Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • yeee

    hvala vam heroji sto ste dugo mogli nositi kriz za napacenu hrvatsku ,niste poklekli kao ni u ratuSILE PAKLA NISU USPJELE

    avatar

    17.11.2012. (04:44)    -   -   -   -  

  • patriot

    Kadija tuži, kadija sudi, kadija zatvara, kadija oslobađa.
    Svjetski moćnici su i pomoću njih svoj cilj postigli, Hrvatska je njima sada u džepu pa su sasvim logično ljude pustili na slobodu. Sa naše i Božije logike, Hagu nisu tribali ni bit.

    avatar

    17.11.2012. (09:09)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    sretna sam...justicija je pobijedila...a dolini Neretve, u kojoj naučih slušati tišinu, želim mir i blagostanje u valovitim previranjima ovoga ovdje i ovoga sada...želim vam svu sreću svijeta...osmijeh na licima generala zrcali, među ostalim istinama, ljepotu zelene rijeke i dobrotu ljudi koji vjerovaše u njih...:-))

    avatar

    17.11.2012. (20:34)    -   -   -   -  

  • Hrvat!

    I na kraju jedna istinita anegdota koju mi je ispričao Iko Buljan. On je svojevremeno igrao u njemačkom bundesligašu u Hamburgu. Kako se Nijemci strogo drže denacifikacije i svi su osjetljivi na bilo kakvu pojavu nacizma (slučaj Mandžukić!!!), s njim je u momčadi igrao njemački igrač koji je postupno počeo iskazivati neke simpatije prema nacional-socijalizmu. Jednom kad je pretjerao, doživio je u svlačionici opću osudu. U trenutku katarze Nijemac je rekao, skoro plačljivim glasom: “Što vi hoćete? I moj je otac izgubio život u nacističkom konc-logoru.“ Kritičari ga upitaše kako se to desilo. “Napio se pa je pao sa stražarskog tornja!” odgovorio je mladi njemački nogometaš. Podsjeća me to na gnjusni zločin kad je kraj Gospića ubijena jedna starica koja je sa vrha štale sa sjenom puškomitraljezom šibala po hrvatskim vojnicima. Arapska poslovica kaže: “Ako susjedova kuća gori, pazi na svoju!” A u Srbiji trenutno itekako gori!

    avatar

    03.12.2012. (11:29)    -   -   -   -  

  • YEEE ,

    Neka izdajnicka guba pogleda nasen ANTI u oci ako mogu ,Zivila hrvatska domovinai u njon slobodni GOTOVINA ,

    avatar

    07.12.2012. (19:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...