Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • lega svega

    kaj ti to nudiš recept za platonsku ljubav....

    avatar

    04.10.2012. (09:22)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Brrrr, sačuvaj Bože!

    Ako primjena ovoga rezultira ičim platonskim, nešto se očito radi krivo :D

    avatar

    04.10.2012. (10:26)    -   -   -   -  

  • Vuk

    Precizno i vrlo tocno napisano.

    Jedini nedostatak ovoga je sto, po mom misljenju, ovo spada u naprednije tehnike jer zahtjeva dozu suzdrzanosti i dobar osjecaj za tempiranje komunikacije. A to dvoje vecina pocetnika jednostavno nema i tek im predstoji usvajanje takvih vjestina. Ali, i to je OK, jer putovanje od tisucu milja pocinje prvim korakom.

    Ono sto je interesantno je da nakon sto muskarac popije crvenu pilulu i nauci neke nove stvari, onda moze jako dobro analizirati situacije iz proslosti: (ne)uspjesne veze, (ne)uspjesan date sa novom djevojkom itd. I tocno moze vidjeti zasto se neka situacija odigrla upravo tako i nikako drugacije.

    Takodjer, vjerojatno ce naci primjer iz vlastitog zivota kad je uspio odlicno odraditi ovu “igru kuhanja na laganoj vatrici” o kojoj pises, ali mu je to poslo za rukom posve slucajno i nesvjesno. Vecinom se to desi zato jer je bio zauzet drugim stvarima u zivotu koje su zahtjevale njegovo vrijeme i paznju (skola ili posao) ili je upravo bio izasao (dobio nogu?) iz propale veze i nije mu bilo do novih cura. I onda se sa novom djevojkom koju je upoznao ponasao drugacije od ustaljenog obrasca: nije se javljao na poruke u max. 30 sekundi, nije tu djevojku zasipao hrpom poruka prepunih smajlica itd. Upravo taj promijenjeni nacin ponasanja, taj “slucajni Alpha,” je rezultirao time da je toj novoj djevojci postao jako privlacan pa je onda ona bila ta koja je inicirala vecinu komunikacije itd.

    Naravno, Igra ce mu pomoci da iz “slucajni Alpha” izbaci “slucajni” jer ce znati zasto nesto radi, zasto ta odredjena tehnika uspjeva kod djevojaka, i sta time moze postici.

    Poanta je: “fake it ‘till you make it” tj. pretvaraj se da si alpha sve dok doista to ne postanes.

    A postat ces jer ce ti vjera u samog sebe, bez obzira sto na pocetku to uopce nema pokrica u stvarnosti, pomoci da postajes bolji – i to “bolji” kako god ti sam definirao taj pojam. Cilj svega ovoga nije samo da postanes privlacniji zenskom spolu, nego da postenes kvalitetniji muskarac i bolja osoba.

    Naravno, buduci da je ovo blog o Igri, onda “bolji” znaci imati vise uspjeha kod djevojaka: popricati sa novom djevojkom umjesto samo ceznutljivo uzdahnuti i proci pokraj nje jer se previse sramis da uopce zapocnes razgovor; otici na dejt sa novom djevojkom (bez obzira kakav ishod dejta bio) umjesto da se uspetljas dok s njom pricas pa da ona uopce ne skuzi da je pozivas na dejti ili jednostavno samog sebe lansiras u “budimo prijatelji” orbitu itd.

    Vremenom ces uci u “positive feedback loop”:
    Samopouzdanje (bez pokrica) ce drugi ljudi/zene percipirati kao povecane vjestine i znanja.
    Vjestine grade rezultate.
    Rezultati grade pravo samopouzdanje.
    Pravo samopouzdanje gradi novu muskarcevu licnost.
    I u tom trenutku “slucajno” vec dugo vremena nije dio tvog rjecnika.
    Niti dio tvog zivota.

    avatar

    04.10.2012. (11:34)    -   -   -   -  

  • Cakana

    Nevezano za post: eno, marjanski ubojica nesritne Meksikanke nije nikad pio ni pušio.
    Moš ti govorit šta oš, al takvi ljudi stvarno jesu creepy :D

    avatar

    04.10.2012. (13:56)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Vuk: sasvim se slažem da je to delikatna ravnoteža, iako se trudim ovdje na blogu imati više advanced nego basic stvari, a u knjizi obrnuto (za nju mi je cilj prvenstveno da bude istog trena primjenjiva i da svatko bez obzira na iskustvo može skupiti trikove koje do sada nije znao).

    Tvoja paralela s time kako se "igra polaganog kuhanja" ponekad događa slučajno je 100% na mjestu. Bravo. Samo čekaj da navale trollovi s tim da onda muškarac više nije svoj :D

    @Cakana: Je li to odavde? Spominju samo da se nije drogirao. Alkoholičari puno češće zatuku nekoga u pijanstvu, pa ipak nitko ne kaže da su creepy :P

    Najbolje mi je kako su svi mediji višestruko promašili metu već više puta, od tobože Novosadskog ubojice, pa do beskućnika, pa do obiteljskog čovjeka sa ženom i djecom, pa do ženomrsca... naravno, niti jedne novine neće zbog toga propasti, tako da shit. Jedino su pogodili "neuspješan sa ženama" (iako ni to potpuno, a to je bilo očito iz činjenice da većina uspješnih nema vremena ići zaklati nekoga.

    avatar

    04.10.2012. (15:50)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Evo našao sam članak

    avatar

    04.10.2012. (15:56)    -   -   -   -  

  • Tzar

    citat iz novina:
    "- Ne mogu virovat, jednostavno, ne mogu! Ne znan kako ću zaspat večeras - priznaje nam."

    hahahhahahhaahhahahha xD

    al zašto bi neko bio tako glup da skine dres Milana i ostavi na mjestu zločina, i nož ostavi kraj leša a kući drži isti takav set noževa di samo taj jedan fali?!

    u svakom slučajo opet su žene sve krive - navono ga je neka cura spizdila prije x godina pa je lik probia... tada još nije postoja blog :)

    avatar

    04.10.2012. (17:48)    -   -   -   -  

  • Igniss

    A ne znam, za razliku od George Sodinija, nisam siguran da razlozi njegovog "puknuća" imaju direktno veze sa odbijanjem. Pogotovo budući da nije bilo silovanja.

    Iako se, kriminološki gledano, slažem da mu je bilo prilično glupo zakopati to odmah pored svih ostalih dokaza.

    A sad, da mu je igra mogla pomoći, možda - čisto da bi možda doživio neki uspjeh pa ne bi stigao "procvjetati". Tko zna?

    avatar

    04.10.2012. (18:18)    -   -   -   -  

  • terra

    I polaganim kuhanjem se moze prekuhati. Ja sam za al dente.

    avatar

    04.10.2012. (20:48)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Mislim da si me krivo razumio. Nisam kritizirao kakve postove stavljas na blog (mislim da vrlo dobro pises i to o jako relevantnim temama) nego se nadam da ce oni mladici/muskarci koji pocnu citati ovaj blog krenuti od pocetka u arhivi i od ucenja osnova, te da nece odmah poceti sa naprednijim temama jer to nije dobro. Preskakanje osnova je dobar nacin za poluciti mrsave rezultata i za krivo usvajanje znanja.

    Sto se knjige tice, dobro je da tamo kreces od osnovnih stvari tako da taj materijal moze posluziti kao prirucnik koji je upotrebljic istog trenutka bez dodatnog citanja na drugim mjestima. A onaj koji hoce dalje uciti moze citati blog kao i sve one druge blogove (3 R, Dalrock i jos puno drugih) pa ce jos vise prosiriti svoje znanje.

    Sretno s knjigom.

    avatar

    05.10.2012. (01:00)    -   -   -   -  

  • Tzar

    sad je 3:25h ujutro...
    Boli me kurac za sve
    :)

    avatar

    05.10.2012. (03:25)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ma ne, nisam to shvatio kao kritiku, bez brige. Game on!

    @Tzar: ha, ne mogu to slušati ma koliko god se slagao s temom :D

    avatar

    05.10.2012. (08:24)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Vidim da na tweeteru pises da se Severina rastala od onog muskarca – vrijeme ce pokazati da li je to stvarno istina.

    A ovdje u New Yorku tracerske novine zadnja dva dana pisu vecinom o tome kako su Rihanna i onaj tip koji ju je pretukao prije 2-3 godine, Chris Brown, opet zajedno, naravno, samo kao "prijatelji":
    Rihana i Chris Brown

    Sta reci, nego: tuzno i tako predvidljivo. I, zar je moguce da ovi koji pricaju/pisu o Igri znaju o cemu pricaju? I zar je moguce da ne govore niti gluposti ni lazi, vec dobro znaju sta pricaju?

    Ajde, dodat cu jos i ovo:
    Specijalitet dana – gorke suze

    PS
    Cisto da budemo jasni: samo kreteni fizicki tuku zene.

    avatar

    05.10.2012. (09:26)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Vuk: Oh yeah, Rihanni naravno nedostaje samopouzdanja :D :D

    Protivnike Igre nikada nećemo uvjeriti logikom i primjerima, nažalost.

    Novi post: Rooshilački pohod

    avatar

    07.10.2012. (15:05)    -   -   -   -  

  • terra

    Jako se veselim knjizi, jer kako reče Vuk da u knjizi krećeš od osnovnih stvari,a to mi kako početniku treba. Gdje ću knjigu moći kupiti i pod kojim naslovom? I kad?

    avatar

    09.10.2012. (09:25)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Terra: uvijek mi je drago čuti da ima zainteresiranih čitatelja. Knjiga će biti dovršena krajem listopada, i onda očekujem još par tjedana za izdavanje i stavljanje u prodaju. Moći ćete je naručiti online s plaćanjem pouzećem ili na neki drugi način. Kako se to bude bližilo, pisat ću više o tome.

    Radni naslov je "Ignissova grimizna knjiga"

    Novi post:
    Umjerenost

    avatar

    09.10.2012. (11:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...