve trijezna. Ona pak kaže da joj je bilo neugodno nakon što se probudila i da nije htjela pitati Travissa što se dogodilo noć prije.

  Filozofsko pitanje: tko je tu na kraju "žrtva"?

  avatar

  12.12.2012. (14:10)    -   -   -   -  

 • Bova

  @TAFKA: sto ti mislis koja sam?
  @Igniss:pa ti si sportas, vezano za dvanaesterac, bravo :-) !

  avatar

  12.12.2012. (17:10)    -   -   -   -  

učitavam...