Komentari

junac.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • junac

    i pitanje za kritične: jeste li nakon prve rečenice očekivali više?

    avatar

    17.01.2013. (16:26)    -   -   -   -  

  • Šima

    ma daj
    odlično je :-))

    avatar

    17.01.2013. (16:34)    -   -   -   -  

  • gemini

    ja nisam kriticna, ali ne znam u kojem svijetu ozljedjivanje skaricama oznacava cistu i sigurnu smrt. pripisat cu to subjektivnom misljenju komotnog samoubojice /u zabludi/.

    avatar

    19.01.2013. (02:50)    -   -   -   -  

  • junac

    točno. ja bih si kao klinac, svaki put kad bih čuo to "nemoj trčati sa škaricama", zamislio da bi se one u slučaju pada zarile trbuh ili direktno u srce. sada mi se smrt čini manje vjerojatnom, ali prva rečenica mi se toliko sviđala da jednostavno nisam htio odustati od nje.

    nego, gemini, godine prolaze, a ti i dalje komentiraš u gluho doba noći. iako je danas subota, imam osjećaj da i dalje studiraš. pa koliko to dugo? i što? koliko uopće imaš godina, noćna ptico? mislim da je vrijeme da ti i ja odemo na dejt. nemoj mi samo reći da imaš dečka jer ću početi trčati sa škaricama u ruci!

    avatar

    19.01.2013. (09:38)    -   -   -   -  

  • nezaposlena d.o.o.

    ne znam što mi je simpatičnije - trčanje sa škaricama ili ovaj gore ulet. neka si ti nama živ i zdrav.

    avatar

    21.01.2013. (00:48)    -   -   -   -  

  • graM

    Genijalnoo :)

    avatar

    25.01.2013. (10:57)    -   -   -   -  

  • gemini

    ne studiram, radim posao koji te privlaci. mene vise ne. razlika u godinama je triput veca od razlike u nasoj visini. opet u tvoju korist.
    skloni skarice, jer decka nemam. ali trenutno nemam ni volje za dejtanje. nemoj to uzet osobno, budem ja. samo da pronadjem skarice..

    avatar

    03.02.2013. (19:02)    -   -   -   -  

  • junac

    3 godine? mislim da je bio centimetar. jer morao ti je posao stići dosaditi (iako za to ne treba puno). krajobrazna arhitektura!? ne, ne, dizajn nekakav...
    i bolje je da naš odnos ostane na ovoj razini, nekako je romantičnije. susreti uživo ubijajuu puno stvari i čarolija se nepovratno izgubi. a ovako uvijek mogu neku curu mjerkati jesmo li na centimetar i pitati se jesi li to ti...
    osim ako stvarno nismo jedno za drugo. al onda će prije ili kasnije biti još romantičnija cijela priča. možda prikladna za kratki crtani film - NAŠ!
    p.s. dobra si!

    avatar

    03.02.2013. (21:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...