Komentari

jednagimnazijalka977.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Samhain

    Baš mi je žao ovak nekaj pročitati. Al vjeruj, došel bu i neko koga nećeš 10 godina gledati iz prikrajka, došel bu iznenada i sve bude sjelo na svoje mjesto. :)
    Evo, ja sam već godinu i pol s svojim dečkom, a upoznali smo se tako da sam ja nenadano uletjela u jedan bend. I to mi da mi UOPĆE nije bilo drago kaj sviram u bendu di i on jer me užasno živciral. xD Al eto, život te iznenadi. :D

    avatar

    23.10.2012. (20:03)    -   -   -   -  

  • My Mind, My world!

    Jaooo... Kako znam kako ti je... Ne znam, ali bit će bolje ;)!

    avatar

    24.10.2012. (22:57)    -   -   -   -  

  • Just Me, Myself and I

    Žao mi je što ti osjećaju nisu uzvraćeni, ali lijepo od tebe što tu curu ne mrziš zbog toga. Opet, mislim da ne bi trebala smanjivati svoju vrijednost, sigurno i ti imaš neke kvalitete koje bi mu se svidjele, u krajnjoj liniji ako mu kažeš nešto nemaš kaj izgubiti, možeš samo dobiti. :)

    I da, volim Lanu Del Rey! :D
    imam novo :)

    avatar

    26.10.2012. (00:41)    -   -   -   -  

  • My Mind, My world!

    Nije ni mene išlo u ljubavi do evo nedavno! ;)

    Inače obožavam Lanu Del Rey! ;D

    avatar

    27.10.2012. (09:01)    -   -   -   -  

  • Just a girl.

    Prelijep blog, svrati i kod mene :)

    avatar

    27.10.2012. (14:22)    -   -   -   -  

  • Ožiljak U Vremenu

    Prvo ću ti reći da kada sam prvi put slušala tu pjesmu i čula rečenicu koja ti je poslužila kao naslov, rasplakala sam se. Ta pjesma mi je divna.
    Lanicu isto volim.
    Nemoj se bedirati, vjerujem da ako treba biti tako, da će te kad tad ibti zajedno. All we need is just a little patience.
    Ah..svi imamo sj***** ocjene čini mi se. Ove godine me baš krenulo s lošim..
    Drži se (:

    avatar

    29.10.2012. (16:20)    -   -   -   -  

  • podijeljena

    Hja, doista hormoni divljau u 2, 3. razredu. Ali neke istine ipak ostaju. Kao na primjer da je besmislica patiti za bilo čime ili kime 10 godina, a ne poduzimati ništa. To je mentalni mazohizam.. Život UVIJEK ide dalje, vrti se i donosi more ljudi, prilika i okolnosti. Ako ga samo iole pažljivo promatraš i daš mu priliku da te ugodno iznenadi. Osim toga, pa što će ti uopće dečko koji ti NIKADA ne bi prišao? Imaj malo samopoštovanja i gledaj se s više vujere u svoje vrijednosti i kvalitete. Naprosto, naučiti ćeš, ako se bar na početku ne zaljubi u tebe, ne slini posvuda za tobom, ne vrijedi niti pokušavati ili nadati se. Samo gubljenje vremena, a njih je bar koliko hoćeš, svakakvih. A žensko si, pa si ne smiješ unaprijed oduzimati bogom danu priliku da TI biraš, upravljaš i manipuliraš njima. Oni s tobom itekako hoće, samo ako ti to ne činiš bolje!

    avatar

    02.11.2012. (10:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...