Komentari

flyingunderpants.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Simplica

    VjerUj mi da te razumijem kAo tinejdjera iako je moj 1. Srednje bio prijr 20 godina ( ajme kako to puno zvuci;). Razumijem i tvoju mamu jer sam i ja mama, ona ti zeli najbolje i trazi od tebe da stalno dajes vise jer ima povjerenja u to da ti to mozes ;) iako je meni bila tlaka kad bi mi mama rekla tako nesto, sad mi je drago jer sam zbog poticanja i ne prihvacanja prosjecnosti dosla tu gdje jesam. Ako te tijesi, moja mana i sad, iako vec 7 god ne zivim doma s njima, mi i dalje daje savijete, koja mi frizura bolje stoji, koja majica, kako da svom djetetu nesto napravim ;). To su mame. Poslusas ih, kazes DA DA i napravis najbolje!!!

    Stetno, pozz

    avatar

    29.09.2012. (11:08)    -   -   -   -  

  • Samhain

    Uf, suosjećam s tobom. Meni je 1. srednje, pogotovo početak, bil KOMA. Točno se sjećam da je padala kiša, čak i u kojoj učionici smo imali nastavu, al najviše mi je u pamćenje urezan onaj osjećaj ko da sam u zoni sumraka/noćnoj mori - and I can't do anything about it.
    Ali s vremenom postane bolje, navikneš se i vidiš da nije sve tak strašno! ;) Evo sad kad sam na faksu žalujem za srednjom! Al i nadam se da će 2. godina biti jednostavnija i manje zamorna nego prva.
    Nadam se da si imala dobar petak, a i da ćeš imati odličnu subotu te nedjelju bez mamurluka! hihi

    I hvala ti na pohvali za crtež! :)

    Čitam te! zzz :)

    avatar

    29.09.2012. (11:14)    -   -   -   -  

  • My Mind, My world!

    Meni je drito suprotnost što se tiče razreda. Ja svoj razred obožavam i meni je bilo grozno u osnovnoj. Ali što se tiče profesora znam kak ti je. O da savršeno znam

    avatar

    29.09.2012. (11:43)    -   -   -   -  

  • Just Me, Myself and I

    Meni je u srednjoj puno bolje nego što mi je bilo u osnovnoj. I ekipa i profesori, ali to ovisi od škole do škole i osobe do osobe. Nigdje u životu ne ide sve niz dlaku tako da se treba priviknuti na sve i potruditi da daš sve od sebe.
    Mislim da svi slušamo slične primjedbe svojih majki i kolućemo očima, ali kasnije kad se slegne u nama inat i ljutnja što nam se "miješaju" u život moramo priznati da u nekim stvarima imaju pravo. ;D

    avatar

    29.09.2012. (14:59)    -   -   -   -  

  • teen_life15

    Slažem se. Od ponedjeljka čekam petak. U osnovnoj sam obožaval svoj razred, nije niti sad loše, ali mi fali žensko društvo jer sam matematička pa je malo cura.
    No, nastava je grozna. Na satu umirem od dosade, a u jutro se ne mogu dići iz kreveta. Mame su nam slične, ja kad i učim cijeli dan ona dođe s posla i priča kako sam samo na laptopu da se ništa ne učim..

    Imam novi post, navrati :)

    avatar

    30.09.2012. (10:41)    -   -   -   -  

  • Drugi blog jedne gimnazijalke

    Ajme kad se ja sjetim prvih dana prvog srednje. Meni je to bilo poprilično traumatično. Al kako je vrijeme odmicalo, ulovila bih sebe svaki dan kako razmišljam: "Danas mi je bilo super s Tinom" ili "Luca je tako draga". A do 11. mjeseca već sam našla ekipu i škola je opet postala podnošljiva :).

    avatar

    01.10.2012. (00:06)    -   -   -   -  

  • Inny

    Nekima je bilo bolje u osnovnoj, nekima je bolje u srednjoj.
    Ja sam još uvijek u osnovnoj, tako da nemogu reći iz
    'vlastitog iskustva'. Pa, drži se. Stavi si učenje i treninge na prvo
    mjesto, zatim kad imaš vremena izlaske i stvari koje voliš.
    Znam da je gimnazija jako teška, zato ti želim sreću u ovoj
    školskoj godini. I da, mame su sve jednake. Ona te samo želi
    potaknuti da učiš i da budeš što bolja. Sigurno ne misli u potpunosti
    sve što reče. Drž' se!

    Hvala na ostavljenom komentaru i čestitci za rođendan.
    Pozdrav do sljedećeg čitanja! :)

    avatar

    01.10.2012. (16:30)    -   -   -   -  

  • my heart

    hej..drago mi je da si mi se javila.. hvala na komentaru..mogla bih ti dati odgovor na njega ,ali bih se previše raspisala.

    čini se da voliš pisati, da si nekad puna ideja i želiš napisati novi post. ja držim blog a rijetko dobim inspiraciju.

    dok čitam post, kao da bih ja tako napisala. Jednostavno gimnazija je gimnazija, teško je al ful. treba puno učiti, što nije baš lako, rađe bi bilo što drugo, no poslije vidiš da ti je trebao što bolji uspjeh. to što ti govore roditelji i ostali da učiš nisu puste riječi.. sretno ti..
    inače da, u srednjoj petak je ko bog..

    kako si ti naučila svirati gitaru, glazbena, sama , imaš nekoga tko zna? jel teško? tnx..
    pozzz

    avatar

    01.10.2012. (23:32)    -   -   -   -  

  • A flower cannot blossom without sunshine, and man

    ma nije srednja tako strašna;)
    vidjet ćeš, srednjoškolski život je puuuuno zanimljiviji od osnovnoškolskog i to ne mislim na gradivo (o njega će ti se bljuvat) nego na dečke, partije i sve što sa srednjom školom ide. Samo si daj vremena :)

    avatar

    05.10.2012. (14:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...