Komentari

comfortzone.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • Ožiljak U Vremenu

    Mislim da ti baš ne mogu puno pomoći s ovime, ali moj život izgleda ovako:
    Škola, ubijanje vremena knjigama i filmovima i navečer treninzi.
    Dok je ON bio tu, onda sam živjela za tren kada će mi se javiti, ali sada se sve svelo na škola, kuća, dvorana i subota kad se opustim s prijateljicama i priuštim si tu jednu večer bez deprimiranja i samo se veselimo.
    Ne bih baš mogla reći da baš baš živim..ali trudim se.

    avatar

    17.09.2012. (18:16)    -   -   -   -  

  • comfortzone

    Ma sad ti se čini da ne živiš jer si tužna i friško ti je ovo što se desilo. Imaš frendice i to je najbitnije! ;)

    avatar

    17.09.2012. (19:42)    -   -   -   -  

  • Samantha

    Škola,jednom tjedno gitara,vikend talijanski,u kino,pizzeriju i ostala mjesta gdje ima grickalica,hrane ekipa i ja idemo vikendom ( kada u ponedjeljak nije test )...
    Uz sve školske obveze,kada sve zbrojim,uopće nije loše! :)

    avatar

    17.09.2012. (19:46)    -   -   -   -  

  • Kronika jednog života

    Pa mislim da zivimo i kad smo tuzni i kad smo sretni... jer je to sve dio neceg sto se zove zivot i ciklicki se izmjenjuje., Ne osjecam se nista manje zivonom kada sam tuzna.

    avatar

    18.09.2012. (14:38)    -   -   -   -  

  • podijeljena

    Hjah...ja, primjerice, živim, trudim se živjeti čim više. Koliko mogu u slobodno vrijeme, ograničena malim gradom, relativno malim primanjima uz fiksne obveze i dostupnim "asistentima". Kako sam zaključila da previše radim, pokušavam i tamo organizirati nešto zabavno, makar kvalitetnu cerebralnu gimnastiku, kadikad i što konkretnije. makar je i to ograničeno krutim shvaćanjima i šablonama. Možda baš stoga kadikad i pretjeram, dopustim si, ili kome drugome, štogod besprizorno, objektivno pretjerano! Slično kao što na godišnjem i ostalim slobodnim danima imam neki nagon, želju, za čim izuzetnijim doživljajima, akciji, tempu. kao kontrapunkt dosadnjikavoj svakodnevnici, većini dana. Voljela bih moći organizirati ljepšu svakodnevnicu, zanimljiviju, ispunjeniju puno češće, od posla koji bih voljela i malih zanimacija, poput kazališta i koncerata, do nekog uzbudljivog, aktivnog, kraj sebe. Pa onda puno putovanja s nekim tko dijeli istu strast, a i može si priuštiti.
    Teško je to sve organizirati, dobiti zanimljiv posao u velikom gradu, naći koga dragog, a da nije skoro siromašan, otkriti društvo sličnih afiniteta i tako već sve to.... Zbilja mislim da samo životarim, uz tek skoro incidente drugačijg okusa. A čak sam se priličbno potrudila da imam dobru startnu poziciju u život.

    avatar

    21.09.2012. (12:12)    -   -   -   -  

  • comfortzone

    Teško je organizirati kvalitetan život, pogotovo nama u HR. Mislim da rijetko tko može sve što poželi. Ja putujem, u zadnje vrijeme po Evropi jer mi za nešto dalje treba puno love. I onda imam dvojbe i uvjete..srediti stan ili putovati? Naravno, postoje stvari za koje i netreba puno love. Bitna je volja...evo primjer. Jedan vikend krenule smo moje cure i ja na vikend u Dalmaciju, frendica je vozila, stale smo u jednom malom mjestu na kavu i dalje krenule prema Splitu. Odjednom je frendica predložila da ne spavamo u Spliltu nego da nastavimo do Dubrovnika. Ona je imala volju voziti, ostali su samo trebali reći DA. Stigli bi kasnije nego u Split...drugi dan bi ranije krenule doma, ali bile bi u Dubrovniku, neplanirano. A bilo bi bi nam super! Ja sam odmah rekla DA, druge dvije su se nećkale i na kraju rekle da neće, bez ikakvog posebnog razloga.Eto, o tome pričam. O tome da nekim ljudima treba malo života udahnuti u žile!!

    avatar

    24.09.2012. (17:34)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    živi se najbolje što se može :)

    avatar

    25.09.2012. (14:21)    -   -   -   -  

  • renegade

    dobro živim, hvala na pitanju! :)
    možda jesam rob rutine ponekad, ali rob sam jedne zabavne rutine i baš mi se sviđa moj način života :D

    što se tiče trudnih djevojčica, daj bože da dospiju do osamnaeste bez trbuha, ima ih i koje sa šesnaest rode.

    avatar

    25.09.2012. (22:29)    -   -   -   -  

  • Just Me, Myself and I

    Moj život se svodi na školu, učenje, druženje s frendovima, dramsku, internet. Kad imam slobodnog vremena u kojem se ne ne bavim nečim od gore navedenog, dekoriram si sobi, uređujem detalje u njoj, pišem ili čitam... Nisam baš organizirana osoba i dosta toga radim u zadnji tren tako da ne iskoristim vrijeme baš korisno, naravno to odmah pripišem tome da nemam vremena, ali da manje sjedim za kompjuterom, a više radim nešto za sebe i svoje zdravlje vjerojatno bih se osjećala ispunjenije i zadovoljnije. Volim kad mi se puno toga zanimljivog događa u životu, odmah živnem, volim avanture, a kad sam previše u zatvrenom i pasivno sjedim doma, osjećam se depresivno. Tako ja živim, malo se trebam trgnut haha :)
    Pozdrav!

    avatar

    25.09.2012. (22:32)    -   -   -   -  

  • comfortzone

    Svi se lošij osjećaju ako su previše doma. Nekad to i paše, ali ne treba prečest biti zatvoren...malo sunca i svježeg zraka čuda rade!

    avatar

    26.09.2012. (15:30)    -   -   -   -  

  • Put povratka

    U potpunosti si u pravu u ovom zadnjem komentaru, biti stalno doma, pogotovo sam je pogubno. Probala sam tako živjeti par godina i bilo je nepodnošljivo, samo... uvukao se u mene neki strah od susreta s ljudima i otvorenog prostora. Kada sam se konačno prisilila da krenem u kratke šetnjice, pa makar i sama, "oživila" sam! :)

    PS. Tnx na posjetu i motivaciji! :)

    avatar

    28.09.2012. (07:48)    -   -   -   -  

  • comfortzone

    Nema na čemu! :) Otišla sam i ja jučer poslije posla na pivu. Mislila sam to na brzinu obaviti i što prije se zavaljati na kauč, ali nakon pivice mi je sve bilo ljepše...i nije mi se više žurilo!

    avatar

    02.10.2012. (16:31)    -   -   -   -  

  • svenadamewin

    nisam ništa neobično. obični sven. volim život. znači: obična sam živina.
    a vi sad nemojte odmah odletjeti na moj blog da vidite lažem li ili ne.
    ne lažem!

    avatar

    05.10.2012. (12:21)    -   -   -   -  

  • Neverin

    smišljam stalno neke paklene planove da otputujem što više bilo blizu ili daleko ali samo da ne stanem jer biti na jednom mjestu me najviše ubija:) i kad se ujutro probudim i ako je sunčano odmah me hvata grižnja savjest da ne iskoristim dan :) a kad pada kiša samo se okrenem na drugi bok i zahrčem :)

    avatar

    10.10.2012. (20:28)    -   -   -   -  

  • Me.

    Ne živim onako kak bih mogla i trebala, škola učenje, spavanje većinom, vikendom izlasci i prijatelji, rođendani i to :)

    avatar

    11.10.2012. (18:09)    -   -   -   -  

  • Kronika jednog života

    Confort- imah novi uvid u to pitanje zivim li uopce, pa bih se dopunila..:) Slutim da ne zivim uopce, no to sam tek sad spoznala.. :D Ne ziivm uopce, nego sam opsejdnuta sto prosloscu sto buducnoscu inikako nisam i nikada nisam prisutna u sadasnjem trenutku, s toga mogu reci da ne zivim.. barem nisam do sada.. :)

    avatar

    11.10.2012. (23:40)    -   -   -   -  

  • FASHION is my style!

    Mislim da je sve stvar dobre organizacije. Ja radim, imam 1 dan u tjednu slobodan, a opet sve stignem. Pon,sri,pet imam trening znači to je rezervirano, večeri provodim ili s obitelji ili s dečkom preko tjedna, svaki dan odem na kavu s prijateljicama, subotom obično izlazim, a nedjeljom s prijateljicama idem na izlete i uz sve to stignem učiti za fakultet. Ljudi ne znaju uživati u životu, niti ćeš vječno biti mlad, a niti ćeš vječno živjeti. Zato mislim da je bolje pronaći si neki hobi, zabavu i provoditi dane nasmijan i u ugodnom društvu, a ne zavljen na kauču ispred televizije po cijele dane. To je barem moje mišljenje...

    avatar

    18.10.2012. (13:13)    -   -   -   -  

  • Outnumbered

    Ej, oprosti, inače nisam baš velika čitateljica drugih blogova i rijetko ih posjećujem. No, da odgovorim na tvoje pitanje.

    Meni nije toliko bitno kako provodim svoje vrijeme koliko što proizlazi iz toga. Možda ne idem stalno vani i okolo, možda nisam jako fizički aktivna, ali sam opet zadovoljna jer imam puno dobrih i bliskih prijatelja koji mi čine moj dosadni život lakšim. Možda nemam neke lovačke priče tipa di sam bila i što sam radila, ali uvijek se nađe nešto o čemu će se pričati :D

    Ali nije da sam stalno doma. Idem na kave, šetnje, putujem u zagreb ili u split.. ALi jednostavno mi je dosadilo ići vani u provod. Zanimljivije mi je zavaliti se uz laptop i omiljenu seriju ili sa dragim grljakati se na kauču.. Moj je život malo dosadan. Ali mi se (bar trenutnno!) jako sviđa njegov tempo. Kako god živjeli život, glavno je da smo zadovoljni s njime!

    avatar

    18.10.2012. (20:43)    -   -   -   -  

  • Outnumbered

    P.S. Ponukala si me na razmišljanje.. Mislim da ću nešto napisati ovih dana o tome..

    avatar

    18.10.2012. (20:46)    -   -   -   -  

  • malavrana

    ne živim. bih, ali ne mogu.

    avatar

    19.10.2012. (01:05)    -   -   -   -  

  • malavrana

    hej, jesi se tetovirala u zadnje vrijeme? Nešto si spominjala da budeš? I kolko imaš tetovaža? ja imam tri, i jedva čekam iduću, sam kaj nemam para :((

    avatar

    20.10.2012. (00:30)    -   -   -   -  

  • comfortzone

    Jutro!! Imam dvije, planiram treću! Htjela sam nešto veliko na križa dole, znam točno što ali to mi je skupo. Ili nešto malo na zglob desne ruke. ALI, postoji tattoo studio u Koprivnici koji je duplo jeftiniji nego u ZG-u, pa možda odem tamo ako se odlučim za ovu veću tetovažu... :)

    avatar

    23.10.2012. (10:15)    -   -   -   -  

  • lucille

    Evo, sad kad sam pročitala ovo što si napisala, priznajem da sam se malo zamislila i došla do ovog zaključka-osoba sam koja je više za ljenčarenje i spavuckanje, koja uglavnom izgubi vrijeme a ni sama ne zna na što, a zapravo bih voljela biti onaj drugi tip osobe-aktivna, odvažna, uvijek spremna za akciju.
    Uvela sam neke promjene u svoj život ovog mjeseca, vidjet ćemo kako će to napredovati. :)

    avatar

    27.10.2012. (23:49)    -   -   -   -  

  • live love eat laugh

    ne mogu biti staticna. stalno sam u pokretu kao i grad u kojem zivim. jos da me sandy nije hendikepirao zadnjih 7 dana...

    avatar

    02.11.2012. (11:07)    -   -   -   -  

  • comfortzone

    NYC ?! O da, bila sam tamo!! Nadam se da si OK!! :))

    avatar

    02.11.2012. (16:19)    -   -   -   -  

učitavam...