Komentari

putgradine.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • malo ti malo ja

    Smatram se vjernikom, ne praktičnim doduše, no što to
    uopće znači? Ako je nešto ultimativno, ne zvuči bogobojazno,
    stoga postupci po vlastitoj savjesti su Bogu najbliži. Ne
    daj se manipulirati, "veličine" to s nama rado rade:)))

    avatar

    07.10.2012. (22:08)    -   -   -   -  

  • Neverin

    pa da, sve se to onda ddatno još i plati tax free

    avatar

    08.10.2012. (13:13)    -   -   -   -  

  • Jozo

    Rekao jednom jedan svećenik,bila jednom jedna kućica i u kućici cvijeće,pričam ti priču, neznam kako bi malo pljuvao po crkvi i i po svećenicima pa ću vam malo sad napisati jednu priču,bio jednom jedan svećenik i na roditeljskom ...,koji svećenik jadniče,u kojoj školi,koji roditelj,zar toliko smatraš ove ljude idiotima da puše tvoja ta sranja kretenu,ostavi crkvu na miru i stavi naslov JA SAM BLOGER KRETEN;TAKVOGA ME MAJKA RODI i skupljaj lajkove, a ne BLAGOSLOV PA MAKAR I SILOM.

    avatar

    08.10.2012. (13:30)    -   -   -   -  

  • ja sam kontra svega

    Crkva treba biti u sustavu PDV-a, pa kada posvećuju kuće, molim lijepo neka ispišu račun. A kada smo kod toga, želim i garanciju na posvetu, ako nešto krene krivo da se imam kome žaliti. Da ja ostvarim ekstra profit porezna služba bi me odmah skužila i pozvala mi se u kuću na kavu, da sredimo račune.

    avatar

    08.10.2012. (13:53)    -   -   -   -  

  • putGradine

    @ Jozo- slučaj je istinit, a ti kao da si pao s Marsa i kao da nikada nisi čuo za slične zahtjeve? Naslovnica me ne zanima, a s ovim postom ju sigurno nisam zaslužila. Može nju blog hr. koristiti u bilo koje svrhe, ali post je jasan. Nije usmjeren protiv vjernika niti protiv crkve nego protiv nekih lokalnih svećenika koji si puno toga dopuštaju, a što nema veze s vjerom niti s Isusovim učenjem. Eto toliko, a tko će shvatiti neka shvati, a tko neće..opet dobro!

    avatar

    08.10.2012. (17:13)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Istina je... događa se da ima svećenika koji provode neka svoja pravila.. kao vjernik sam se spremna boriti protiv njih, a ne braniti ih pod svaku cijenu... jednako tako ima i obrnutih slučajeva gdje svećenici pomažu svakome, bez obzira na vjeru ili nevjeru.
    Vjerujem da i takvih postova bude, a zašto ih mediji (pa i Blog.hr) ignoriraju? Pa.... poznato je da hijene napadaju kad nanjuše slabost..puno hijena kruži oko Crkve misleći da je njihovo vrijeme došlo....

    avatar

    08.10.2012. (20:20)    -   -   -   -  

  • putGradine

    @ToxFox- slažem se. Vidjela sam i takvih slučajeva svećenika od onih poznatijih pa do onih "malih" u manjim sredinama koji su pošteno radili svoj posao ne služeći se prisilom i prijetnjom nego sa skrušenošću i poštovanjem prema narodu zbog kojeg su tu. Meni se također ne sviđa to medijsko lešinarenje prema vjernicima i Crkvi, ali i Crkva treba neke informacije od vjernika da bi i sami bolje radili svoj posao. U prvom planu su ovdje djeca koja su osjetila zov vjere i koja bez poticaja, prijetnje ili bilo čega uredno odlaze u crkvu i žele sakramente, a tamo se susreću s prijetnjom i nekom stigmom jer su njihovi starci ateisti. Zašto bi to za Crkvu bilo važno? Imam pripremljen post o jednom prekrasnom fratru i baš me zanima hoću li onda doći na naslovnicu:)

    avatar

    08.10.2012. (20:55)    -   -   -   -  

  • S Jozom se slažem

    S Jozom se slaežm...

    avatar

    09.10.2012. (07:58)    -   -   -   -  

  • Cvjetna

    Mislim da svećenici sve više zaboravljaju i šta znači biti vjernikom i kršćaninom i šta znači biti svećenikom...ja sam od svojeg u prvom razredu osnovne doživjela takav šok i poniženje da ne želim ni blizu crkve samo zbog njega, a kad je vrijeme za blagoslov kuće noćima ne mogu spavat od stresa, svi mladi jedva čekaju da završe osnovnu pa da ga više ne vide...naravno da ima predivnih svećenika i ja bih voljela da i mi imamo takvog, ali to, nažalost, nije slučaj...

    avatar

    09.10.2012. (15:20)    -   -   -   -  

  • putGradine

    Handmade, moraš se osloboditi tog straha, a da s nekim popričaš u koga imaš povjerenje?

    avatar

    09.10.2012. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...