Komentari

milemylo.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Dinaja

    da, imaš pravo...treba...a zaljubljenik u riječi riječima stvara ljepotu...da to je TO...:-))

    avatar

    29.11.2012. (12:11)    -   -   -   -  

  • Između života i smrti

    ahhhh....slicnu stvar prolazim i jako se tesko nosim sa time... ja nemam te nagone da mu se javljam. Ostavila sam ga jer je bio los prema meni i nije me postovao, i znas sta mi se događa. Svako malo mi se javi da mu nedostajem. I onda ja pokleknem i kad on vidi da mi je jos stalo onda samo nestane iz mog zivota i prestane se javljat. Blago receno, muci me...
    Dobro si postavio pitanje...samo ne znam ti dati odgovor, na zalost...sve sto mogu reci je da vrijeme nadam se jednom ucini svoje...pozdrave ti saljem!

    avatar

    29.11.2012. (17:05)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    dobro ti jutro...hvala na posjeti...ugodan ti dan želim...:-))

    avatar

    30.11.2012. (06:53)    -   -   -   -  

  • Žena.Samo to.

    Normalno je,proći će i ponekad mislim da nije do srca već do uma...ne znam ni sama,samo razmišljam....

    avatar

    30.11.2012. (08:47)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Gle, da ona nije imala namjeru parazitirati na tvojoj pozornosti, ne bi ti poslala ni poruku tada ni baš takvu poruku. Zapitaj se malo - zašto baš tada i baš tebi i baš samo "kako si"? Osjetila se usamljeno, možda joj je nedostajalo pažnje, možda je nju na isti način povrijedio netko kao i ona tebe, i tko će biti bolji za utjehu nego netko za koga zna da još pati za njom. To nije briga, nego obična glad.

    Sve što si osjetio je sasvim normalno i prirodno. Naravno da nije dobro da si tako burno reagirao (trebao si ili biti suzdržan ili je jednostavno ignorirati), ali što je tu je. Jednostavno - prestani se brinuti što ona misli o tebi! Ako misliš da si nešto "pokvario" time što si joj napisao ili tu prvu ljutu poruku ili poslije tu drugu molećivu, grdno se varaš. Da je imala dobro mišljenje o tebi, ne bi uopće ni bila prekinula s tobom.

    Moraš shvatiti da imaš cijelu budućnost pred tobom, i da ćeš u njoj pronaći mnoge ljubavi s kojima će ti biti bolje nego s njom. Puka je iluzija da bi jedino s njom mogao biti sretan i moraš se ostaviti te ideje. Znam da do te točke nije lako doći, ali što ti drugo ostaje?

    Za tvoj život nije važno što ona misli o tebi.

    avatar

    30.11.2012. (09:18)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja napravio jednu "glupost" koje se začudo ne sramim. Nakon godinu dana što se nismo vidjeli poslao sam joj mejl. U međuvremenu sam postao cinik što se tiče ljubavnih pitanja. Uopće ne skačem oko zgodnih žena niti kad mi se sviđaju, ponašam se sasvim hladno iako je to čudno za mene jer bi se prije iz helikoptera vidjelo ako mi se netko sviđa. I totalno bježim od emocija jer imam neke stvari za raditi da si sredim egzistenciju i dok to ne sredim ne želim imati nikoga.

    No, poslao sam joj mejl u kojem ne očekujem nikakav odgovor ali samo želim da zna da ju još volim i da će vjerovatno ona biti ljubav mog života (ili jedna od njih) na koje ću misliti do posljednjeg daha jer nakon 5 godina prekida a da još osjećam nešto prema njoj to valjda nešto i znači. I totalno neogorčeno, u pomirljivom tonu, samo kao činjenica, eto znaj da si ti to i to u mom životu i to mi predstavljaš makar se više nikad sreli i samo da mi budeš sretna bilo kako i bilo sa kim. I nije mi odgovorila, a i bolje, imam osjećaj da je napokon moja zadnja :) šalim se. Otkad sam joj to poslao laknulo mi je.

    avatar

    30.11.2012. (11:28)    -   -   -   -  

  • Simplica

    Proći će....Kada nađeš nekoga tko će ti značiti još puno više....Onda će ti sjećanje na nju biti slatko :)

    Dobro pišeš....

    avatar

    30.11.2012. (14:25)    -   -   -   -  

  • Angie Photography

    Istina.. Ljubav je kao droga.. :/ Čula sam mnogo sličnih priča i mnogo različitih nastavaka na takve priče.. Nekad jednostavno ostane na tome,nekad se dogodi repriza,ljubav i sreća,a na kraju bol,a nekada zaista sve završi sa happy endom.. ;) Mnogi kažu da je vraćanje bivšoj ljubavi kao čitanje već pročitane knjige,ja vjerujem da nije.. Knjiga je napisana i ima svoj kraj,a život je knjiga koju pišemo dok god živimo i nikad neznaš kraj... Ne vjerujem u sudbinu ispisanu na dlanu... Vjerujem da sami sa svakim danom ispisujemo svoju sudbinu... Što će biti sa tobom,ovisi samo o tebi,možemo ti mi svi davati savjete,ali ti si glavna karika. Neznam,za mene je moguće sve u što vjerujem.. Često riskiram,nekad pogriješim,ali nikada se ne pitam što bi bilo da sam drukčije napravila..
    Pozz..

    avatar

    30.11.2012. (14:26)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ma to je sve radi ovog kišnog vremena pa smo svi zatvoreni i introspektiramo :) čim zađe sunce bit će bolje bolje

    avatar

    30.11.2012. (15:20)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    ponos i taština, a još manje ogorčenje nisu saveznici ljubavi... :)

    avatar

    30.11.2012. (17:38)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    zašto imam neki feeling da je na kraju ona ispala pozitivka, a ti posesivac? Anyway, trebalo je muda da se ovako brutalno potučeš sam sa sobom i to podijeliš sa nama...a srce ko srce ima svoj ritam i da ga jebeš ne možeš mu doskočiti.

    avatar

    30.11.2012. (19:37)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    To ti je ovako nekako. Imaš zub koji te boli, muči te danima. A kada manje boli guraš ga jezikom da vidiš dali još boli, bez obzira što to guranje opet uzrokuje bol.

    avatar

    30.11.2012. (19:56)    -   -   -   -  

  • Sarene boje svijeta

    Ja sam potpuno na tvojoj strani, je da tvoja reakcija na njezinu poruku nije bas najljepsa ali je normalna, barem ja tako mislim... I mislim da ce te sve to proci, pojaviti ce se nova, za tebe bolja =)

    avatar

    30.11.2012. (20:36)    -   -   -   -  

  • zaljubljen u riječi

    lijepo je vidjeti toliko komentara, pročitati ih i osjećati se bolje... hvala vam svima....

    avatar

    01.12.2012. (09:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...