Komentari

alenzoric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • Vilko

  Društvo je izgradilo strahovito otporne, prilagodljive i nesalomljive bedeme svoje lažljive strukture; sve je razrađeno do u najmanju sitnicu, do u mikro nijanse, da odvrati pojedinca od potrage za slobodom. I čini se da živimo normalnim, uljuđenim, civiliziranim životom, a zapravo smo uljuljkani, omamljeni, opijeni, drogirani i u tom drogiranom stanju vjerujemo kako činimo najbolje što možemo. Umovi su nam otupljeni, volja oslabljena, umijeće stvaranja izgovora dovedeno do genijalnosti. I, naravno, prešutno očekujemo da netko drugi sve odradi umjesto nas, netko imenom Bog, ili Sudbina, ili Slučajnost, ili čak i političari. I tako još jedan dragocjeni život mirno odlazi u Uzaludnost. Najnovija je lukavost društva, da doduše imamo Krila, ali da nam ona trebaju poslužiti da prizovemo u svoje živote novac, partnera, zdravlje, uspjeh i slične bedastoće. I za takva Krila ljudi svakodnevno u hotelu Antunović i na sličnim mjestima plaćaju stotine i stotine eura bjelosvjetskim muljatorima. :) Pozdrav!

  avatar

  05.12.2012. (22:20)    -   -   -   -  

 • ksenija

  Ne samo da si mislio da tako mora biti, nego je u tom trenutku tako moralo biti. Stvaranje identiteta je neizbježno.Ono je čini se dio razvoja svake jedinke. Mali problem je što kada stvorimo čvrstu strukturu smatramo da je razvoj završio.
  Taj identitet je predivno mjesto učenja, poput žive knjige...zar ne?
  Svaki trenutak je prilika da iskoračimo iz tog videa,ali nećemo to učiniti do trenutka dok nam ne postane smisleno.Nitko nas ne drži osim nas samih. Izgleda da ipak trebamo sva ta iskustva.

  Možemo li osjećati zamjeranje, krivnju prema onima koji nas nisu naučili ono što sami nisu znali?
  Nema tu krivnje ni krivaca. Rekla bih čak ni vlastite.:)
  Šansa je kraj nas svaki dan ,a naše je samo da je uočimo. ( samo hehe)

  avatar

  18.12.2012. (09:29)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...