Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • ivy

    Ne znam jesi li o tome ikad pisao, ako jesi uputi me linkom. Sto cini kvalitetnog muskarca odnosno kakav muskarac je kvalitetan muskarac? Ili je to bespredmetno kao i zenska igra? Da li bi ti za sebe rekao da si kvalitetan? Bi li svojoj sestri, neovisno o tome imas li je ili ne, pozelio nekog kao sto si ti? Ne zelim zvucati napadacki, samo me zanima tvoje misljenje :)

    avatar

    30.10.2012. (21:56)    -   -   -   -  

  • terra

    Igniss, zanima me kakvo iskustvo imaš sa udanim ženama kod nas, padaju li one na igru?

    avatar

    31.10.2012. (07:55)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @ivy: Donekle jesam, ali to nije potpuna lista. Ne može ni biti, s obzirom na to da su muške preferencije prilično jednolike (ljepota, mladost, ljubaznost, vjernost), a ženske su razbacane svugdje uokolo (s dominantnošću kao konstantom). Pazi na ovo: kvalitetno !=! alfa, beta, ili što već. To je idealistička kategorija.

    Ali kada bismo ekstrapolirali nekakav profil "kvalitetnog muškarca" iz onoga što žene inače govore da žele, recimo da bi bio sličan kvalitetnoj ženi: dobar, pouzdan, ljubazan (prema svima, ne samo njoj), vjeran... ukratko, velikog srca.
    Pretpostavljam da bi bilo i dobro da je voljan raditi kućanske poslove, sudjelovati u odgajanju djece i imati ravnopravnu zajednicu, i sl. - muški ekvivalent kod žena je da je nikad ne boli glava, pretpostavljam.

    Za sebe bih rekao da sam kvalitetan, ali - još bitnije - da sam Alfa bez da budem kreten. To me čini poželjnim mnogim ženama ne samo u klasičnom smislu, već i po toj idealističkoj definiciji. Stoga bih valjda to i sestri poželio, kad baš moraš tako reći :D

    Kada je već spomenuta ženska rodbina... kako biste ocijenili je li društvo u kojem živite postalo bolesno (po svojim seksualnim običajima), možete primijeniti ovaj jednostavan test: biste li htjeli da vaša sestra ili kćer bude osoba koja se vozika na Alfa vrtuljku i za koju treba primjenjivati sve s ovog bloga i još više, ili da se skrasi s nekim dobrim muškarcem koji nije morao sve to primijenjivati? Društvo je zdravo ako je način koji biste preferirali (a dobro znamo koji je to) stvarno prevalentan u njemu.

    @terra: još nisam spao na takvu razinu, ali prsten nije nešto što magično štiti ženu od igre. Moraš se riješiti te ideje da postoje oštre kategorije žena (barem kod nas, uzevši u obzir brojeve navedene u ovom i prošlom postu) koje padaju na igru i ne padaju na igru.

    Nitko ne može reći kolika je učestalost toga kod udanih žena, ali malo se ogledaj po blogu i naći ćeš ih nekoliko o tome da žena vara muža s nekim tko ima igru. To samo po sebi ne znači ništa, par blogova pa što? I sam kažem da to ništa ne znači.

    Zatim za Grand Slam pročitaj ovaj post (i još ovaj) i reakcije na njih.

    Pouka: ako si žena u RH, što god da napraviš biti će slavljeno. Iz toga možeš sam izvući zaključke.

    avatar

    31.10.2012. (10:30)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    Činjenica da sam žena iz treće kategorije (u koju sam prešla iz druge, djelomično i pod utjecajem ovog bloga) mi je malo uljepšala kraj radnog dana ;-). Dodat ću da je moj dečko iznimno sporo eskalirao i prvi izrazio osjećaje, ali je imao i nešto malo igre (bio je enigmatičan, djelovao samopouzdano, kao da se oko ničega ne uzrujava). Ah, da, i natprosječno je zgodan :-)

    avatar

    31.10.2012. (20:15)    -   -   -   -  

  • D.

    Hajde, dobro, nije tako strašno. :)

    avatar

    31.10.2012. (21:06)    -   -   -   -  

  • sta reci

    Interesantno je ovo za Skandinaviju da tamo vaze druga pravila. Kakvo je objasnjenja toga? Jel zbog toga sto su svi dobro stojeci pa... hm?

    Inace proslog ljeta sam pricao sa nekolicinom Svedjana koji su bili na Jadranu kao turisti. Kazu da je kod njih alkohol skup i da pivo kosta preko 50kn. Rekli su mi i to da svedjanke ako joj platis 2-3 pića da ces joj lako skinuti gacice. Odnosno da su lake ako ih pocastis.

    avatar

    01.11.2012. (17:36)    -   -   -   -  

  • sta reci

    Zaboravio sam i spomenut da sam na radiju prije nekoliko godina cuo nesto vezano za Norvesku, odnosno o ponasanju Norvezanki za vrijeme vikenda. U eter se bio javio neki covjek koji kako kaze zivi vec 30 godina u Norveskoj i kaze da covjek nemoze vjerovati kako se te zene ponasaju preko vikenda. Kaze da im zene sve komandiraju i da vikendom onako pijane pokupe nekog tipa i dovedu ga kod sebe a da njen decko to zna i da se valjda na to ne zale. Neznam ali to mi zvuci nevjerojatno.

    avatar

    01.11.2012. (17:40)    -   -   -   -  

  • D.

    :)

    http://www.youtube.com/watch?v=Rnb6NmypnIE

    avatar

    03.11.2012. (01:05)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    Di je Vuk, jel preživio uragan???

    avatar

    03.11.2012. (18:32)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Lijepo da se brineš, napisao je da je ok ovdje.

    Bum komentiral ostalo čim uhvatim vremena...

    avatar

    03.11.2012. (20:00)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @samohrana majka

    Hvala na brizi. Sve je OK.

    Mom dio Manhattana nije bio pogodjen ovom olujom (samo mala poplava tokom one najgore noci) za razliku od lower Manhattana i nekih drugih djelova New Yorka (Staten Island itd.). Ali, i tamo se stvari lagano normaliziraju i steta se pocinje sanirati.

    Sada se fokus paznje javnosti prebacuje na predstojece predsjednicke izbore koji nam dolaze za par dana.

    avatar

    03.11.2012. (23:57)    -   -   -   -  

  • putin

    a kako najlakse i najbrze procjeniti kojoj kategoriji zena pripada ?

    avatar

    04.11.2012. (13:18)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Samohrana majka: to mi je jako drago čuti!

    @šta reći: mislim da je to malo karikirano, ali oni su svakako znatno više u tom smjeru nego mi. Samo potvrđuje ono što kažem da to preferiraju li žene Beta ili Alfa muškarce nije vezano za to jesu li kvalitetne ili nisu. Kod nas recimo one koje preferiraju Alfe većinom nisu kvalitetne, no u Švedskoj - obrnuto? Heh.

    Roosh je opisao da je potpuno besmisleno ulaziti u bilo kakve konflikte ili čak nevina zadirkivanja i dosjetke sa ženama u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj i Finskoj. To me nimalo ne iznenađuje.

    @D. Super video, dobro da se netko brine i za drugu stranu medalje. No svejedno, iako ću ljude uputiti na njega, osobno se ne vidim s brčićma. Možda full brada i brkovi, ali samo to baš ne.

    @Putin: iskustvo, iskustvo, iskustvo. Možeš iz okoline i njene osobne povijesti (ako je znaš) i izgleda izvući mnoge smjernice, ali najbolje što možeš je brzo se prilagođavati. Ne znam kako bih ti rekao nešto detaljno za ovo, sorry.

    Novi post: Dobre stvari dolaze onima koji čekaju...

    avatar

    04.11.2012. (19:17)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Pravilo gladnih vukova

    avatar

    05.11.2012. (14:35)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Znanost potvrđuje igru 3: Zabavljena vještina

    avatar

    08.11.2012. (20:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...