Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ToxFox

    Ne prima on plaću od sabora, negA od grada... djelomično je u pravu da opozicija ništa ne može, eno i don Grubišić (za kojega sam ja bajdvej glasala) je obični kurac od ovce ili pizda koja šuti, a ni nema ga baš nešto.
    Obećanje o uredu saborskog zastupnika u Splitu možemo svi lipo mačku o rep obisit, pa kad je jedan tako fin, pošten i vrijedan, a uz to i don, saborski zastupnik obični lažov, što Kerum ne bi bio.
    E sad druga je stvar što Kerum nikako nije ni trebao biti u p'litici, što i on sam napokon kuži..
    "Dao mi Bog zdravlje, meni nema kraja" najbolja je rečenica Stankovićeve emisije :D uz onu, "Imam Nevu, Joška, Franu i onoga malog što se rodio" :)))

    avatar

    16.09.2012. (17:37)    -   -   -   -  

  • NF

    eh, i to čudo od emisije propustih

    avatar

    16.09.2012. (20:33)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Kad sam nagovarala ekipu da glasaju za sinisu vucu nisu htjeli ni cut. Zato sad imaju keruma :))) Inace, kerum je neobrazovana osoba i zato njegove budalaste izjave imaju manje na tezini nego izjave nekih velikih doktora znanosti, inzenjera i ekonomista koji baljezgaju triput teze bedastoce. I isto ih skupo za to placamo.

    avatar

    16.09.2012. (23:03)    -   -   -   -  

  • dado69

    nisam iz splita ali činimi se da nisu imali baš nekoga izbora oko gradonačelnika...@toksična če znat, sve idiot do idiota,ovaj još najmanji....baremko "čovik" priznaje da ne ide u sabor a ne kao neki vrli "političari" koji se busaju u prsa da su ovo-ono napravili a ono mauna niš' od njih....

    avatar

    17.09.2012. (07:30)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Gore je to što Kerum i nije baš tako jedinstven.

    avatar

    17.09.2012. (12:21)    -   -   -   -  

  • kamena

    nije problem kerum... problem je, što su svi oni, manje ili više, "kerumi", samo znaju s "rukavicama", a u njega "jadnička"... što na umu, to na drumu...

    avatar

    17.09.2012. (19:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...