Komentari

movrvari.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Stancija

    Bravo jedinom MO na području Poreštine koji ažurno objavljuje informacije o svojem radu.
    Zanimljivo je reći kako je na porečkoj tržnici održano 15.9.2012. prezentacija projekta plinofikacije Poreštine od strane tvrtke Plinara i da nakon obavijesti o održavanju prezentacije nigdje nitko niti slova više nije rekao.
    Je li moguće da plin zaobilazi Vrvare ? Ili možda možemo dobiti neke informacije o tome ? Hvala

    avatar

    27.09.2012. (10:27)    -   -   -   -  

  • Robert

    Poštovani Edi, zahvaljujem na pohvalama. Osim u direktnom kontaktu s mještanima, ovaj se vid komunikacije pokazao zaista potrebnim i bitnim. Svakodnevni brojni posjeti ovom blogu dodatno me motiviraju. O plinu smo pisali na ovom blogu još 21.2.2012. godine, pa te upućujem da pročitaš post. Više informacija o plinofikaciji Poreča i okolice možeš dobiti kod predstavnika Plinare Pula Ognjena Ćosića putem maila ognjen.cosic@plinara.hr Ono što je meni poznato je slijedeće. Plin će prvo biti postavljen u užem području Grada (stari grad ima već spremne instalacije). Nakon užeg područja, plin će dobiti i veliki potrošači (gospodarstvo). U dvorani Žatika već je posao odrađen. Čini mi se da je ona bila među prvima. Ukoliko mještani Vrvara iskažu osobiti interes za postavljanje plina, Plinara će krenuti u investiciju. Dakle, potrebno je da većina mještana bude za plin. Nemojmo zaboraviti da postavljanje takvog energenta iziskuje i troškove za domaćinstvo, pa je to glavna kočnica u bržem prikapčanju na taj energent. Predlažem ti da ispitaš interes stanovnika Stancije, te da se u slučaju velikog odaziva javiš Ognjenu Ćosiću.

    avatar

    27.09.2012. (15:27)    -   -   -   -  

  • Stancija

    Hvala Robert na informacija. Meni to izgleda ovako: dragi naši, vidjeli ste plinske cijevi, prolaze vam ispred nosa, ali zaboravite na njih. Grad Poreč šuti o takvim informacijama, a Porečani, koji su većinom ODSELILI iz starog grada u okolna rezidentna naselja, po običaju su prepušteni sami sebi. Prestrašno je to ovako.
    Nemojmo zaboraviti da je plinsku instalaciju u stari grad postavio ondašnji gradonačelnik Stevo Žufić, očito je imao jasnu viziju razvoja ovog gradića na moru, za razliku od današnje garniture.
    MOlim da se Mjesni odbor organizira i da se provede akcija informiranja građana na način kojeg svi građani čuju i vide. Tek onda se može očekivati nešto dalje.
    Hvala

    avatar

    07.10.2012. (17:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...