Komentari

apatrida.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • NF

    ne treba izjednačavati obje strane, ali ni koristiti događaj za obračun sa sustavom, argumenata ima milijun i svi su mnogo prozaičniji od ovog

    avatar

    30.09.2012. (12:33)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Od nekih blogova jednostavno treba dići ruke.. ako netko uživa samo u 'slušanju vlastitog glasa' i čoporativnom "dobro si rekla" onda je on/a..... Sanader :)

    avatar

    01.10.2012. (12:09)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Što se Lustiga tiče, moj jedini komentar je da NIGDJE, osim u Hrvatskoj, nisu školaska djeca vođena gledati film.
    Prikazivan je u Sinagogama u sklopu Dana Židovskog filma....

    avatar

    01.10.2012. (12:10)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    ne vjerujem da ti je modesti zabranila komentiranje,
    neka greška vjerojatno ...

    avatar

    01.10.2012. (12:46)    -   -   -   -  

  • smotani

    sa malim zakašnjenjem, sretan rođendan :) istina, kako i sama kažeš, ne znamo kad se brzo skupiše ( iako nisam blizu tih godina, svejedno se ponekad i te kako čudim...kad prije...?)
    a što se ovoga tiče - ja sam uvijek za razmjenu mišljenja i, često je bilo "protiv" ali, svakom sam komentaru pristupio s jednakom pažnjom i procjenio ga koliko mi može "pomoći" u nekom trenutku ( dobro, ove, pomalo čudne komentare pojedinaca u posljednje vrijeme doživljavam kao jačanje zajedništva na blogu) i, drago mi je da si me "našla"... jer, puno je ovdje zanimljiva štiva :)
    hvala ti i topli ti pozdrav....

    avatar

    01.10.2012. (18:31)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ni ja ne vjerujem da ti je modesti zabranila komnetiranje. I meni se to događalo jedno vrijeme i ne samo kod nje nego i kod alxxl i još nekih. Mislim da je greška na blogu.

    avatar

    01.10.2012. (21:45)    -   -   -   -  

  • Pogled izvana

    Pogledah malo taj blog - i smučilo mi se. Bljeskaju taštine kao mačevi, i kao u pravoj tuči u seoskoj gostionici, nakon nekog vremena se više ne zna ni zašto se tuča vodi, ni tko je za, a tko protiv, važno je samo raskrvariti nečiji nos, a spasiti svoj ...

    Oni koje zaista zanima pitanje Boga ili ne-Boga, neka u miru pročitaju ono što su pametniji od nas rekli i napisali na tu temu. Literaturi nema kraja.

    A što se vjere u školama tiče, kad sam pošao u prvi razred (davne 1953.), prvi dan je učiteljica u školi rekla: "Neka dignu ruku oni koji idu na vjeronauk". Diglo se par ruku. "Dođite sutra s mamom u školu".
    40-tak godina kasnije u osnovnoj školi koju je pohađala kćer moga prijatelja učiteljica je rekla: "Neka dignu ruku oni koji NE idu na vjeronauk". Diglo se par ruku. "Dođite sutra s mamom u školu".
    Ima li u takvom dogmatskom pristupu neke razlike?

    avatar

    02.10.2012. (04:17)    -   -   -   -  

  • dnevnikjedneljubavi

    stalno se busamo u junačka prsa kako smo mi puno kulturni , kako smo predziđe kršćanstva, kako smo velike demokrate ... ništa od toga nismo jer smo isključivi u svojim stavovima , nepismeni političari su nam nametnuli svoje nepismene stavove i mjerila ,isprali su nam mozak i mi zapravo nismo naučili "pričati " činjenicama i argumentima ; u potpunosti se slažem s blogerom @Pogled izvana ... kako vitar puše tako se okrećemo jer smo upitnog obrazovanja ,a vode nas oni koji ne bi mogli voditi stado koza

    avatar

    02.10.2012. (10:31)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Jesam za znanja i popunu praznina koje u njima postoji, poglavito u povijesnim činjenicama koje, sve i da hoćemo, ne možemo izbjeći. Jer su dio svakog naroda!
    Lustigova prezentacija je po preporuci Ministarstva , što je točno, ali NE za svaki uzrast djece, NE za svaki ambijent. Sinagoga i dvorana za tjelesni nisu isti prostori , nastavnici nisu pripremili učenike osnovne škole(!) koji su apsolutno nedorasli jednom krvavom i bestijalnom obračunu različitosti u nacionalnom i vjerskom pitanju. Ima li ili nema Boga stvar je pojedinca tj. Lustiga konkretno, ali to ne bi smjelo biti eksplicitno kao povod holokausta ili bilo kojeg zločina na našem prostoru.
    Kako kaže@dnevnikjedneljubavi , upitno obrazovanje traži popunjavanje rupa ( i to mu je zadatak ) ali ne na bilo koji način kako se nekome svidi.

    avatar

    04.10.2012. (10:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...