ajme meni al mora biti dobro, patuljci pojma nemaju (poput programera bloga.hr, na blogovima koji nisu cool poput bloga mog psa jin.blog.hr i režu fotke, moramo koristiti druge alate)
28.10.2012. (17:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Recept djeluje jaaaako dobro, mislim da ću ga napraviti, unatoč "tvrdoj" podlozi i "dobro ali nosi na posao". Ali da budem iskrena, najradije bi da mi ga ispeče bilo tko drugi i odmah sad da dobijem šnitu-dvije.....uz šalicu vruće kave, molim!!!
29.10.2012. (14:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ajme meni al mora biti dobro, patuljci pojma nemaju (poput programera bloga.hr, na blogovima koji nisu cool poput bloga mog psa jin.blog.hr i režu fotke, moramo koristiti druge alate)
28.10.2012. (17:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cvjetna
Izgleda primamljivo, nikad nisam probala ništa osim klasične starinske pite sa jabukama, sirom...mislim da je vrijeme da se to promijeni
28.10.2012. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
a lijepo sam rekla da neću tvoj blog gledat navečer...preprepredobro...sad idem jest kruha-kinderlade od muke :D
28.10.2012. (21:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
šteta što ne radimo zajedno ...
29.10.2012. (07:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Meni zvuči super!
Ajd sad odmah 3. put pa da i ja pečem :)
29.10.2012. (11:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
Recept djeluje jaaaako dobro, mislim da ću ga napraviti, unatoč "tvrdoj" podlozi i "dobro ali nosi na posao".
Ali da budem iskrena, najradije bi da mi ga ispeče bilo tko drugi i odmah sad da dobijem šnitu-dvije.....uz šalicu vruće kave, molim!!!
29.10.2012. (14:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
salji pola prema engleskoj,lol
29.10.2012. (16:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
nije se ništa odnijelo na posao, sve se pojelo ;)
30.10.2012. (19:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ŠTIT 15.02.2000.
TKO TO NAMA TU LAŽNO GOSPODARI?!
TOLIKO IMAMO RIBE U JADRANSKOM MORU - PITAM SE: ZA KOGA SE TO ČUVA? A LJUDI NEMAJU U HRVATSKOJ ŠTO JESTI.
ISTO TAKO U TRGOVINAMA NEMA MESA DOK BROJNA DIVLJAČ HODA PO NAŠIM ŠUMAMA I LIVADAMA...
LJUDI PLAĆAJU JEDAN METAR DRVA ZA OGRJEV ČAK I DO 50 EURA, A NAŠE BROJNE I VELIKE ŠUME STOJE GOTOVO NETAKNUTE.
OČITO JE DA HRVATSKI NAROD NA SVOJA PRIRODNA BOGATSTVA NEMA NIKAKVA PRAVA OSIM NJIHOVIH ŠEFOVA U HRVATSKOJ.
POSTALI SMO KATASTROFA OD NARODA; ŠUTLJIVI, ISPRAZNOG MOZGA, BEŠĆUTNI I SLABIĆI,.., PRAVI BIJEDNICI KOJE NITKO NIŠTA NE PITA.
PARTIZANI I KOMUNISTI SU NAKON II. SVJETSKOG RATA POUBIJALI MNOGE HRVATE, A DANAS SU NAM ONI I NJIHOVA DJECA OPET ŠEFOVI.
HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
BRANKO STOJKOVIĆ
Adresa: Đurđevačka cesta159
Bjelovar, grad
HRVATSKA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
stojkovic1958@net.hr
URED: Masarykova 8
13.02.2013. (15:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...