Komentari

jagoda-radojcic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Neverin

    ja sam za to, i predlažem da već danas krenu kamioni s parama iz državnog proračuna (ako nisu samo pozajmice ostale) u smjeru Vatikana da im pomognemo ionako žali bože šta bi bilo da te pare ostanu nama. Pa spizdili bi ih mi na različite gluposti, ovako barem spašavaš cijeli svijet i potonemo ko heroji. Ovom gestom si osigurano besmrtnost u povijesnim udžbenicima. Definitivno sam za financijski harakiri ! Već vidim Poljake kako krepivaju u ljubomori što se nisu toga sjetili.

    avatar

    29.11.2012. (22:25)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Vrtim nekaj po netu, pa naiđem,...i kaj da čovjek veli, kaj, sem,
    ma vidi Purana.
    Ccccccccccc
    Tak se u prirodi ponašaju muške jedinke pred parenje.
    E sad, tko će biti nagužen, još se ne zna.
    Valjda mi.
    Čipka je tu, a vjerojatno i mrežaste čarape sa halterima.

    avatar

    30.11.2012. (09:26)    -   -   -   -  

  • mrcina

    Trebalo bi s Vatikanom sklopit novi konkordat u kojem bi se na obostranu korist i ugodu mi obvezali plaćat sve njihove financijske dubioze, a oni da će nama promovirat naš turizam, da će otjerat Jezerinca, ukinut čistilište, uvest latinske mise te osobito da će švicarsku gardu zamijenit našim Žudijama iz Vodica koji su puno više seksi

    avatar

    30.11.2012. (14:14)    -   -   -   -  

  • insider

    Draga Jagoda,
    Molim te nemoj se ubuduće s takvim stvarima zajebavati jer daješ ideje ovim slijepcima da nas dodatno oderu. To su ljudi koji zasigurno ni o čemu drugom ne razmišljaju nego kako da nas još više iscijede i bojim se da bi ovakve ideje s kojima se ti, vjerujem, samo zafrkavaš, mogle lako pasti na plodno tlo u hrvatskoj vladi. Vjeruj mi da nimalo ne pretjerujem.

    avatar

    30.11.2012. (18:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...