Da, nije loše. Kad sječeš krompir, drži ga u žlici, ona će spriječiti da ga prerežeš do kraja,
ali, još bolji recept
Skuhaj ga na pola, u ljusci, pa okuli i naribaj na krupno, pa u vatrostalnu zdjelu sa svinjskom domaćom mašću i dosta češnjaka na sitno i zapeć u pečnici na nekih 190 NC, dok gore ne dobije rumenilo. Svinjska stara, svinjska, jeble te bobice, hahahahahaha. Probaj pa pljuni van, ak ne valja, a nebuš.
Kad sam radil prek Hidroelektre u Alžiru, da viš kak sam zdresiral arape na špek od "Haljufa" i nikaj im ni bilo "Haram". Zlo izlazi na usta, (parole) a ne u usta.
23.11.2012. (11:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
€uro a nek proba, pa nek pljune van i veli da ne valja. Daj zamisli pečena jaja na ulju, fuuuuuj, ah da i jaja su životinjska, moš mislit kokoši ko životinje, hahahahaha. Ja dami ništa ne osporavam, kaj se tiče bobica i povrća i voća, no zastranila u drugu stranu. Ja jedem jako puno vege pizdarija, ali mesoooo? Ne! Ili Da! neupitno. Sve treba jesti, sve! Manje mesa, normalno, pa ne nalijećeš na pečenog vola, janjca, ili odojka, svaki dan. Osjećaji? Osjećaji ubojstva? Mislim tih životinja. Pa, takva nam kontracepcija života. Biljke još te kako osjećaju. Dokazano! Tak je i izmišljen Poligraf.
23.11.2012. (12:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Izgleda dekorativno, a vjerujem da je i ukusno. Ni ja ga ne koristim često, ali znali smo nekad uvečer kod planinarskog doma peći cijeli krompir u vrućem pepelu, toga nema u restoranima.
24.11.2012. (00:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Da, nije loše.
Kad sječeš krompir, drži ga u žlici,
ona će spriječiti da ga prerežeš do kraja,
ali, još bolji recept
Skuhaj ga na pola, u ljusci, pa okuli i naribaj na krupno, pa u vatrostalnu zdjelu sa svinjskom domaćom mašću i dosta češnjaka na sitno i zapeć u pečnici na nekih 190 NC, dok gore ne dobije rumenilo.
Svinjska stara, svinjska, jeble te bobice, hahahahahaha.
Probaj pa pljuni van, ak ne valja, a nebuš.
Kad sam radil prek Hidroelektre u Alžiru, da viš kak sam zdresiral arape na špek od "Haljufa" i nikaj im ni bilo "Haram".
Zlo izlazi na usta, (parole) a ne u usta.
23.11.2012. (11:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
cuj alexa sa svinjskom masti..pa zans da to inda ne jede...
23.11.2012. (11:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Ovo je tako jednostavno i sigurno predobro, svakako ću probati. Hvala ti na receptu! :-)
23.11.2012. (12:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
€uro
a nek proba, pa nek pljune van i veli da ne valja.
Daj zamisli pečena jaja na ulju, fuuuuuj,
ah da i jaja su životinjska,
moš mislit kokoši ko životinje, hahahahaha.
Ja dami ništa ne osporavam, kaj se tiče bobica i povrća i voća,
no zastranila u drugu stranu.
Ja jedem jako puno vege pizdarija, ali mesoooo?
Ne! Ili Da!
neupitno.
Sve treba jesti, sve!
Manje mesa, normalno, pa ne nalijećeš na pečenog vola, janjca, ili odojka, svaki dan.
Osjećaji?
Osjećaji ubojstva?
Mislim tih životinja.
Pa, takva nam kontracepcija života.
Biljke još te kako osjećaju.
Dokazano!
Tak je i izmišljen Poligraf.
23.11.2012. (12:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brod u boci
Ovo izgleda dobro i zanimljivo, a sigurno je i ukusno, mmmm :-)
23.11.2012. (12:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Izgleda dekorativno, a vjerujem da je i ukusno. Ni ja ga ne koristim često, ali znali smo nekad uvečer kod planinarskog doma peći cijeli krompir u vrućem pepelu, toga nema u restoranima.
24.11.2012. (00:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samohranamajka
Dobar recept!
14.12.2012. (20:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...