Komentari

depresija-ubija.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • daniela1

    hej, sve5, ali jesi li se konzultirao s liječnikomiljekarnikom oko toga što zoloft ili bilo koji drugi "lijek" radi u kombinaciji s alkoholom? (osobno, zna me prilično gadno stisnut pa znam o čemu pričaš, bar djelomično. ipak, nastojim te napade odradit "načistaka", kroz bilo koju pojačanu aktivnost, da "skrenem one teže". i pisanje pomaže. ovaj blog ti je dobra ideja, možeš si "olakšat dušu", sabrat misli, a možda nekome uspiješ i pomoć ili ga bar natjerat da potraži pomoć) u svako slučaju, drž se, život je ipak najljepši! ;)

    avatar

    07.10.2012. (22:29)    -   -   -   -  

  • Gonič zmajeva

    Pročitala sam sve i mislim da je super to što radiš, za sebe da negdje možeš pratiti razvoj stanja i za sve one sa sličnim problemom koji mogu pronaći kod tebe neki savjet.

    avatar

    08.10.2012. (10:00)    -   -   -   -  

  • Maxim

    Ljudi, puno hvala na podršci :-)
    @daniela1
    Alkohol liječi depresiju kao što i benzin gasi vatru! Samo neuka budala kakva sam bio može taj ozbiljni zdravstveni problem tako rješavati. A tek u kombinaciji s AD tek je prava katastrtofa!

    avatar

    08.10.2012. (17:03)    -   -   -   -  

  • daniela1

    ad? misliš na antidepresive? nemam puno iskustva s tabletama, bilo kojim. prije 20 g. "odradila" sam mjesec dana hospitalizacije (s free vikendima), zbog malog maničnog ispada na poslu. pa me označili kao "manično depresivnu" i namjeravali me i dalje šopat pilsevima, ali sam na prvom kontrolnom susretu liječnici rekla da sam odlučila prestat. i od tada ništa jače od persena ili rijetkog apaurina (ili nečeg sličnog što moji kućni penzići uvijek imaju u svojim "čarobnim kutijicama") za baš teže situacije, nisam konzumirala. nemam povjerenja u big farmu. tako da baš nisam mjerodavna ti ovdje komentirat, ali rado ću čitat. samo bez panike, korak po korak, imaš moju punu podršku!

    avatar

    08.10.2012. (19:30)    -   -   -   -  

  • Maxim

    Hvala na podršci :-)
    Da pod AD mislim na antidepresive (skraćenica će biti vjerojatno često korištena na ovom blogu)

    avatar

    08.10.2012. (21:18)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    Zar se ljekovima ne rješava problem a ne uzrok problema?

    avatar

    28.10.2012. (01:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...