Dakle, kao prvo, ovo izgleda božanstveno i ne sumnjaj da ću to sigurno napraviti da vidim kakvo je! Dva pitanja:šta'š s bjelanjcima?Jel mi je što promaklo čitajući , oni se ne koriste,ne? Drugo, baš večeras razmišljam o piti od meda, kako još nikad ne vidjeh nikakav recept pite s medom, razmišljam tako o tijestu za pitu a unutra slatko vrhnje i možda meda s tim.... i onda otvorim tvoj post... što misliš kad bi se zamijenio šećer s medom u kremi, jel bi to bilo k čemu? Boook!
11.11.2012. (18:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo je ubojstvo!! Super zvuči...i ja sam nedavno dobila jedan novi recept za pitu od jabuka, iz Francuske ;) ali nije ovako kremast. Još nisam prešla na ovu esenciju vanilije, i dalje "tarem" po vanilin šećeru ;)
11.11.2012. (22:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
20.11.2012. (13:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DalmatiaGourmande
Volim! E pa onda kalup za torte, dakle :) Nije baš da mi je primamljiva ideja ribanja pećnice nakon što pojedem sama polovicu kolača :D
21.11.2012. (15:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pepeljuga_ri
danas sam ju pravila i stvarno je fina. jedino što su mi jabuke nekako previše "mlake" za ovaj recept, skoro pa ih ni ne osjetim u piti. idući ću puta probati sa šumskim voćem ili tako nešto. u svakom slučaju, jako fino i vrijedi napraviti! hvala na receptu!
22.11.2012. (16:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo je jako fino, ali ono iz tvog prethodnog posta je MMMMM.... :) Obožavam slane kiflice, punim ih najčešće pršutom i krem sirom + začini + naribani tvrdi sir. Ustvari, ima tisuću varijanti punjenja, ali ona osnova mi je uvijek među gastro favoritima. :)
08.12.2012. (14:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
Dakle, kao prvo, ovo izgleda božanstveno i ne sumnjaj da ću to sigurno napraviti da vidim kakvo je!
Dva pitanja:šta'š s bjelanjcima?Jel mi je što promaklo čitajući , oni se ne koriste,ne?
Drugo, baš večeras razmišljam o piti od meda, kako još nikad ne vidjeh nikakav recept pite s medom, razmišljam tako o tijestu za pitu a unutra slatko vrhnje i možda meda s tim.... i onda otvorim tvoj post... što misliš kad bi se zamijenio šećer s medom u kremi, jel bi to bilo k čemu?
Boook!
11.11.2012. (18:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
bjelanjke iskoristiš za nešto drugo ili baciš, ovdje se ne koriste :D zašto ne bi zamijenila, bilo bi vjerojatno ukusnije :)
11.11.2012. (19:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Mislila sam da sam isprobala sve od voća, eto, ovo baš nisam,
a čini mi se da bi moglo biti mljac:)))
11.11.2012. (19:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Ovo je ubojstvo!! Super zvuči...i ja sam nedavno dobila jedan novi recept za pitu od jabuka, iz Francuske ;) ali nije ovako kremast.
Još nisam prešla na ovu esenciju vanilije, i dalje "tarem" po vanilin šećeru ;)
11.11.2012. (22:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nina
volim sve s jabukama, pita je za peticu
20.11.2012. (13:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DalmatiaGourmande
Volim! E pa onda kalup za torte, dakle :) Nije baš da mi je primamljiva ideja ribanja pećnice nakon što pojedem sama polovicu kolača :D
21.11.2012. (15:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pepeljuga_ri
danas sam ju pravila i stvarno je fina. jedino što su mi jabuke nekako previše "mlake" za ovaj recept, skoro pa ih ni ne osjetim u piti. idući ću puta probati sa šumskim voćem ili tako nešto. u svakom slučaju, jako fino i vrijedi napraviti! hvala na receptu!
22.11.2012. (16:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
slažem se pepeljugo, jabuke treba začiniti inače su dosadnjikave :)
23.11.2012. (19:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kinky Kolumnistica
Ovo je jako fino, ali ono iz tvog prethodnog posta je MMMMM.... :) Obožavam slane kiflice, punim ih najčešće pršutom i krem sirom + začini + naribani tvrdi sir. Ustvari, ima tisuću varijanti punjenja, ali ona osnova mi je uvijek među gastro favoritima. :)
08.12.2012. (14:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...