Komentari

alkemicarka-u-usponu.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • susjeda

    dugo te nije bilo. da, sve što si napisala stoji. mene ubi rečenica: šta ima veze!! ima tako nekih površnih osoba koje na sve, ama baš na sve, imaju samo jednu rečenicu: šta ima veze!!

    avatar

    27.10.2012. (19:33)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Da, to je nekima tako lako reć. Nije loše kad se nešto već dogodi, reći šta ima veze, ali loše je kad se svaki put isto radi i nikad ništa ne izvuče nego uvijek isto: šta ima veze.

    avatar

    28.10.2012. (10:59)    -   -   -   -  

  • Maxim

    Da lakoću je nekad teško postići. Slično kao i jednostavnost - komplicirano je biti jednostavan, za to treba rada, truda i vježbe.
    Ionesco razgovori kažeš? Baš guba. Mogli bi bit i Godot/Beckett razgovori, isti teatar apsurda. Nekad se treba površno glupirat, zezat, baljezgat. Zapravo opustiti se, rastopiti stres, približiti se sebi.
    Ja sam na novoj adresi volim-sebe.blog.hr

    avatar

    14.11.2012. (18:41)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    U pravu si, Maxim, navikli smo svi komplicirat. Što više mislimo, dalje smo od sebe, bar je to moj slučaj. Um nešto napumpa i na kraju odeš na skroz krivu stranu. Pa je zato, kako kažeš, bolje lupetat bezveze, bar znaš da lupaš gluposti. Odnosno da ništa ne znaš. E da, sviđa mi se novo ime bloga, čitamo se. :-)

    avatar

    23.11.2012. (07:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...