,nepoznatizagreb.blog.hr" /> <font color=#CC0000>Vrapčak - jedna "crna točka" manje!</font> - Nepoznati Zagreb - Blog.hr - komentari na post

Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • agramerka

  brine me nedostatak vode u potocima :(
  neki dan sam šetala uz bliznec (od stanice kod polj.-šum. faksa prema dotrščini) i voda glogolji...kad li ono, dođem do mjesta gdje štefanovec utiče u bliznec, a ono minimum minimuma vode. nakon one "brane" na 4. jezeru u bliznecu vode NEMA!

  sori na zbrčkanom postu, ne mogu danas sročit dvije čiste :)

  avatar

  18.09.2012. (18:47)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Svi pothodnici na tramvajskim stanicama 6, 7, 8 ne vole bicikliste ni kolica. Za invalide su dodali dizalo, ali mamama prolaznici ponude pomoć :-)). Biciklisti morju sami :-)).

  avatar

  18.09.2012. (20:03)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  agramerka, Bliznec te ne mora brinuti! ;o)
  Živio sam uz njega 30 godina i to ti je uobičajena pojava ljeti i još duže, sve dok ne padnu veće kiše. Naime, voda je skrenuta u Maksimirska jezera da im tamo dovodi kisik ribama i tek ono što ostane preko toga ide dalje. Dakle, kad krenu prave kiše (valjda će ih biti) onda će on i dalje zažuboriti.
  No, činjenica je da su i Črnomerec i Kustošak i Vrapčak suhi (istina, Kustošak pomalo žubori u Kustošiji, no prema Jarunu je skoro suh) ... čekaju se kiše ... eto, kažu već danas!

  Zlice: Taj N. ZAgreb je zbilja neprilagođen biciklistima - staza ima dovoljno po pločnicima, svaka čast, no kako proći Dubrovačku aveniju? Jedino glumeći auto na onim šiiiirokim križanjima gdje se ni ja ne osjećam najugodnije, a kamoli manje iskusni biciklisti!

  avatar

  19.09.2012. (08:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...