kako ti zavidim! ta marunada mi je jedna od želja, doći, vidjeti i uživati! Hvala na predivnim fotkama i mirisu jeseni iz tvog kraja :) Pozz iz Valpova
01.11.2012. (12:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@v, nego, za to i služe kesteni. @ericca_35, druge godine obavezno dođi, u Lovranu ćeš se još uvijek moći okupati, a Učka nudi i krasne planinarske staze. @Vjeran, svaku marunadu prati i neko sportsko natjecanje, a nakon toga prija i dobra klopa. @Vitae..., zbilja nepopravljivo, ali ako odeš na popravni... @neverin, tako to obično bude, ovaj zadnji bilo je loše vrijeme ali prva dva idealno. @morska zvijezda, samo se zbog tog mirisa isplati doći. @cookandplay, moraš jednom doći i probati prave lovranske marune u njihovom staništu (ma znao sam ja, CIA ili KGB, ili samo Miss Marple, ovo više nije slučajnost).
01.11.2012. (23:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goggo tvoji su izvještaji uvijek vrhunski. Baš profesionalni, da ne govorimo fotke. Na žalost maruna ove godine jedva da se vidjelo, (mislim pravih). Išla sam kad je bilo u Lovranu. Veliki pozdrav tebi :)
02.11.2012. (20:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@duliba, hvala na hvali, a maruni su ove g. zbilja podbacili, možda i više od pola, i organizatori su priznali kako su morali uvesti iz naših kontinentalnih šuma, pa i iz Italije, i zato je bilo jako malo štandova s marunima s natpisom "domaći" ili "lovranski" jer su bili miješani. Može cuga druge g. u Lovranu?
04.11.2012. (00:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kesteni bude u meni sjetu. Puno puta sam ih jeo u društvu dragih ljudi. Uglavnom pečene na živoj vatri, uz Portugizac i ugodno druženje. Iako kestena i maruna ima, glavnih aktera, ni njihove dobre volje, i našeg domaćeg vina, i još nekih sitnica, više nema. Eto, takav je život, i valja ga živjeti u svakom trenu. Srdačan pozdrav i svako dobro ;)
04.11.2012. (20:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
v
Kupila jučer kesten za kolač, pa odustala od njega.
Poslije ovih slika ću ipak morati u kuhinju :)
01.11.2012. (11:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ericca_35
kako ti zavidim! ta marunada mi je jedna od želja, doći, vidjeti i uživati! Hvala na predivnim fotkama i mirisu jeseni iz tvog kraja :) Pozz iz Valpova
01.11.2012. (12:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vjeran
Eh, samo da je malo bliže (ja sam iz Varaždina) pa da mi je doći...
Mada, više mi se sviđa utrka od bakanalija...
01.11.2012. (14:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vitae...
Hm , ove godine nisam još ni jedan marun ili kolač s istim kušala . Nepopravljivo :(
01.11.2012. (15:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
baš je bio neki vikend kad mi se nije dalo izlaziti iz stana a sad mi je ža :)
01.11.2012. (16:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska zvijezda
zamirisala mi je vatra i maruni
01.11.2012. (19:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
Žao mi je kaj nisam bliže! Obožavam kestene. A tek kolači s pravim lovranskim marunima....mmmm!
(p.s. CIA radi ;):))))) )
01.11.2012. (20:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
@v, nego, za to i služe kesteni.
@ericca_35, druge godine obavezno dođi, u Lovranu ćeš se još uvijek moći okupati, a Učka nudi i krasne planinarske staze.
@Vjeran, svaku marunadu prati i neko sportsko natjecanje, a nakon toga prija i dobra klopa.
@Vitae..., zbilja nepopravljivo, ali ako odeš na popravni...
@neverin, tako to obično bude, ovaj zadnji bilo je loše vrijeme ali prva dva idealno.
@morska zvijezda, samo se zbog tog mirisa isplati doći.
@cookandplay, moraš jednom doći i probati prave lovranske marune u njihovom staništu (ma znao sam ja, CIA ili KGB, ili samo Miss Marple, ovo više nije slučajnost).
01.11.2012. (23:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
duliba
Goggo tvoji su izvještaji uvijek vrhunski. Baš profesionalni, da ne govorimo fotke.
Na žalost maruna ove godine jedva da se vidjelo, (mislim pravih). Išla sam kad je bilo u Lovranu.
Veliki pozdrav tebi :)
02.11.2012. (20:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
@duliba, hvala na hvali, a maruni su ove g. zbilja podbacili, možda i više od pola, i organizatori su priznali kako su morali uvesti iz naših kontinentalnih šuma, pa i iz Italije, i zato je bilo jako malo štandova s marunima s natpisom "domaći" ili "lovranski" jer su bili miješani. Može cuga druge g. u Lovranu?
04.11.2012. (00:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Angie Photography
kesteeeniiii.. ajme tako ih obožavam, gušila bi se u njimaa :)
04.11.2012. (14:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Kesteni bude u meni sjetu. Puno puta sam ih jeo u društvu dragih ljudi. Uglavnom pečene na živoj vatri, uz Portugizac i ugodno druženje. Iako kestena i maruna ima, glavnih aktera, ni njihove dobre volje, i našeg domaćeg vina, i još nekih sitnica, više nema. Eto, takav je život, i valja ga živjeti u svakom trenu. Srdačan pozdrav i svako dobro ;)
04.11.2012. (20:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
@Angie Photography, šteta ne koristiti zdravu hranu koju možemo badave naći u šumi.
@dražeN ;), lijepo sjećanje, zašto ne ponoviti.
05.11.2012. (12:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bellarte
...na marunadi je uvjek zanimljivo...i veselo,pozdrav
05.11.2012. (14:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Simplica
mmmmmmmljac :)
06.11.2012. (13:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
chablis
fotografije su mi rekle barem polovicu :)
07.11.2012. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
@bellarte, slažem se. A i u Tinjanu, ali sada nismo bili.
@simple-minds, nemoj mi sve pojesti.
@chablis, za drugu polovicu moraš doći na marunadu.
08.11.2012. (01:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...