Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • edo

    Konvertit (lat. preko engl.), obraćenik, čovjek koji je prešao na drugu vjeru ili je s bezvjerskih pozicija prešao na religijske. pren onaj tko iz uvjerenja prihvati filoz. ili polit. doktrinu koju je prije pobijao. A može biti i žena :)

    avatar

    09.10.2012. (07:52)    -   -   -   -  

  • Dubravnik

    jedini konvertit je ovdje jergović, i to ne iz dubljih uvida svojih filozofsko-ideologijskih promišljanja, jer tu dubinu nema.
    više vjerujem istini generala praljka nego jergovićevoj.

    avatar

    09.10.2012. (15:16)    -   -   -   -  

  • edo

    Praljak? Praljak... Praljak... Čekaj, da to nije onaj mostolomac koji voljenoj domovini za koju se borio u drugoj državi ne želi platiti 680.000 kuna poreza? Jel' taj Praljak?

    avatar

    10.10.2012. (11:15)    -   -   -   -  

  • Dubravnik

    a tko se je to borio za ovakvu državu, koju ti e.p. brkaš sa domovinom?! državu u kojoj nas još jednom ubijaju besmislenim i nehumanim porezima, taksama, nametima? pa onda još jednom porezima na porez, taksom na taksu, nametom na namet? koja je funkcija poreza? održavati sistem Države u kojoj, kao civilizirani građani, ratujemo ubijajući jedni druge. jer ne ratuješ kao čovjek, već kao građanin.

    avatar

    10.10.2012. (13:13)    -   -   -   -  

  • edo

    He, he, he... Pa za ovo se borio baš gospodin Praljak. U svih njegovih 18 knjiga (koje su proglašene šundom, a zbog čega mu žile na vratu pucaju kako bi oprao sa sebe prijetnju optužbi Haškog suda za ratne zločine) on tvrdi da se Hrvatska branila u BiH. Ni manje, ni više.

    Isto se tako Hrvatska danas brani i u Afganistanu, Iraku i da ne nabrajam :)

    Prijatelju, više je nego očigledno da se general zapravo borio sa svoj osobni boljitak. I izborio se, tu zbora nema. Rekli bi Bosanci - alal mu vera.

    avatar

    10.10.2012. (19:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...