Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Kojotica

    Lik je samo dokaz da klasicna izobrazba nije garancija pameti. Pa evo nam vec dva desetljeca na vrhu sve sami doktori znanosti, profesori, ginekolozi, kirurzi, inzenjeri, nema kakvog strucnjaka da vec nije bilo. I sta su napravili? Govno od govna. Sto izjavljuju? Izjave tipa : kad voda pada, onda nivo vodostaja ne moze rasti. Tako da, mozda je vrijeme da se pocne slusat moju pokojno babu sa 4 razreda pucke skole i rahmetli babu atifa u rijetkim trenucima kad je ovaj bio trijezan.

    avatar

    07.11.2012. (06:22)    -   -   -   -  

  • joca muškarčina samo takva

    Da bi nu2 uopće bila ozbiljna emisija treba je voditi ozbiljni novinar, a ne ovaj isprdak čija je jedina "kvaliteta" postavljanje "provokativnih" pitanja. Pa takva pitanja bilo tko može postaviti. Nemalo puta sam gledao kako ga kvalitetni sugovornik melje argumentirano u raspravama nakon čega bi shvativši svoju nemoć počeo sa takvim pitanjima ne bi li eto on imao većeg. Keruma i njemu slične koji su gostovali bilo tko bi rasturio u debati pa njih ne smatram ozbiljnim sugovornicima.
    I sad dolazimo do istine koju je kojotica rekla u komentaru iznad.

    avatar

    07.11.2012. (07:57)    -   -   -   -  

  • NF

    he,he, rekoh već da je zaslužio barem počasni hrvatski doktorat ;)

    avatar

    07.11.2012. (08:55)    -   -   -   -  

  • turimti

    ovo je baketina godine, super lažnjak...kakav spin...svi se bave njegovim doktoratima, propustom htv (?)-tko kaže da nije riječ o svjesnoj podvali aci i gledateljima. treba otvoreno razgovarati o tomu što je lik govorio, a on je govorio ono što narod zna i što misli o svim onim doktorima što vode ovu državu. cilj je postignut, nitko ne govori o onima što su stvorili pravni okvir za legalnu pljačku države. rizovci, dioki, gredeljevci i ini nisu više bitni, bitna je škola knjigovođe...

    avatar

    07.11.2012. (10:40)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    ovaj doktor barem nije liječio kao onaj lažni kirurg prije nekoliko godina

    avatar

    07.11.2012. (12:16)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Iako ti kažeš da neznaš komentirati poeziju, često sam na tvojem blogu, čitam tvoje postove i voljela bih biti realistična poput tebe umjesto što plovim u nekim svojim oblacima.
    Lijep pozdrav.

    avatar

    12.11.2012. (19:00)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Pokojni Francek je rekel kibi-dabi...

    avatar

    15.11.2012. (20:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...