Komentari

elyca.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Bocaccio

    svojedobno sam u Zvečevu imao prilike u živo vidjeti kako rade čokolade. i ne samo čokolade već i one njihove griote. situacija nije ništa higijenskija no u Splitu. a imao sam priliku vidjeti i kako se radi Linolada (je li to još postoji). i opet ista stvar.
    u svakom slučaju industrija je industrija i nije Juliette Binoche od koje bi čokoladu pojeo gdje god da mi je i kako servira ;)

    avatar

    18.10.2012. (21:22)    -   -   -   -  

  • pjaceta

    Kava - ne, hvala. Čokolada, o daaaaa.
    I meni su isto pričali kao je prave u tvornicama ali sam začepila uši, neke stvari ne želim znati :-D

    avatar

    18.10.2012. (21:27)    -   -   -   -  

  • Elyca

    zanimljivo je da je Marinko Biškić rekao da je to starinski način proizvodnje....a isto tako je dodao (radi se o Nadalini)

    Marinko Biskic Često se radujem kad netko napravi nešto novo u čokoladnom svijetu, tako sam bio presretan kad je na TV u bila reportaža o Belgijanki koja se udala za Danu i sada u Lici proizvodi praline. Raduje me kada mogu ljudima kazati da je Zvečevo izmislilo čokoladu sa rižom... Ali ovaj PR sa Zd čokolatjerom mi je prenapuhana, poznajem čovjeka pa mi je malo neugodno ali tu nema ničeg inovativnog. Nasuprot tome ima u Istri tip Walter koji sa suprugom proizvodi čokolade A-DUE koje su čista inovacija i nešto o čemu bi trebalo raditi reportaže.

    ...znači tražimo Duju :-PPPP

    avatar

    18.10.2012. (21:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...