Komentari

evanovizeland.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • micro

    hello eva,

    ajde pishi nam malo, kako provodish dane, mozesh li zivjeti od svoje place, koliko placas stan, rezije. Kakav je prijevoz tamo, vrijeme. Kakvo ti je radno vrijeme, putujesh li okolo. Hoces li se moci kandidirati za PR uskoro.
    Mislish li da ako apliciram za poslove iz hrvatske, izravno na firme ili nanatjechaje za posao da je moguce da isti nadjem?

    Hvala ti :)

    avatar

    16.12.2012. (20:11)    -   -   -   -  

  • sara

    Bok Eva fascinira me kako si uspjela :) Evo imam i ja malo pitanja... Zivim u Slovackoj vec 17 godina a sada imam 22, i da ti iskreno kazem fasciniraju me Cesi, Slovaci i Poljaci kako se oni sprte i idu.... Poznam puno prijatelja koji su bili u Kanadi, Australiji, pa cak i Japanu...cinjenica je da oni to imaju lakse posto su EU.... Ali zanjima me uglavnom, dali sa nama gradanima moze dat slicna viza koji ljudima iz EU - work and travel ??? Student sam i strasno me privlaci Novy Zeland, htjela bi radit i putovat, znam da oni mogu ali neznas mozda kako je to snama???Jel by se dao trazit posao vec kad dodes tu ili kako to? Hvala puno za odgovore :)

    avatar

    07.01.2013. (00:13)    -   -   -   -  

  • Predavac

    Bok Eva. NIsmo čuli od tebe dugo, a svi jedva čekamo. Kissy i nadam se da su ovi požari izbjegli tvoje područje.

    avatar

    10.01.2013. (08:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...