Komentari

movrvari.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Stancija

    Super. A da li se može objaviti informacija kada počinje gradnja rotora br. 19 u Vrvarima, koliko će trajati i kako ćemo iz Vrvari doći do Poreča ??? Pitati koliko taj vic košta i kako je moguće da je rotor u Vrvarima prioritetna investicija Grada koji ima preko 60 milijuna Kuna minusa u proračunu, nema smisla....

    avatar

    22.09.2012. (00:02)    -   -   -   -  

  • Robert

    Poštovana Stancija, drago mi je da brinete o proračunu Grada. Investicija u rotor Vrvari je u nadležnosti Hrvatskih cesta. Dakle, cesta Pazin - Poreč je državna cesta i s obzirom na vlasništvo, Hrvatske su ceste odlučile u potpunosti financirati izgradnju rotora Parens i Vrvari. Čini mi se da je izvođač radova Ceste Pula, pa vas ljubazno molim da se za više informacija oko investicije (cijena, početak, dovršetak...) obratite Cestama Pula i Hrvatskim cestama. Mislim da se ne trebate brinuti oko prometa za vrijeme izgradnje rotora. HC i Ceste Pula imaju dovoljno iskustva i na mnogo složenijim projektima od ovih, pa normalno odvijanje prometa neće biti dovedeno u pitanje.

    avatar

    24.09.2012. (09:57)    -   -   -   -  

  • Stancija

    Pa naravno da se brinem. Ja sam građanin Poreča, a ne Zagreba :):):) Obzirom na sumrak informacija dobro je došla Vaša brza reakcija na ovom blogu.

    avatar

    24.09.2012. (11:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...