,nepoznatizagreb.blog.hr" /> <font color=#CC0000>Vrapčak - jedna "crna točka" manje!</font> - Nepoznati Zagreb - Blog.hr - komentari na post

Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • agramerka

    brine me nedostatak vode u potocima :(
    neki dan sam šetala uz bliznec (od stanice kod polj.-šum. faksa prema dotrščini) i voda glogolji...kad li ono, dođem do mjesta gdje štefanovec utiče u bliznec, a ono minimum minimuma vode. nakon one "brane" na 4. jezeru u bliznecu vode NEMA!

    sori na zbrčkanom postu, ne mogu danas sročit dvije čiste :)

    avatar

    18.09.2012. (18:47)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Svi pothodnici na tramvajskim stanicama 6, 7, 8 ne vole bicikliste ni kolica. Za invalide su dodali dizalo, ali mamama prolaznici ponude pomoć :-)). Biciklisti morju sami :-)).

    avatar

    18.09.2012. (20:03)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    agramerka, Bliznec te ne mora brinuti! ;o)
    Živio sam uz njega 30 godina i to ti je uobičajena pojava ljeti i još duže, sve dok ne padnu veće kiše. Naime, voda je skrenuta u Maksimirska jezera da im tamo dovodi kisik ribama i tek ono što ostane preko toga ide dalje. Dakle, kad krenu prave kiše (valjda će ih biti) onda će on i dalje zažuboriti.
    No, činjenica je da su i Črnomerec i Kustošak i Vrapčak suhi (istina, Kustošak pomalo žubori u Kustošiji, no prema Jarunu je skoro suh) ... čekaju se kiše ... eto, kažu već danas!

    Zlice: Taj N. ZAgreb je zbilja neprilagođen biciklistima - staza ima dovoljno po pločnicima, svaka čast, no kako proći Dubrovačku aveniju? Jedino glumeći auto na onim šiiiirokim križanjima gdje se ni ja ne osjećam najugodnije, a kamoli manje iskusni biciklisti!

    avatar

    19.09.2012. (08:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...