Komentari

diarydiduino.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Stelina mama

  Gledam oko sebe kako neki ljudi uzalud troše svoje živote... žive ih kao da i nisu svjesni što imaju.. nevjerojatno.. i pitam se gdje je ta ravnoteža.. neki normalni balans.. nešto.. nešto..
  nije mi jasno nikako.. kako to i zašto tako ide?
  Vidiš da im nije stalo uopće ni do koga.. da im to što žive i što su im svi njhovi živi ne znači ništa..
  Nevjerojatno.. to samo pojačava frustraciju i bijes.

  avatar

  06.11.2012. (20:41)    -   -   -   -  

 • Zdenka

  Draga Vesna, u nedjelju poslijepodne, slučajno sam okrenula Tv kanal na kojem se prikazivao američki film "Dugi povratak kući". Sadržaj ovog američkog filma govori o ljudima koji su doživjeli najstrašniju tragediju koju roditelj može doživjeti, probleme u obitelji nakon tragedije. Moraju se ponovo učiti živjeti, naročito zbog drugog djeteta čije probleme ne uočavaju, a i radi onoga što se zove obitelj i dom, ali dom u kojem će jedan član zauvijek nedostajati.
  I kako to obično biva, ovaj američki film završava hepiendom. Obitelj je ponovo na okupu, kockice su posložene, život se nastavlja...
  Ali, to je samo na filmu. Za nas, život je stao, mi samo preživljavamo, pitam se što nas još drži ?!

  avatar

  21.11.2012. (07:54)    -   -   -   -  

 • emocija

  Zato i ne volim američke filmove jer ako i počne kako treba (realno) završi obavezno happyendom koji nema veze sa stvarnošću. Od kada se to dogodilo u mojem životu, primjećujem i to da se radnja u filmovima s kadrovima u kojima se dešava ovo što se nama desilo, prekida bez "zavirivanja" u živote onih koji ostaju. Scena na patologiji: majka plače, otac škrguče zubima, pa se zagrle, pa odu. Kraj priče. Mi, Unini roditelji, njezini mama i tata, više se i ne grlimo, ne odlazimo nikuda, živimo svatko sa svojim demonima i usput, nikoga ne zanimamo. Barem ne u tom segmentu.
  A što nas drži? Ništa! U početku inercija kao i ona luda scenografija našeg uma - desit će se obrat, sve će biti kao prije dok konačno ne shvatiš da je sve to laž a istina je ovo što pokušavaš odbaciti iz uma, a od tada valjda ide trapljenje samoga sebe. Za mene osobno, hrabri su okončali muku, a ovi (i ja) drugi upali u grotlo pakla iz kojeg nema spasa ili izlaska.

  avatar

  27.11.2012. (17:26)    -   -   -   -  

 • Barbara

  Pogledajte, ako niste, film "21 gram", odličan je, nimalo sladunjav. O ženi koja je u prometnoj nesreći izgubila obitelj. Lijep pozdrav!

  avatar

  10.12.2012. (04:26)    -   -   -   -  

 • maja

  mi koji smo izgubili ono što nismo smjeli samo odrađujemo život

  avatar

  23.04.2013. (14:44)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...