Komentari

sonustranuogledala.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • cebo-amebo(potraga za smislom)

    Hvala na komentaru na mom blogu :-) Suosjećam s tobom što se tiče vječne životne čekaonice. I mene je jaaako dugo pratio taj osjećaj. Ova godina je nešto drukčija, nadam se da će i za tebe biti bolja :-)

    avatar

    12.09.2012. (15:52)    -   -   -   -  

  • zenamajkakraljicapepeljuga

    žudi, nadaj se i želi jer sada što imaš ovaj tren možda to već sutra nečeš imati zato iskoristi svaki trenutak za osmijeh i užitak. I da baš tamo na tom odjelu možeš osjetit samo jedno neizrecivu hrabrost i želju za životom i za onim MOŽDA, možda će nam sutra ovo proći.

    avatar

    12.09.2012. (17:09)    -   -   -   -  

  • Cvjetna

    I ja se već duže vrijeme tako osjećam, išla sam za snovima, a sad od njih ni kruha ni ostvarenja ostalih snova...ali neću se prestati nadati da će mi se barem jedan san u neko skoro vrijeme ispuniti...

    avatar

    12.09.2012. (22:02)    -   -   -   -  

  • Put povratka

    Godinama sam nešto čekala, nešto da veliko i predivno, da me iznenadi. Zadovoljila bih se ja i da me se sjetila neka prijateljica koja me je u najtežim trenucima u životu, nepravedno i neopravdano napustila. Čekala sam sve i svašta, bar malo radosti. Nadala se i ne nadala. Ali, dok sam puna žudnje samo čekala, baš ništa se nije dogodilo.
    Ne predlažem velike snove i lude ambicije, ali... pokušajte naći bar nešto malo što vam zagrije srce i ... volite to, ili bar volite taj trenutak u kojem se osjećate dobro.
    Nemojte ne imati baš nikakve planove i zaboga, nemojte naći za sebe mir na tako strašnom odjelu. Oni trebaju i moraju dobti potporu u svakom onom koji stupi među njih! Tamo se ne smije naći mir niti se osjećati dobro, tamo se morate boriti, za njih, za sebe.

    Život je samo jedan, zapamtite to!

    (ako niste, pročitajte knjigu "Veronika je odlučila umrijeti" - Paolo Coelho, ako jeste, pročitajte ponovno!)

    Usprkos nadolažećoj kiši, želim vam barem jedan sunčani trenutak u nadolazećem danu! :)

    avatar

    12.09.2012. (23:21)    -   -   -   -  

  • Kronika jednog života

    Baš ste me ugodno iznenadili s komentarima.. Nisam očekivala da će mene netko ovdje čitati. Hvala i na lijepim riječima podrške..

    avatar

    13.09.2012. (13:29)    -   -   -   -  

  • comfortzone

    Nemoj se prepustiti. Moraš imati neke želje i snove, i moraš poraditi na tome da se ostvare. Počni od malih stvari, ali se nemoj prepustiti. Postoji ona neka izreka da na kaju postanemo ono što mislimo. Ako se sad uvjeriš da se tebi nikad ništa lijepo neće desiti...onda ni neće. Drž se! Blog ti je dobar!! ;)

    avatar

    18.09.2012. (19:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...