Komentari

udarimenjezno.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Cvjetna

    Bojim se da kod takvih stvari nema nekih velikih mudrolija, jednostavno se treba natjerat, a to je najteže, započeti...Vjerujem da ti je teško nakon svega proživljenog sada bit koncentrirana na učenje. Uzmi si malo vremena da pročistiš misli, ljenčari, radi nešto šta te veseli, a onda sjedni i posveti se samo tome i budi ustrajna dok ne uhvatiš ritam i stekneš rutinu, poslije će lakše biti već...

    avatar

    05.11.2012. (21:34)    -   -   -   -  

  • daniela1

    http://youtu.be/qBSJjLfDmxY -imaš puno sličnih svari na you-tube-u, prošvrljaj, preslušaj, odaberi što ti najviše paše. meni pomognu kad trebam radit.

    avatar

    05.11.2012. (22:49)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Bok, evo me kod tebe!!
    Pa ,glede prvog djela posta. Život nikako ne može biti bez ružnih djelova. Nadalje, opet i iznova, trudi se prihvatiti, bez grižnje savjesti, sve što jesi, sve što si radila, ako ima nečeg čega se sramiš, i to je odlično, jer to pokazuje da si uočila neku grešku, ne moraš je više ponoviti. Da te utješim, SVI smo radili/napravili nešto čega se sramimo... to je ta famozna životna škola, i to je sve, nisi uzalud proživila tri godine, te tri godine su izvrsna škola za tebe (za svakog)!Tako je bilo,kako je bilo, ideš dalje!Ponekad je teško promjeniti načine življenja ukoliko nisi i promjenila okolinu!! nemoj biti okrutna prema sebi,nikad!
    A što se tiče lijenosti...upravo ti piše kraljica lijenosti!
    Naš mozak nas sabotira, treba ponekad začepiti uši nja njega i tvrdoglavo raditi dalje, bez obzira na "ne da mi se", "umorna sam". Meni je jedna od velikih stvari u životu bilo naučiti pregristi i nastaviti dalje unatoč otporu!!
    Pozdravljam te, samo hrabro naprijed!

    avatar

    06.11.2012. (13:42)    -   -   -   -  

  • Ožiljak U Vremenu

    Znam da će mi sutra biti žao zbog protraćenog vremena, ali znam da sada to ne mogu promijeniti. Jako mi je teško. Osijećam se kao idijot.
    -znam točan osjećaj, doduše ja sam u srednjoj, ali opet mi bude crnjak kada dobijem negativnu zato što mi se nije dalo i slično
    Pokušaj se nekako nagraditi. Kada naučiš određeni dio, počasti se jednim poglavljem neke knjige koju želiš pročitati, a onda nastavi. Ili ne znam, pojedi keks, poslušaj pjesmu, pleši, pjevaj i onda nastavi. Nađi nešto što voliš i onda si to daj kao nagradu.
    Svjesna sam da zvuči prilično glupo, ali eto, meni zna djelovati. Većinom s knjigama, u zadnje vrijeme nemam baš vremena za njih pa kada naučim nešto, pročitam si poglavlje i idem dalje jer umirem od želje da saznam što je u sljedećem. Možeš pokušati i s nekom serijom, naučiš pa pogledaš jednu epizodu ili tako nešto. Ne znam što voliš. Pokušaj.
    Nadam se da će pomoći barem malo. (:

    avatar

    06.11.2012. (21:29)    -   -   -   -  

  • Keira

    znam kako je to kada..
    pročitaš rečenicu,i nemožeš ju ponoviti..jer ti je mozak
    zaokupljen drugim stvarima

    svrati na moj blog

    avatar

    06.11.2012. (23:15)    -   -   -   -  

  • Neverin

    predlažem zapisivanja sa strane ključnih pojmova u nekoj rečenice, tako pomažeš mozgu da napravi sistem jer slažeš stvari koje si pročitala u određena mjesta pa ih se sjetiš lakše upravo tim pozicijama. Tako ja štitmam. Neće ti biti lakše nakon faksa, da sam znao to produžio bi još koju godinu prije diplome :D

    lakše je, naravno ako te zanima to što studiraš

    avatar

    10.11.2012. (15:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...