Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • savo iz kikinde

    Kod placenika se dobro igra i dobro jede vidim...

    avatar

    30.09.2012. (22:33)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Pozdrav Savo. Dobra igra je uvijek, a sa roštiljem se počastimo s vremena na vrijeme. Cilj je skidati kile, a ne nabijati ;)))
    Nego šta se radi kod vas? Koja si ekipa i tako to ;D

    avatar

    01.10.2012. (12:31)    -   -   -   -  

  • evo Save

    http://www.youtube.com/watch?v=hW63aPgzkcA

    avatar

    02.10.2012. (10:37)    -   -   -   -  

  • IGY-kikinda

    U noći između petka i subote 5/6 septembra 2008, u svom stanu u centru Kikinde, ugušio se u dimu, Savo Savanović (49), čovek koji je među prvima sa ovih naših prostora zasjao na internet nebu, postavši zvezda južnoslovenskih prostora, a i šire, a samim tim i jedan od najpoznatijih Kikinđana.
    Savo Savanović rođen je 1963. godine u selu Pavić, u opštini Banjaluka. Pre više od dvadeset godina, sa majkom i mlađim bratom doselio se u Kikindu. Dobili su na korišćenje socijalni stan, raspadnut i memljiv, u dvorištu kuće kraj Gradske pijace. Kako je majka ubrzo umrla, staranje o braći Savanović preuzeo je Centar za socijalni rad, a u zimsko doba obojica su, nekada kraće, a nekada duže, smeštana u bolnicu za psihijatrijske bolesti „Sveti Vračevi" u Novom Kneževcu.
    Savo je bio bolestan, ali nikada agresivan. Doduše, Gradskim trgom, koji je takoreći bio njegova avlija, najčešće je prolazio vičući, ali ne na prolaznike, već, onako, sam od sebe. Govorio je na sav glas o političarima, Bogu, crkvi, Kikindi, Srbiji, Titu, svetu, vasioni... i u tim njegovim monolozima bilo je toliko tačnih konstatacija, toliko istine, a i dobre zajebancije, naravno, da su ga Kikinđani zgotivili i nije im smetalo što je kadkad bio nesnosno dosadan i naporan. U komšijskom kafiću „Pjers", kod gazda Bore, imao je svakodnevno na čast jednu rakijicu pre podne i jednu predveče. U smiraj petka je popio svoju poslednju ljutu i otišao kući. Tamo je, u po noći, u krevetu zapalio cigaru, zaspao, u dimu se ugušio i - otišao u legendu.

    avatar

    02.10.2012. (10:49)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Bog da mu dušu prosti...
    Vidi se po onom što govori da nije loš (ni lud) čovjek, ali jednostavno društvo i život su ga "pojeli". Jbg... survajval of d fitest...

    avatar

    02.10.2012. (11:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...