Komentari

depresija-ubija.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • daniela1

    za vitamin b, to sam i ja čula. općenito, svi ti vitaminski pripravci su ok. ja si ponekad one šumeće od magnezija popijem.
    i još sam si nešto mislila ti reć, dok sam danas gradom išla i ispijala nekakav baš super novi izotonik.- ako si tako dugo alkohol konzumirao tada si već isprobao sve što se u toj kategoriji pića nudi, nema baš nekih noviteta osim tih aromatiziranih piva od kojih su mnogi bljak. a sada gotovo svaki dan na tržište plasiraju neku novu bezlkoholnu zanimljivost, pa ti ta potraga za novim napitcima bar donekle može amortizirat pretpostavljam prilično jaku krizu i želju za alkoholom (ok, znam da sokovi ne lupaju ko alkohol, ali postoje i drugi načini za mijenjanje svijesti. onaj najveseliji često baš zbog alkohola biva onemogućen- i to ti može bit velika motivacija, zar ne? ;))

    avatar

    22.10.2012. (18:02)    -   -   -   -  

  • Maxim

    Nemam alkoholnu apstinencijsku krizu.
    Apstiniram 10 dana.
    Logično mi je da nemam jer pijem AD. Zašto? Zato što sam i alkohol pio zbog podizanja serotonina. Žena je rekla da sam pijan veseo, igram se s djecom- to je to. Svi prijatelji također su vidjeli očitu živost kad popijem, pun sam energije, pokrećem se. To je serotonin. Jednostavno - alkohol ga prvo diže a onda spušta. Prvo euforija onda depresija.

    avatar

    22.10.2012. (19:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...