Komentari

godwasneveronyourside.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ožiljak U Vremenu

    Svi mi tražimo taj izlaz, to svjetlo.
    Pronaći ćemo ga kad-tad. Do tada moramo nekako izdržati.
    (:
    Lijepo napisano.

    avatar

    14.11.2012. (17:39)    -   -   -   -  

  • Id

    Kliknuo sam na tvoj blog zbog tvojeg imena. Davno sam na blogu imao frendicu koja se zvala Ivana, značila mi je mongo i jednako sam zato volio njeno ime..koje za mene i danas ima samo jedno značenje; nju. Zapravo je čak i pisala slično tebi, veoma, sve je bilo mračno i govorilo je o patnji.

    Taj mrak je nešto što ti sama biraš, to je nešto što ti želiš. To će prestat kad ti dojadi, dosadi ili kad vidiš da si preduboko u ponoru i da se moraš trgnut. Život je izmjena krajnosti, ovo je dio prirode. Koju ja osobno volim, koju ja osobno preferiram. Ali optimizam je potreban, potrebna je ljubav, potrebna je toplina - jer drugi je nemaju, imaj je barem ti. Drugi je trebaju, možda više nego ti. Tako ja razmišljam.

    Nekad sam pisao jako slično tebi. I da, slušao "Knockin' on heaven's door". Kaj zapravo još uvijek ponekad radim. Vau, slušaš i Majke. Pročitao sam nekoliko postova. Kad sredim sve testove u školi ću svakako nastojati pročitati sve što si napisala.

    avatar

    15.11.2012. (20:30)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    Sasvim te razumijem jer meni isto zna biti tako, a nikada prije si nisam mogla ni pojmiti kako zapravo izgleda pakao, kako se u njemu moguće neopisivo užasno patiti, koliko god da sam mogla biti tužna i prije nego što sam upoznala pakao. I ne želim ga više, želim isto što i ti. Nikada se više tamo ne vratiti. Imati lijepe želje, a osobito lijepe snove je veoma ohrabrujuće za stanje u javi. Trenutačno ne želim ništa mijenjati, samo se ne želim vraćati u pakao. I dalje ustraj s lijepim željema i snovima i vjeruj mi da ćeš izuzetno cijeniti život upravo zato što si upoznala tu neopisivu bol besmisla u paklu i sve te laži koje nam pakao nastoji nametnuti, to jednostavno nisu istine. Istina je jedino božanska Ljubav i, vjerujemo li Bogu, vjerujemo li da nas čuva netko puno snažniji od nas samih, ili nešto sveznajuće, sveznajuća energija koja nas spašava, izvući ćemo se i ostati će opet dobro. Samo ukoliko dovoljno snažno vjerujemo!

    avatar

    16.11.2012. (18:46)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    Pa makaar i ne znali i ne razumjeli, a vjerujući da Bog zna i razumije, Bog čiji sin je Isus Krist, jedan od najsvetijih ljudi povezan s Bogom na najosobitiji način, na način da se božjeg sina smije nazivati Bogom tj. jednim od tri božja lica što jesu On sin, otac i duh sveti. Postoji i takozvana ženska, a i muška energija u Bogu. Koliko god zamršeno bilo, vjeruj sveznajućem Bogu čak i kada si najnesigurnija u sebe, Bog uvijek pokaže pravi put, u ovom ili onom obliku!

    avatar

    16.11.2012. (18:51)    -   -   -   -  

  • D.

    Svi mi to tražimo. Svatko traži taj svoj izlaz...
    Drži se samo. Dok ne pronađeš to što trebaš.
    :)

    avatar

    17.11.2012. (18:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...