Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (50)

Marketing


  • šašava mamica

    Požuri polako! Sretno i uživaj!

    avatar

    24.09.2012. (22:08)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    uživaj

    avatar

    24.09.2012. (22:25)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Mogu jedino reći, sretno na novom poslu a bome i ovom s jabukama.
    Ma ono s Adamom je šala uostalom u ovom filmu ti daješ jabuke.
    Držim fige i LPP.:))

    avatar

    25.09.2012. (00:41)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    dobro ti jutro prijatelju...promjene...da to je ono što nas izdiže iznad monotonije života...ubrizgava adrenalin..za.talasa pučinu nutarnjeg podmorja...povede nas na novu plovidbu oceanom nadanja...upravo doživljavam metamorfozu mene u neku drugačiju mene...nisu mi zečevi pojeli kupus, ali zub vremena je nagrizao cijev vodovoda i sada vodimo rat svjetova...sa stanarima i vodoinstalaterima vodimo pro i contra diskusije, a voda kaplje...
    sjetih se Ovidija...Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo - Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem...
    i tako dok kap kaplje i slijeva se u bujicu novih osjećanja ja treniram strpljivost...poslije Švicarskog mira i savršenog djelovanja svih institucija svakodnevice uronih u kreativni kaos ovoga ovdje...talasanje mi dobro čini...oživljava i hrani...dokazuje da ne živimo u palanki nego u velegradu...u susretima sa suprotnostima...u kovitlanju i spiralnoj dinamici vremena...
    ugodan dan ti želim i puno, puno sreće na novom putu...put je cilj...pokret, a ne mirovanje u učmalosti sebe samoga...tvoji tekstovi vrtlože spiralnu dinamiku tvoga bića...i prelijevaju se u čitaoca..
    hvala ti na divnom tragu ostavljenom u mom svijetu....:-))

    avatar

    25.09.2012. (05:43)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Nemoj nikada glavom kroz zid, to nije zdravo za tvoju glavu :)

    avatar

    25.09.2012. (08:46)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    To što si lijepo udomio ptice, uz pomoć prijatelja pokrpao imovinu, obradovao prijateljice svojim jabukama kao što su, i što će, one tebe štrudlom, prešao na novi posao, ponovo voziš (iako ne znam razlog što su te „vozali“), govori mi da te tvoj unutarnji kompas dobro „služi“. Ako je i zdravlje „temperirano“, puno je to razloga za zadovoljstvo.))

    avatar

    25.09.2012. (12:10)    -   -   -   -  

  • gali

    dakle kažimire emire burkinafaso učinila svoje po ovome s počeetka priče ove ,al otkuda grdelin u tebe ebate i jel znaš ti kako doć do ,e sad zaboravi kako ono se zove,ček sek...:-)))da čirnen ponovo

    avatar

    26.09.2012. (07:10)    -   -   -   -  

  • gali

    a da ; ilinštak?!:-))nika dčula pa pitan sad,. a usput i da otresen i na ovu batudu; a biudni trpimirović s tobon kako god okreneš,kako gledan sve mi s ečini da taj tip njnaci sekund Go nije uvatija,a i koji ti je to novi stabiloizator u điru?:-)))

    avatar

    26.09.2012. (07:14)    -   -   -   -  

  • smotani

    (ne)šašava mamica tak i žurim ;) hvala ti! Po malo....

    Andrea Pisma hvala

    Fra gavun un [/B]un [/B]hvala ti Prika ;) a ispada da sam nešto režirao...a nisam, spontano je...al, siguran sam, štrudla bu fina ;)))) ( iako, ni nju nisam planirao..ali, vidiš da danas svi na krivo ostvaruju planove... pa što ne bi i ja;) hvala ti Prika i LPP!

    Odmor za umorna srca prvo, draga moja, lijepo se vratila i ... odmori malo pa onda u boj sa našom svakodnevicom... siguran sam ( i znam) da je u Švicarskoj nemoguće voditi danima raspravu kome curi voda i na kraju odlučiti ... tu ćemo kopati... u stanu koji pliva a ne u onom iz kojeg se slijeva ( ovo ja iz iskustva) zato, potpuno te razumijem i suosjećam ... ali, polako, sve će biti ok...držim fige i to, prije veće štete... vjerujem...
    I želim ti, ipak, manje vrtloga, a više mira.... što će, nadam se, i tvoj povratak učiniti još ljepšim.... a da je muving... je... i siguran sam, veći nego u Švici...no, kako god, jašimo te valove, polako i sigurno, uživamo u njima svako na svoj način i veselimo se svakom novom danu... jer, to je život
    Hvala ti i topli ti pozdrav draga D. :)))

    Valcer uf, draga moja, davno sam probao i dokazao tvoju tvrdnju.... sad nastojim to izbjegavati ;)

    MALI SUNCOKRET ET [/B] uh, ne znam na što taj kompas radi, ali, ponekad i mene iznenadi – naglo se zaokrene, pokaže da sam u slijepoj ulici, i, lako je tada naći put van ;))))a vozali su me..jer nekako, moje zdravstveno stanje i nije bilo preporučeno za tu aktivnost...a i sada, činim to na kratkim relacijama ... malo... moram da ne zaboravim voziti;))))
    Zadovoljstvo života je uvojek postojano, samo, ponekad na njega zaboravimo...zato je dobro s vremena na vrijeme – podsjetiti se ;) topli ti pozdrav

    Gali hahah a jesi me, rano ujutro nasmijala... pišem odgovore.... i hop... evo tebe – red smijeha, red promišljanja.... ne, nije grdelin u meni i nemam pojma što mi bi.... pa vidiš da sam se uplašio ( naviknut na slična iskustva) da bum „prozvan“... ali, ipak, sretno sam sve obavio i sad, sam sebi čestitam na grdelinskom zahvatu kako bi ti rekla...a ja.... ja bi samo reko.... što i jesam ;) a ptić... a bome se nije dao dok se nije nakrkao... ali, čim sam htio bliže, bolje ga uhvatiti klikom...zbris.. .zato i je izdaleka da ga ne plašim jadnog, gladnog ;)
    Jubac ti draga )))))

    avatar

    26.09.2012. (07:27)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    Smotani prika , čovik je onoliko bogat koliko ima
    pravih prijatelja.....zar ne....a tvoji su pajdaši bome
    pokazali da in je do tebe vele stalo.....šta je danas
    u ovon ludon svitu velika ritkost.....
    Lipo je znat da se čovik ima na koga oslonit kad mu
    zatriba , i zato uživaj u novin podhvatima.....nedaćama
    usprkos....a štrudel od jabuka je uvik lipše izist u dobru
    društvu.....

    Zdrav i vesel bija....!!!

    avatar

    27.09.2012. (13:04)    -   -   -   -  

  • gali

    ma jubac i tebi petrusimule,al ne objasni ti meni šta je to "ilinštak",a još manje šta je to "hiknedla", a sinko ,crni sinko di će ti dušaaa?!.-))
    jel da vikan Mladenkovića pa pitam?!on je poliglota injemu se utičem kad si ti štrudlikof vermuteze degustate amici mei!:-))

    avatar

    27.09.2012. (20:11)    -   -   -   -  

  • mladen

    E prijatelju, hvala ti što si me javno pohvalio :-) tek danas su me leđa malo popustila ( nije to za mene) i fakat ti se divim – kak takav kakav jesi sve možeš?!?!? Nisam siguran stignem li išta još naučiti ali ću probati – dao si mi krila :-P baš kao i kod branja jabuka – ni slutio nisam da se još uvek mogu tak verati ( bu nekaj od mene, bu) (hm, možda i nas pozoveš na štrudlu hm, pa brali smo s tobom :-)
    A Gali, pojma nemam kaj bi ti odgovorio – ilinštek – zaguglo sam i nisam baš načisto što srpanj ( ako sam dobro odguglo) ima s njim – pa on je ko izmišljeni mjesec – luftiguz :-) a hiknedla – bate, jel to neka vrste HI knedle? Visoke, velike? Pojma nemam – ma ko bi njega razumio ( a kad je pak tu hiknedlu spomenuo?)
    Za štrudlu sam već rekao, valda ću probati tu slasnu štrudlu koju toliko hvali :-) ( ili neću, hm, češk, češk) e Gali moja, nije lako njega razumjeti, ali, kad uhvatiš nit – lako ga čitaš ko otvorenu knjigu – no, ti to već znaš – i ništa, ma koliko se trudio, ne može sakriti ( oduvijek sam mu govorio da ne treba biti baš u svemu iskren i otvoren, jer, obično – dobi po glavi – neke primjere i znaš, ali ovaj najnoviji me fascinira – reko sam mu da bum mu jezik zašvasal – ali, ne mari on za to – pravica i istina i, ma kako veli da ne, lupa glavom u zid )

    avatar

    27.09.2012. (21:29)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Za neke stvari bi se svi mi i s kruške hitili ravno na glavu, ali dobro, očito su i jabuke dobre, tj. sretno ti u stvaranju vlastite sreće ;)

    avatar

    27.09.2012. (23:45)    -   -   -   -  

  • smotani

    Nečmenjanka u pravu si .. pravi prijatelji, naše su bogatstvo i zato, bez obzira na minus na tekućem, bogat sam čovjek;) a nedaće .. ma i one nekako moraju u životu pratiti nas, pa bilo bi predobro... au ovom ludom svijetu to je nemoguće... no, znam, uz podršku, u društvu..i one prolaze...rekoh, rane ostaju, ali, znamo se s njima nositi;)
    A štrudla... siguran sam, ako je uspijem u komadu doma donijeti, moji „berači jabuka“ će biti dragi „gosti“ ;)))) ( viš da me Mladen već proziva;))))
    Hvala ti...i topli ti pozdrav draga ;)

    Gali a sad sam i ja, draga moja, guglo... ilinštak... srpanj... hm... valda mjesec rakova? A?;)))) a nije hihnadla već heknadla ;) a to ti je ona mala kukica s kojom se rade one vratolomije od kockica kod tebe ;)))) a duša…eee di će ona, pojma nemam… ali, ja sam još tu, uinat;))) jubac ti;)

    Mladen bolje je kad te leđa bole, gle kaj si se raspiso…. Ali, priznajem, da se od tebe još nekaj napraviti…samo, vidim, stisle te godine pa je malo teže hihihihi ali, nasmijao si me s ovom HIknedlom….
    Štrudla…. Ma nisam ni sumnjao da se vi ne bi pozvali…I, popravi ta leđa do vikenda ;) ma neee ne buš niš delal, nejdemo nikam… ali imam ideju ;)
    I, moram… moram ti se ubaciti…. Za ovo glavom kroz zid reći ću ti .. ma lako je to, pa sve su pregradni, nije strašno;) a o švasanju…. Zamišljam te sa švas aparatom i mislim si kak bi ti to izveo ;))))))

    DražeN istina, i jabuke posluže ponekad ;))) hvala ti prijatelju… a sreća, ma ona je uvijek oko nas samo ju ponekad ne ugrabimo ;))))))

    avatar

    28.09.2012. (07:40)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    E pa sad...najbolje da se ne hvalim jer bih mogla dobiti po nosu - jučer bila (opet) leteće-poslovno u Zg...a valjda ćemo jednom posrkati jednu crnu, pa makar i brzinski.
    Pozdrav s juga!

    avatar

    28.09.2012. (07:55)    -   -   -   -  

  • lega svega

    Ma lijepo što imaš pajdaše koji ti pomognu da se odmah ušaltaš u kolotečinu...savjet prijatelju...ne treba toliko misli trošiti na moguće komplikacije koja novonastala situacija nudi...kalkuliraš a samim tim se usporavaš...imaš dosta kilometara u nogama da te stvari u trku odhebeš..pozdrav

    avatar

    28.09.2012. (11:52)    -   -   -   -  

  • bogjepravedan

    DALEKO SU MLAĐI,SVJEŽIJI I JOŠ UVIJEK BOLNI I BOLIT ĆE,ZLOČINI NAD HRVATSKIM PUKOM DEVESESETIH POČINJENI OD SRPSKE NEMANI.DA SAM PRIVRŽEN HRVATSKOM BLOGU,PISAO BIH POSTOVE UPRAVO O TOME.ŽIVITI NA HRVATSKOM TLU A TROŠITI VRIME I PISATI KAO I KUKATI NAD ONIMA KOJI NISU BAŠ BLISKI,AJMO REĆI MALO DALJE OD HRVATSKOG PUKA U SVOJOJ ZEMLJI JE NESHVATLJIVO I NEZAHVALNO KOD TOLIKIH PATNJI HRVATSKIH.MODESTI BLEJZ,TI PIŠI I KOMENTARE MOJE BRIŠI A BOGA IMA I ON NEKA KAZNI ILI USLIŠI!

    GELSENKIRCHEN BR DEUTSCHLAND

    avatar

    28.09.2012. (15:05)    -   -   -   -  

  • smotani

    (ne)šašava mamica e draga moja.... sve znam... pila si ti kavicu sa facama :)))))) naporno..ali, nadam se, učinkovito ( mogu mislit ;) a kavica... a ko zna, možda na aerodromu dok čekaš avion? ;))))))
    pozdrav /kišni/ sa sjevera :)

    lega svega naravno, i to je ono što uvijek, ma što nas snašlo, vraća... ali, prijatelju dragi, vjeruj, ne kalkuliram - da sam kalkulirao ne bi se odlučio na ovaj odvažni korak ( hm...koliko je odvažan, pokazat će vrijeme;) usporio sam se jer su drugi imali "nešto za reć" a ja, u pravu si, umjesto da sam odhebao i ne trudio se ostati korektan, "čist", bio daleko naprijed...no, malo je teže kad se u igru uvuku i druge osobe.... ni krive ni dužne nadrappaju, onda... treba malo vremena, promišljanja, ali i odluka, rezova, ma čega... i da, upravo sam to učinio, jer, dugi su kilometri kako kažeš, da bi presjecao put ;) hvala ti! pozdrav....

    avatar

    28.09.2012. (16:49)    -   -   -   -  

  • gali

    maaa....guglala vas dva il ne giuglalaa isto vam s evata,ebate ,pa čitala san pismuu i pišeee ;...ja vapim žarki ilinštak..a vas dva takoosvojoj meni?!:-)),a pa stvarno ste ajmee,ajmeee usorbulani vas dva obadva;-)))al dobro sad,nema vezee,, proronjala sam i sad znam o člem j e rič u pismi bila,,nego Trpimire ,nije ni čudo što te zgvancalooo kad znamo ko je od vas dva glagol naredbodavni,a ko trpni,jel da?!:-))al u jednom svaka čast ovom tvom pulenu; naučija konačno kakotikvon kroz zid ..eeee i to ne može svak...;-))
    aj,neću mu više bit mentor, evo časnu rič ti dajen Trpimire,časnu rič,eto.:-))
    a ovo za hikl,a najbolje mi je mučat,jel da?!:-))...ishekla ovi tunguzijac samo tako:-)))

    avatar

    28.09.2012. (20:05)    -   -   -   -  

  • gali

    p.s. ej Trpimireee,a da je ovoga tikvešu bilo malo scimohekladuron zaštemat?!:-))šta ti misliš?:-))on tebe zamišlja sa kakkosezoive tim aparatom,ma vidiiii gaa,aaaa...švajs,jel?:-)):-))

    avatar

    28.09.2012. (20:07)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Dragi smotanko, ti si neumoran.
    Svaka čast.

    Lijepu i tihu želim ti ovu jesenju noć.

    avatar

    28.09.2012. (23:21)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    dobro ti jutro dragi prijatelju...ugodan dan ti želim...hvala ti na toplom tragu...:-))

    avatar

    29.09.2012. (05:21)    -   -   -   -  

  • smotani

    Gali i aj asvojoj ti kažem da vapim za srpnjem ;) žarkim, naravno...i ne dodj meni njegove zasluge :))))) a da sam tikvan, pa ti si to znala, ne se čuditi;))) e sad o glagolima.... prije bi bio radni i trpni jer, fakat, radil je.... još uvek ne verujem da je bil tak vredan... a mentor, ma draga moja.... ja volim takve mentore i ne pomišljaj da odustaneš;) a hiknedla... hihi ;)))) I yna[, ve’ ga vidim sa tim švajsom ali i sebe kak mu bežim :))))

    Promatram, razmišljam e draga moja… ma umorim se ja, ali, nekako, drugi me svom snagom poguraju, ne daju stat;)
    Hvala ti , i ja tebi želim mirno i lijepo ovo subotnje, jesenje jutro ..

    Odmor za umorna srcarca[/B] dobro i jutro tebi draga D….i, lijep ( iako malo tmuran) dan ti želim;)))

    avatar

    29.09.2012. (07:36)    -   -   -   -  

  • gali

    ok;-)))primljeno na znanje i ravnanje Arambašooo pl. roda svoga,iako po ovome ispada da je i radio i trpio istovremeno bidni naš Mladenković,ma vridnica je to samo takova i jedanput se valjda takov rađa u miljardu miljardi godinic ,a ti si te sriće da ga imaš uz sebe i trio iz snova plus; I.T.S. i ima da ih čuvaš ko ono najsvetije i najvridnije biserje života svoga,al isto mi puno ,ma puno žaj što ne mogu lipat...znašš.ono našeee..uf..mozgan kako priplivat tu grotu...ma baš:-))

    avatar

    29.09.2012. (13:38)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    Samo zaplovi dušo u nove radne pobjede, jer samo
    promjene donose novi život, a ustajalost se vremenom
    pretvara u nesnošljiv smrad i opet moramo bježati...Ti
    zato na vrijeme i promišljeno kroči u susret novim radnim
    pobjedama i spoznajama...
    Hvala na podršci, T @ C.K

    avatar

    29.09.2012. (15:38)    -   -   -   -  

učitavam...