Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • daniela1

    :) znaš da si me jučer kad sam te našla kod "top secret-a" (i njega sam prvi put čitala) baš ugodno iznenadila, i utješila-onom konstatacijom da su vjerojatno neke teže konstelacije u điru (jedan od težih dana je i meni bio, mislila sam da samo mene treselupaudara ;)). i imaš jednu finu, majčinsku, zdravorazumsku i umirujuće srčanu notu, bez prenemaganja, skrivanja iza metafora i poetskih maglica. rado ću ti se vraćati. (a i film koji si navela ću potražit, baš si me zainteresirala)

    avatar

    13.10.2012. (15:27)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    Daniela1 - baš ti hvala na podršci i nadam se da ćeš u budućnosti u ovim redovima slova naći nešto i za sebe... iako su ovo sve tako svakodnevne teme da svatko može bar ponegdje naći sebe. Ah, nebo - kažu da nije baš obećavajuće, ali to je sve stvar gledanja na stvari i trenutnog raspoloženja ... Nadam se, ne, sigurna sam da će ti se film dopasti ... :)

    avatar

    13.10.2012. (22:41)    -   -   -   -  

  • daniela1

    pogledala. hvala na preporuci. možda je malo američki slatkast, ali sve u svemu simpa. najljepši je ipak onaj moment "portare alla luce". i na filmu, još više na javi.
    nekad sam tone romantičnih filmova i komedija doslovno gutala, koristila ih kao antidepresive. danas mi je svakodnevica, ako i ne dovoljno romantična, bar smiješna (dođe to s godinama ;))
    srdačan pozdrav!

    avatar

    18.10.2012. (16:47)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    heej daniela1, taj sam film promatrala iz jedne druge točke gledanja pa sam onda zanemarila sladunjavosti tj. nisam ih uopće primjećivala, valjda zato što mi nisu bile niti bitne. Poanta cijelog filma mi je bila usredotočena na nešto sasvim drugo. Ali, drago mi je da ti se svidio. Više čitam a TV i filmove gotovo i ne gledam. Ali ovaj film sam pogledala beskonačno puta, mogla bih i večeras ha ha ha ....

    avatar

    18.10.2012. (22:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...