Komentari

jednagimnazijalka977.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Samhain

    Šteta, da... zbog toga, ali zbog tvojeg zdravlja je super da ne piješ! Svaka čast!! onda ti držim fige da i ovako sve super prođe, počni preko fejsa i tako... da spoznaš "kako diše" ;)
    Ni ja ne nosim haljine, jedino sam je nosila na maturalnoj i doma dok je nesnosno vruće! :P Kao i ti, ponekad i ja poželim nositi haljinice, šoseke i tako to, kombinirati ih s mojim stilom, no nikad ne smognem hrabrosti da se negdje takva pojavim.
    Tvoj izbor mi se sviđa, retro, a opet moderna i po mom sudu prigodna je za krizmu. (u mojoj župi će se krizma pomaknuti u 11. mjesec jer cure dolaze prevulgarno (razgličeno) obućene) Što se tiče online kupovine, ne bih ti baš preporučila kupnju haljine, jedna poznanica je naručila vjenčanicu, na slici je izgledala savršeno, a dok je došla doma - jad i bijeda. Zbrda-zdola sašiveno, a ni mjere nisu odgovarale :/ Mislim da je bolje da odeš krojačici da sašije.

    avatar

    05.10.2012. (10:17)    -   -   -   -  

  • Cvjetna

    Slatka je haljinica, ne mora značiti da ti krojačica ne bi znala sašiti, možda bude i bolja nego ova na slikicama. Mislim da je za krizmu malo neumjesno staviti štiklice od 10cm, radije nađi neke elegantne balerinkice ili cipele sa nekom malom peticom da se ne patiš previše. A kosu možeš složiti u neku punđicu, sa par slobodnih uvojaka sa strane, nekim ukrasom u kosi...

    avatar

    05.10.2012. (10:39)    -   -   -   -  

  • Keep calm and love Fashion

    Hmmm. ja ti radim kao stilistica u jednom modnom časopisu. Uglavnom, teen stilistica jer sam i sama u tim godinama :)
    Pošto imas riđu kosu po meni bi najbolje bilo da si napraviš neke slatke uvojke, a što se tiće haljine drži se svijetlijih nijansa kao što su svijetlo roza ( bijelu preporučam ), lila. a nipošto nešto kričavo kao što je ljubičasta, žuta i te nijanse. Po mogučnosti neka haljina više bude lepršava nego ravnog kroja.
    A što se štikla tiće netreba to biti neka pretjerana peta ( i ja sam se krizmala prije 4 godine, i imala sam solidnu petu. nekig 5-6 cm ) mislim da je 10 ipak previše.

    avatar

    05.10.2012. (11:05)    -   -   -   -  

  • My Mind, My world!

    ah vi cure! Sto i jedan problem oko outfita i tih stvari xP...
    btw. check out moj novi post ;)

    avatar

    07.10.2012. (15:58)    -   -   -   -  

  • AnaBanana

    haljina je ok al nie moj stil. nasla bus nesto. mozda cak i bolju od ove. dada. vjeruj :)
    odi u wg ili nestoo.

    avatar

    08.10.2012. (10:25)    -   -   -   -  

  • Crazy Kids

    Novosti kod nas :)
    Svrati :)

    avatar

    08.10.2012. (14:48)    -   -   -   -  

  • Zena gaza

    Haljina je jako lijepa, čedna, ljupka, kako priliči za krizmu. Ali, postoji i jedan nedostatak haljini, - bez rukava je, a po dress codu većine crkava i bogomolja u ta sveta mjesta se ne ide golih ruku. Neke vjere traže da se pokrije i glava (ne samo muslimani), Osobito je to važno jer primaš sakrament i ne bi bilo prilično ne poštovati pravila odijevanja......pronađi još koju haljinu pa nam daj na raspravu, ima vremena do krizme..

    avatar

    09.10.2012. (09:25)    -   -   -   -  

  • Just Me, Myself and I

    Slatka je haljina :) Ja sam sto godina tražila haljinu za krizmu. Našla sam jednu koja mi se svidjela u zadnji tren i preko sam imala sako.
    Mislim da ako znaš neku dobru krojačicu ne bi bilo problema oko toga da ti sašije jednu poput ove, ni moji starci nisu previše oduševljeni idejom o kupovini prek neta pa znam kak ti je haha :)

    avatar

    09.10.2012. (09:49)    -   -   -   -  

  • Ožiljak U Vremenu

    Jao, voljela bih ti pomoći, ali kad je oblačenje u pitanju, ne znam pomoći ni sama sebi, a o šminkanju da ne pričam, mene prijateljica uvijek zeza jer se ne znam našminkati (ništa više od tuša, maskare i ruža)
    Vjerujem da ćeš si pronaći neku lijepu haljinicu. Sretno

    avatar

    10.10.2012. (20:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...