Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kojotica

    toliko se piše o patnjama životinja. ne kažem da je to nebitna stvar, ali po toj logici najbolje bi bilo kada bi svi mi hodali goli i bosi, jer je odjeća koju nosimo proizvedena mahom u državama u kojima po tvornicama rade i djeca. bacimo kompjutere i iPade i iPode i iPhone jer ih proizvode kinezi koji se bacaju kroz prozore kad više ne izdrže raditi 16 sati na dan za 132 dolara. aute ionako treba ukinuti, barem više ne bi tamanili po arapskim zemljama tko koga stigne. a ni bicikle ne bi bilo zgorega ne koristiti, čisto sumnjam da su ni oni proizvedeni bez nečije patnje. ako ništa drugo, onda emocionalne i financijske.

    avatar

    17.09.2012. (12:02)    -   -   -   -  

  • Dante

    Evo konačno post koji mi se skroz sviđa. I molim te nastavi dalje tako. recepte (to uvijek ide) sa slikicom ko kod Alexxa, pa alternative za smanjenje ili zaobilaženje životinjskih proizvoda.....

    avatar

    17.09.2012. (12:04)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Ne znam, ja sam mesožder i ne razmišljam ni o čijim patnjama..da me baciš u prirodu, znala bih koje su životinje jestive, a koje su biljke blagog pojma nemam!

    avatar

    17.09.2012. (13:22)    -   -   -   -  

  • Euro

    Ljetos gledam u Istri kada je bila suša i vrucine,srne piju vodu iz mora i ugibaju pred ocima turista,,Uginulo je oko 560 srna..
    Pa u picku materinu gdje su ti lovci,ili drustva za zastitu zivotinja da im nisu mogli staviti pojila sa malo vode..
    Gdje su istarska drustva za zastitu zivotinja serem im se u usta..

    avatar

    17.09.2012. (14:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...