Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • ToxFox

    Nemoj da mi se diraš u tetovaže.
    Ja zapravo imam skroz drugo mišljenje o "malim ukusnim tetovažama"
    Ne zovu ih uzalud tramp stamp- droljin pečat, pogotovo one smještene na sisi, iznad guze i na rubovima gaćica.
    Onaj tko uistinu voli tetovažu, stavlja je iz osobnog razloga, kao simbol nečega, poruku i slično. Ne stavlja je iz estetskih razloga i ne razmišlja o njenoj veličini, a pogotovo ne koliko će biti sexy!
    Prava tetovaža se stavlja za sebe, a ne za druge, i kao takvu je cijenim daleko više od tramp stampa.
    Osobno imam jednu ogromnu na potkoljenici...5 godina sam je 'nosila' u mislima, dok nije bila spremna izaći na svjetlo dana.
    Nešto poput onoga da svaki kamen ima skulpturu zarobljenu u sebi, a svaki umjetnik je samo 'oslobodi' iz kamena....

    tu se da i vidjeti.... http://www.blog.hr/print/id/1629137459/odsutnost-dokaza-nije-dokaz-odsutno sti.html

    avatar

    17.10.2012. (11:17)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ja pod ukusna isto ne mislim na rub gaćica, ali dobro. Inače, je većina tetovaža na tom mjestu prilično veća od "pečata", kao recimo ovdje. Ne znam kakva je tvoja, nešto tipa ovo?

    Moj problem s tetovažama je što (čast iznimkama) djeluju neprivlačno i ne-sexy, na što bi žena ipak trebala paziti kod sebe isto kao što će paziti i na šminku. To što ih neka žena stavlja kako bi poslala poruku mi osobno ne imponira (uzevši u obzir da ih gotovo svi imaju), ali čak i kada ne bih tako mislio, već kada bi tetovaže za mene predstavljale izvrsno sredstvo slanja poruke i samo-izražavanja, i dalje bi trebalo tu korist odvagnuti naspram estetske neprivlačnosti koju će to slanje poruke izazvati. S mog stajališta je to neisplativo, uzevši u obzir krhkost privlačnosti, a masivni broj načina za slanje poruke na neki drugi način koji je neće narušiti. No eto, to sam ja ;-)

    avatar

    17.10.2012. (11:32)    -   -   -   -  

  • dado69

    i ja se slažem sa tetom toksičnom...meni su tatui i pirsinzi sexi baš ono full..valjad zato jer poznam prekonekoliko cura/žena koje to žele žarko napravit ali im na žalost partneri ne dozvoljavaju....vidjeh ovo ljeto jedanu prekrasnu preko cijelih leđa jedne cure i bilo je baš WOW....
    pi-es blowjob curke koja ima pirs na jeziku spada u bolja iskustva :-)))))

    avatar

    17.10.2012. (11:32)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ja se sjećam da je nedavno bila jedna scena u Black Swanu gdje je Mila Kuniš imala ogromnu tetovažu na leđima i nekakav hipnotički efekt u njoj. Čak i tada, sve što sam o njoj mogao pomisliti bilo je "izgleda sexy unatoč tome". To je bilo bez promišljanja kako će to izgledati za 15 godina kada se ta koža malo nabora.

    Probao... znam da je nekima to uzbuđujuće i vidim zašto, ali meni se svejedno ne sviđa, dalje s metalom od moje kobasice ;-)

    avatar

    17.10.2012. (11:38)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Psssst! Samohrana majko (anonimna), pretpostavljam da ti nisi ista osoba koja je prije dva posta upravo doživjela meltdown. Ovi nickovi su sad već malo zbunjujući :D

    avatar

    17.10.2012. (13:58)    -   -   -   -  

  • Tzar

    hahhaha, pa stavila ti je ToxFox link na svoju tetovažu - The Succubus!
    well, that explains it... ^^

    avatar

    17.10.2012. (14:49)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ah, nisam primijetio da je editirala i stavila link. I dalje držim da bi noga, koja je i inače lijepa, izgledala ljepše bez nje, ali priznajem da je baš cool tetovaža. Super.

    avatar

    17.10.2012. (14:52)    -   -   -   -  

  • Tzar

    meni na toj slici noga nije nešto lijepa, al kad zamislim bakicu od 70g. u šetnji s hodalicom u kratkoj proljetnoj haljini i s tim na nozi - niko više u čitavom staračkom domu neće imat problema s potencijom... ;)

    avatar

    17.10.2012. (15:07)    -   -   -   -  

  • terra

    "Cool "mi je vidit istetoviranog lika, sakralna tematika u koloru na ramenu i još ga čujem kako psuje upravo to što si je dao istetovirati iz velikog " poštovanja", to mi je onak bljak. Mislim da je najljepša žena= prirodna žena.

    avatar

    17.10.2012. (15:58)    -   -   -   -  

  • sta reci

    Mogu samo reci da su mi ti pirsinzi i tetovaze kod zena jako odbojne. Bilo kakvu tetovazu ako zamjetim jednostavno mi takva zena postaje odbojna. U glavi mi zazvoni "ova je prosla sito i rešeto" i mora da je neka drolja.

    avatar

    17.10.2012. (16:41)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Ma ave je to ok..ali kad mislim na poruku, ne mislim na poruku drugima, nego poruku mene meni :)
    Što se pak Tzara tiče i njegovog komentara.. bezveze mi odgovarati nekome tko je anoniman i strašljiv

    avatar

    17.10.2012. (17:10)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @ToxFox: pa zašto, uzevši u obzir da to A) nije bilo ništa loše o tebi i B) ni ja ne znam tko si ti pa me svejedno nije briga? ;-)

    Ne da kažem da itko ima obvezu pisati odgovore ikome, nije ovo forum.hr :D

    avatar

    17.10.2012. (22:46)    -   -   -   -  

  • ovisnica

    kako to da se nisi osvrnuo na pušenje kod žena u vezi toga da ono direktno jako loše utječe na ljepotu i mladolikost kože i zubiju (o mirisu kose, odjeće i daha da i ne govorim - nepušaču prilikom ljubljenja to ne smeta? koliko cura mora biti seksi za to?) ; a da istovremeno mnogo žena puši u uvjerenju da ih to održava vitkima, što je opet tvoj kanon privlačnosti?

    avatar

    17.10.2012. (23:18)    -   -   -   -  

  • Tzar

    evo za ToxFox copy-paste mog prošlog komentara teuti (a primjenjiv je na više osoba uključujući i cakanu):

    nije mi bio cilj ikoga vrijeđati, žao mi je ako si se ti tako osjetila...
    samo mi se neda raspravljati sa ženama jer iz iskustva znam da to nema smisla. najjači argumenti i logika nemogu ništa protiv hrčka... ja samo volim napisati poneki ciničan komentar da zaokruži životnu ironiju. naravno ne očekujem da me shvate. nije me ni briga...
    ja sam govno. jebeš mene.
    :*

    avatar

    17.10.2012. (23:23)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @ovisnica: pa kažem da smrdi i da je estetski neprivlačno, osim ako i on nije pušač u kojem slučaju mi je vjerojatno svejedno.

    Iako nikotin ima neke efekte na apetit, ne znam niti jednu studiju koja je dokazala da cigarete uzrokuju mršavljenje. S druge strane, dobro je dokumentirano da mnogi iskuse debljanje kada prekinu pušenje, i zbog promjene u metabolizmu i zbog nervoze s kojom se moraju nositi. To odvraća mnoge pušače od prestajanja, a za nekoga tko tek počinje pušiti predstavlja kredit koji će uskoro doći na naplatu. Smatram da je mršavljenje mit koji je plasirala duhanska industrija, a koja inače ima ekstremno dugačku povijest manipulacije ženama. 20-ih, počeli su ih reklamirati kao "sredstvo emancipacije". 60-ih, kada je emancipacija ostvarena, prešli su u vode "mršavljenja", ne tvrdeći da se od cigareta mršavi, nego da je "bolje posegnuti za Luckyem nego slatkišem", i naposljetku s "pušenjem na javnom mjestu kao metodom protesta", pa Virginia Slims (heh) itd....

    avatar

    18.10.2012. (08:53)    -   -   -   -  

  • Simplica

    u vrijeme kada sam s J bila u krizi zbog onog o čemu pišem na blogu, razmišljala sam da istetoviram riječi MOGU na ruku na mjestu gdje se stavlja sat...To bi bilo samo za mene i nikoga više, ideja je bila kada padnem u depru zbog sustava koji me gazi, da napravim onaj tik za pogled na sat i da vidim te riječi....Onda se desilo nešto da su mi se riječi usjekle u glavu, mislim d aih neću zaboraviti.... Ideja sa rukom je bila jer na tom dijelu nema puno masnog tkiva, a i nosim velike satove i onda bi se prekrila tetovaža i vidjela bi ju samo ja......

    Inače, lijepo mi je vidjeti na ženama male diskretne tetovaže, a preseljački mi je kada vidim ogromne ili one na totalno standardnim mjestima (leđa iznad guze i rame)....Ali tko voli, nek izvoli...

    avatar

    18.10.2012. (10:03)    -   -   -   -  

  • ovisnica

    :) kak si napisao zvučalo je kao da su ti cigarete same po sebi neestetske, a ja govorim o dugoročnom djelovanju pušenja na izgled žene. jako puno mladih djevojaka misli da izgledaju seksi i sofisticirano s cigaretom, a ne loše.

    postoje na netu fotke blizanaca, i m i ž, od kojih je jedan pušač a drugi ne, i tamo negdje do 35 godine razlike u izgledu su već jako vidljive, a nakon 45 postaju drastične. čak i da nema tolike štete za pluća, žile itd. - to bi trebalo biti dovoljno.

    no postoji tu i značajan faktor svrstavanja u nižu društveno- ekonomsku klasu, vani već odavno, a sve više i u Hr. kad čovjek u svom životu više ništa ne može kontrolirati - još može zapaliti...

    avatar

    18.10.2012. (12:23)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Ma rekla sam da mi se ne da raspravljati, a bilo je o 70 godina i sexu :D
    Kad dođem u 70-te nije me uopće briga komu će se dizati, a komu ne :)

    avatar

    18.10.2012. (17:56)    -   -   -   -  

  • otrovna

    Teorija ti ne drži priču, dok sam imala potpuno kratku kosu i cigaretu u ustima prilazilo mi je najviše muškaraca. Muškaraca sam rekla, a ne prištavaca i očajnika. Fala :D

    avatar

    18.10.2012. (21:44)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Tox: to je sve ok, iako je u totalnom kontrastu s općim zgražanjem koje je nastalo kada sam jednom napisao da je neka u toj dobi "ušla u seksualnu beskorisnost" :D

    @otrovna: postoji nekoliko objašnjenja:

    1. U to doba si bila mlađa i vitkija, što je kompenziralo za ovo dvoje
    2. Jedna si od rijetkih žena kojima kratka kosa stvarno pristaje
    3. Muškarci su tu kombinaciju shvaćali kao indikator lakoće
    4. Slučajnost

    Nemoj me krivo shvatiti, radujem se da su ti prilazili, samo i dalje držim da je to iznimka od moje teorije ;-)

    avatar

    19.10.2012. (08:40)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Stvarno? "Žene su manje plaćene od muškaraca"

    avatar

    19.10.2012. (11:54)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Kako izaći iz prijateljske zone

    avatar

    23.10.2012. (11:31)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - Štit

    MAŠIO SE JOZO ZA SREDNJI DŽEP SVOGA KAPUTA, I UHVATIO SE ZA PIŠTOLJ, I KAZAO MI DA ĆE ME PROPUCATI.
    Sretnem se ja slučajno danas (01.12.2017.), u 08,49 sati sa Josipom Trogrlićem - Jozom, ispred ljekarne "Coner", prilaz Andrije Hebranga 8., u Bjelovaru, i kažem mu; sad mi reci ono što si mi doviknuo s konja - da sam "četnik", i opsovao mi mater.. Jozo se mašio za unutrašnji džep svoga kaputa, i uhvatio se za pištolj, i kazao mi da će me propucati...

    Ja sam mu kazao - ajde da vidim? Jozo je stajao od mene na razmaku od tri metra. Te, sam mu rekao da je "smeće" kada se tako može ponašati. A Trogrlić je potom "skočio u svoj auto crveni golf X2, BJ-616-DS i otišao. Podvio je svoj rep i pobjegao s pištoljem... No, tom prilikom sam ga kao dokaz, i snimio sa svojim mobitelom... Dok sam ga snimao - kako otilazi u autu - on je okrenuo glaviu na suprotnu stranu...

    Policiji sam stavio na znanje s telefonskim pozivom, o tome kako mi je Jozo zaprijetio; da će me propucati. Ispred ljekarne "Coner" su video kamere - tako da jedna od kamera sigurno je zabilježila ovaj slučaj. Misli se valjda Jozo da sam mu ja - oni ratni zarobljenici - što ih je bespomoćne ubijao... Samo kukavica može ubijati svezane i zarobljene ljude,..., i na njima se iživljavati i osvećivati...
    -------------------------------------------------
    BRANKO STOJKOVIĆ
    B j e l o v a r, 43000

    avatar

    01.12.2017. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...