Komentari

sonustranuogledala.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • comfortzone

    Ok, svi mi imamo potrebu za pažnjom. Mene zanima di je granica? što je normalna potreba za pažnjom a što opsesivna potreba? Na koji si to način manifestirala?

    avatar

    12.10.2012. (15:54)    -   -   -   -  

  • Kronika jednog života

    Kako se to manifestira.. Pa oni vele da se jednostavn osjeca neki pritisak.. A brijem da se to primjecuje i kod mene u ponasanju.. Volim se druzit s njima.. volim komuinicirat, provodit vrijeme s timljudima u zajednickim aktivnostima i zanimacijama i slicno...

    avatar

    12.10.2012. (22:07)    -   -   -   -  

  • comfortzone

    Pa to sve što si navela nije nešto nenormalno. Nek oni tebi dobro objasne taj pritisak prije nego te proglase opsesivnom ;))

    avatar

    13.10.2012. (22:55)    -   -   -   -  

  • Kronika jednog života

    @confort- znaš što- to sam si baš danas i ja razmišljala.. ja previše dozvoljavam tim ljudima da mi babace neki osjećaj nečeg što uopće nije.. trebala bih više slušati sebe. Tnx!

    avatar

    14.10.2012. (00:08)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ne možemo ovisiti o tuđoj pažnji jer ljudi dolaze i idu, nestabilni su. Znaš i sama da sve što trebamo se nalazi u nama pa tako je najbitnija pažnja koju imamo prema sebi, možda ona zamjeni ovu koju želiš od drugih :) fora mi je što naglašavaš svoje godine i priznaješ da nisi još uvijek sve rasčistila sa sobom jer kao sa 32 bi trebali (po standardima društva) biti već formirane osobe. Ja top još uvijek nisam, osjećam kako se nadograđujem, oktirvam mane u sebi, postajem svijestan, pokušavam ih otkloniti i ako ne ide onda ih prihvaćam.

    avatar

    14.10.2012. (10:02)    -   -   -   -  

  • comfortzone

    Ja imam čak i malo više godina od tebe, pa radim na sebi konstantno. Mislim da sam tek u zadnje 2 godine otkrila i upoznala sebe. Još uvijek ne 100 %.

    avatar

    14.10.2012. (13:16)    -   -   -   -  

  • Kronika jednog života

    Pa znate sto.. meni se cini da je to beskrajan proces u biti.. Jer ja taman kad spoznam nesto o sebi pomislim "ahal, evo ga.. to je to nesto..." u biti to nij enista.. to je samo jedan sloj koji sam dosegla i kad njega spoznam, samo mi se prikaze jos veca dubina ono sto je ostalo neotkriveno...:)

    avatar

    14.10.2012. (13:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...