Komentari

truelife.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • crossroadsoflife

    Ustuknem kada čitam tvoje riječi. Prelijepe osjećaje skroz iznova iznosiš i ostavljaš za sobom. Vjerujem da ćete se sresti jednoga dana i onda ljubav može biti prepuštena samo vašem beskraju koji ćete sami stvarati i tkati ljubavlju kojom osjećate jedno prema drugome. Čak i te daljine onda postaju blijeđe, posebice kada čežnjama svojim očekuješ tu drugu polovicu srca svoga, a do tada ju spremi negdje duboko utisni u sebe i raduj se nadi kojom dolazi to vrijeme kada ćete opet biti skupa, zajedno. Dovoljno je ponekad da se duše dodirnu i u tom jednom malom djeliću sekunde se u mahu i prepoznaju, a tada znaš da će se kad tad opet spojiti i vječno voljeti. :)
    Lijep ti pozdrav!

    avatar

    03.12.2012. (20:05)    -   -   -   -  

  • daniela1

    imam kvar na tipkovnici, navratit ću kad nabavim novu. neki znakovi mi ne rade, a htjela komentat- lijepo je ovo, hvala, lajk, ćao.

    avatar

    04.12.2012. (01:44)    -   -   -   -  

  • truelife

    eto rekoh več kad dolaze od tebe crossroadsoflife stvarno znače jer ti predivno pišeš ,puna si inspiracije te neke duševne ljepote ,iskreno nadam se i ja mada je maloo komplicirano i ostaje mi jedino nada vjerujem u ta čuda jer jedino mi to ostaje ,vjerujem u taj susret jer prožeo je moje biče potpuno ,daleko je a osječam je kao da je tuu kraj mene :) i tebi lijep pozdrav i hvala na lijepim željama

    avatar

    04.12.2012. (13:51)    -   -   -   -  

  • truelife

    samo navrati daniela da si bliže dao bih ti jednu imam viška :) pozzz i ugodan dan :)

    avatar

    04.12.2012. (13:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...