Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    GUBITE SE IDIOTI JOSIPOVIĆ I MILANOVIĆ ! TO JE UREDA ZA HRVATE.

    avatar

    10.09.2012. (18:52)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ

    PREDSJEDNIK RH IVO JOSIPOVIĆ NE ZNA ŠTO RADI
    Posted on Oktobar 2, 2012

    ONI KOJI SU IZABRALI BORISA ŠPREMA ZA PREDSJEDNIKA SABORA REPUBLIKE HRVATSKE UČINILI SU VELIKU ŠTETU DRŽAVI – JER ONI SU ZNALI DA JE ŠPREM BOLESTAN I DA NIJE SPOSOBAN VRŠITI TU ODGOVORNU FUNKCIJU, ODNOSNO DA NA NJU JE DOŠAO PO PODOBNOSTI A NE PO SPOSOBNOSTI.

    Onaj tko je pročitao moj tekst biti će mu potpuno jasno na što sam ja upozoravao.

    ŠPREM JE I SAM SVJESTAN DA NIJE DORASTAO ULOGE PREDSJEDNIKA SABORA RH, KOJA MU JE NAMIJENJENA

    Konstituiranje(m) u Saboru HR, izabran je Boris Šprem za predsjednika 7. saziva Hrvatskog državnog sabora. Koji je zasjeo na mjesto (bivšeg) predsjednika Luke Bebića (HDZ. Na sjednici su bili Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske. U sedmom sazivu Hrvatskog sabora sjedi 151 zastupnik, koji su položili svečanu prisegu. Za podpredsjednike sabora su izabrani Josip Leko, Nenad Stazić i Milorad Batinić. Za tajnika Sabora izabran je Slaven Hojski, a za njegovu zamjenicu Jadranka Blažević. Između ostaloga na konstituirajučoj sjednici izabrana su i druga saborska tijela i odbori…
    Realno gledajući Boris Šprem kad je zasjeo na mjesto predsjednika Sabora RH, sjednicu je započeo sa drhtavim i grcatim glasom, koji je bio pun straha i nesigurnosti. No, koncetracija mu je bila ispod razine. Meni je on osobno izgledao kao neki „Dudek“ ili bolje rečeno kao „pokisli miš“. Očito je, da je Šprem izabran na dužnost predsjednika ne po stručnoj liniji i znanju – već po stranačkoj podobnosti. Rad parlamenta još nije počeo, a mi smo tu već gledali „trucanje“ i „mucanje“. Do sada je rad Sabora bio ruglo, a izgleda da će to ruglo biti (nastavljeno) još veće. Ni u dva sata kako je konstituiran Sabor RH, novi predsjednik je dao dvije pauze. Šprem je razgovarao sa zamjenicom tajnika Sabor, kad je odredio pauzu,.., ali kamera državne televizije HRT-a još uvijek su bile uključene. Čulo se je: „J..iga sad mije ovo dao.“ Eto, to je tipičan naš Balkanski mentalitet. Boris Šprem ne zna govoriti i voditi sjednicu, ali on zna zato psovati…

    Prva sjednica nije prošla dostojanstveno, jer sve je izgledalo „zbrda-zdola“ kao neki kaos. Tako je i završila odlaskom svih zastupnika. Ovo što sam vidio – nije dobra poruka za Hrvatski narod, zato što u vođenju sjednice – zaostao je autoritet, oštrina i pedantnost,…, odnosno moć tog narodnog doma.

    U saboru su opet zasjeli i progurali se oni koji čak imaju sedam zastupničkih mandata – kao što je: Vladimir Šeks, Milenka Opačić, Milorad Pupovac, itd. Zanimljivo je spomenuti to – da ni jedan put oni nisu doživjeli na izborima svoj pad. Narod je očekivao promjene – ali te promjene sigurno neće dobiti.

    U Bjelovaru, 22.12.2011. godine

    Vođa pokreta „Štit“
    BRANKO STOJKOVIĆ

    http://crostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90
    brankostojkovic152@yahoo.com

    ———————————————

    UČINJENA JE ŠTETA DRŽAVI JER TREBALO SE JE PREDVIDJETI ONO NAJGORE – ZNALO SE JE DA BORIS ŠPREM BOLUJE OD MALIGNE TEŠKE BOLESTI – KOLIKO ĆE SAMO KOŠTATI HRVATSKI NAROD SVI OVI CEREMONIJALI I GUBLJENJE VREMENA OKO NOVOG IZBORA PREDSJEDNIKA SABORA RH. I TO DOK JE HRVATSKA U LOŠEM POLOŽAJU.

    DA STAR BUDE JOŠ GORA VODEĆI POLITIČARI KAP ŠTO JE IVO JOSIPOVIĆ, PREDSJEDNIK RH, NE ZNAJU ŠTO RADE.

    Josipović posmrtno odlikovao Šprema

    Nakon što su se jutros (1.10.2012.) u knjigu žalosti otvorenu u Saboru upisali predsjednik Ivo Josipović i premijer Zoran Milanović, mnogi bliski suradnici i prijatelji i u popodnevnim satima pohodili su parlament ZBOG preminuloog predsjednika Sabora Borisa Šprema.

    —————————————
    Vođa pokreta ŠTIT
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    00 385 (0) 95 814 82 90
    CROATIA – HRVATSKA
    brankostojkovic152@yahoo.com
    URED: Masarykova 8.
    STAN: A. B. Šimića 3.,
    43000 Bjelovar
    ————————————–

    avatar

    02.10.2012. (08:31)    -   -   -   -  

  • RO-TEHNIKA

    ZANIMLJIVO JE DA JOSIP NIKIĆ I NJEGOVA SUPRUGA MATEA SU ZAUZELI STAV ISPRED SUCA ISTRAGE "ZAVJET ŠUTNJE" OČITO U TOME NEŠTO NE ŠTIMA. AKO ONI NISU KRIVI - 1.) ONDA BI OBJASNILI SUCU CIJELI DOGAĐAJ, 2.) MOGUĆE JE DA IM JE NETKO NAMJESTIO, 3.) ŠUTE JER SU KRIVI. OD TA TRI NEŠTO SIGURNO JE!? ŠTETA JE ŠTO TA MLADA DJEVOJKA JE UMRLA - TO JE VELIKA TRAGEDIJA ZA NJENE RODITELJE. OVO JE DOBRA OPOMENA ZA SVE MLADE LJUDE - DA PAZE - ŠTO RADE SA SVOJIM ŽIVOTOM - KAD ULAZE U SVIJET DROGE I DRUGIH POROKA... (BJELOVAR, 095/814-82-90) ŠTIT - BRANKO STOJKOVIĆ

    avatar

    16.10.2012. (23:40)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    17.01.2013., četvrtak
    PREDSJEDNIK VLADE RH, ZORAN MILANOVIĆ HODA PO BEOGRADU A U HRVATSKOJ NE RJEŠAVA GLAVNE PROBLEME NEZAPOSLENOST I GLAD

    LAŽU NAROD - GLUME I NASLIKAVAJU SE PRED FOTO APARATIMA I KAMERAMA.

    ZAVADI GLUPI NAROD PA VLADAJ, PA MIRI,.., ZAVADI...

    Srbijanski i Hrvatski mediji pridaju veliku pozornost današnjem sastanku premijera Srbije i Hrvatske Ivice Dačića i Zorana Milanovića u Beogradu i naglašavaju da je riječ o prvom službenom dolasku hrvatskog premijera u Srbiju.

    IVICA DAČIĆ i ZORAN MILANOVIĆ

    U novinarskim napuhanim izvješćima se naglašava očekivanje da će susret Dačića i Milanovića pridonijeti poboljšanju odnosa dviju zavađenih država - sve je to jedna tužna slika političke prevare i mistifikacije.

    IVICA DAČIĆ JE U SRBIJI KAO "OVAJ NAŠ SMUTLJO" U HRVATSKOJ

    Naše probleme nitko neće rješavati umjesto nas - takva vlast još sad ne postoji . Zato u Hrvatskoj ovoga trena potrebni su hitni prijevremeni izbori. Mistifikatorska vlada Zorana Milanovića treba što prije pasti. To je ruglo što nam rade. Milanović u Beogradu: Hrvatska podržava Srbiju na putu k EU.

    HRVATSKI POKRET
    Udruga ŠTIT

    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8

    avatar

    17.01.2013. (12:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...