Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Živjeti svoj život

    Jesi li pokušala reći mu kako ćeš razgovarati sa njegovom ženom ako ne odustane?
    Meni ovo nekako neodoljivo miriše na uznemiravanje.

    avatar

    02.10.2012. (20:57)    -   -   -   -  

  • premudra

    nisam. ja definitivno imam problem jer sam sa svakim takvim likom ja u stvari dobra (ili otprije ili kroz posao ili kako god) i ne znam kako prijeći u prijeteću fazu nego i kad nešto kažem grubo to je već kad me netko tako naživcirao da eksplodiram, a barem što se nečeg tiče imam dugi fitilj. moja kuma zna me zafrkavati kad joj trebam opisati nekakav razgovor koji sam vodila a gdje sam trebala nekoga otpiliti ili biti prema njemu oštra jer zna da mi je to slaba točka. ima li negdj neka škola gdje se može takvo što naučiti?

    avatar

    02.10.2012. (21:57)    -   -   -   -  

  • fulvus

    mislim da je frajer prešao u sferu patologije. to je baš uznemiravanje, kako kaže prethodni komentator. možda bih ga prijavila i to ne samo ženi, nego i policiji. izgleda možda grubo, ali mislim da od ovog zaljubljenog golubića možeš imati neugodnosti i problema preko glave, jer mi se čini da se ne radi o normalnoj osobi nego o bolesniku i njegovoj fiksaciji osobom koja ga odbija a njega to još više pali. to je za mentalnu instituciju, ili te jednostavno voli maltretirati?

    avatar

    18.10.2012. (12:32)    -   -   -   -  

  • premudra

    da, možda ste obje u pravu.. ne znam.. prije par tjedana kad je opet navalio s sms-ovima poslala sam mu jedan naređivački da presane mi slati sms-ove i evo začudo već tjednima nije. dobila sam u međuvremenu tek jedne novine u poštanskom sandučiću također s mojim horoskopom u kojemu se spominje njegov horoskopski znak i kako bih trebala biti blaga prema njemu no to je to. danas popodne zvoni mi netko na vratima. kako su mi vrata staklena ne trudim se ni pogledati tko je jer ne otvaram nenajavljenim gostima pa bila i moja mama pred vratima. no ne mogu se oteti dojmu da je možda bio on.
    nije k meni nikad do sad dolazio no silnu želju je imao i nekako mi se čini da ju je želio ostvariti. no dobro, neću sama sebe ograničavati takvim razmišljanjima. ne bude li prestao uskoro odnosno nastavi li i dalje prvo njegova žena obavjesni razgovor a onda policija. nema mi druge.

    avatar

    21.10.2012. (20:43)    -   -   -   -  

  • premudra

    update: onu večer kad sam pretpostavila da mi se učinilo da me htio posjetiti be najave bila sam u pravu. poslije mi je poslao sms na koji nisam ništa odgovorila. sutradan nakon povratka s posla pronašla sma u poštanskom sandučiću ponovo novine i u njima na drugoj stranici zalijepljen iz nekih drugih novina članak o izložbi mačaka u Zg, očito zna da sam ljubiteljica mačaka. valjda je to bila ona kap koja je prelila čašu. htjela sam ga nazvati i svašta mu reći no znajući sebe uzrujala bih se strašno pa sam izabrala lakši način i poslala jednu kilometarsku poruku u kojoj ga lijepo molim da mi ne šalje poruke, ne šalje poklone, ne šalje novine sa izrescima, da me zaboravi. poslao je sms u kojemu je napisao 'oprosti za sve'. nadam se da je to konačno kraj svemu ovome, iskreno se nadam.

    avatar

    28.10.2012. (21:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...