Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • ZlicaOdOpaka

  Graz i dalje lijep :-)).
  http://www.yankodesign.com/2012/09/25/bike-stand-with-a-difference/

  avatar

  10.10.2012. (20:17)    -   -   -   -  

 • Ani ram

  mah, znam da sam u krivu, ali jednostavno ne mogu dočekati da se na semaforu upali zeleno, tkogod da je osmislio ovaj idiotski sistem paljenja semafora na pritiskanje gumbića, taj nikad nije bio pješak, a kamoli biciklista....

  avatar

  11.10.2012. (17:55)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Ani ram, bit će post i o tim semaforima, neki od njih su fakat idiotski programirani (Zagrebačka avenija npr.), ako ne stisneš tipku bar pola ciklusa prije neće ti dati zeleno cijeli slijedeći ciklus ... a problem s tim tipkalima je i inače to što uopće ne vidim svrhu u njima: OK, kad bi se time npr. produžila neka automobilistička faza (tj. preskočila pješačka) pa ubrzao promet, no time se samo postiže da pješaci ne dobiju zeleno i moraju dulje čekati, a vozačima je svejedno. Gdje je onda tu efekat???

  Vozeći se po raznim zemljama Evrope vidio sam vrlo malo takvih tipkala (dakle, pješačko-biciklističko zeleno svjetlo se pali automatski), a kada ga je i bilo, tada se time postizalo da automobili imaju zeleno sve dok neki pješak ne stisne tipku ili pak auto iz sporedne ulice ne nagazi na senzor za zeleno za tu ulicu.

  avatar

  15.10.2012. (12:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...