što je da je fino je ! Osjeti se to do mene ..i sad, da mi je dano da gurnem žličicu nekako s one strane, nekako ne znam da bih brzo zastala hihihih :))
07.09.2012. (16:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čestitam Nešto-kuharici na pobjedi! :)) Tebi čestitam na ovom kolaču, koji je, sudeći po sastojcima, bezobrazno dobar! Joj, voće, rum cimet... pa čokolada... i to sve nije dosta, nego još i sladoled! Što reći?... Kraljevski!!! :))
13.09.2012. (09:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Krasno. Kod tebe se uvijek dobro jede. Da li si ikad radila juhu od vrhnja ili tzv. bijelu juhu? Jela sam ju u toplicama svako jutro za doručak, nakon što sam skužila kako je dobra. Veliki pozdrav!:-))
13.09.2012. (11:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hvala Mendula! :) Bijela juhu imaš kod mene na blogu, radi se od luka i mlijeka. A ova koju si ti jela...od čega je, samo vrhnje ili? Ja ti baš ne volim juhe od samog vrhnja.
13.09.2012. (12:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sada vidim, a sve bih pogodila :D ma savršen kolač , a ja danas sa jabukama...i baš ti je super ono moje čudovište ..baš malo bolje drugi put pogledaj...pusa..:D
13.09.2012. (14:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vidiš bila sam skroz blizu:) Čestiram ovdje Nešto se kuha jer joj se blog još ne otvara Za ove kojima blog još nije u funkciji neki su rekli da im je mjenjanje dizajna pomoglo da se vrati
Cookice kolač je odličan,baš pravo prijelazno ljetno-jesenski:)
14.09.2012. (09:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U litru prokuhanog mlijeka ukuha se 20ml plavoga vrhnja i zatim 15 dkg kukuruznog brašna se lagano ukuha. Lagano se sve miješa i kuha u mlijeku 10 minuta. Posoli se na kraju malo po želji. Kuharica u Varaždinskim toplicama ju odlično radi. Ja ju nisam nikad radila, a ovo je njen recept. Mene je začudilo kak mi je fina iako nisam preveliki ljubitelj vrnja. Pusa!:-))
14.09.2012. (12:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
idem probati
1.jaja
2.brašno
3.šećer
4.prezli
5.šljive
6.breskva
7.orasi
8.prašak za pecivo
9.vanil šećer
10. slatko vrnje (šlag)
ovo je uživancija za moje nepce, hvala ti
06.09.2012. (22:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
@ Andrea, bravo za probijanje leda :)
drago mi je da ti se svidja!
06.09.2012. (22:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Evo i mene razmaženice:))
1.šljive
2.breskve
3. nasjecakani bajami
4.čokolada
5.brašno
6.šećer
7.prašak za pecivo
8.mlijeko
9.vrhnje za šlag
10.vanilin šećer
06.09.2012. (23:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Zašto ja?:)))
07.09.2012. (09:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
sladoled :)
07.09.2012. (11:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
@ Nisa :) aha, vidim došla si na bučice! :D
@ Fra gavun, a ne znam, valjda si zaslužio :D
a gdje su sastojci? tc tc
07.09.2012. (11:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
@ Foxica, samo ću reći - :)))))
al to ti nije dost za pobjedu :)
07.09.2012. (11:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vitae...
što je da je fino je !
Osjeti se to do mene ..i sad, da mi je dano da gurnem žličicu nekako s one strane, nekako ne znam da bih brzo zastala
hihihih
:))
07.09.2012. (16:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Joooj kolač sa ščjivama!!! Isuse bože, već znam da bih ubila za komad! :))
1 sladoled
2 šljive
3 breskve
4 jaja
5 brašno
6 šećer
7 vanilin šećer
8 maslac
9 lješnjaci
10 kako
jedva čekam recept!!
07.09.2012. (22:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Ja razmažena?! E, pa baš ti hvala! Hahahaha... dođi pogledati moj post! :))
07.09.2012. (23:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
01. breskva
02. šljiva
03. lješnjak
04. brašno
05. šećer
06. VŠ
07. PP
08. mlijeko
09. margrin
10. nešto se bijeli odozgo - valjda je vrhnje!
07.09.2012. (23:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
@ Nešto se kuha, a tek kad vidiš recept još će ti se više svidjeti :)
samo ne blizu oružja :D
@ Teo, razuvjerit ćeš me kad skuhaš buče :P :))
08.09.2012. (10:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Jopet jaja! Ako nitko nije doktorirao na jajima titula ti je sigurna. LP :))
10.09.2012. (23:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
@ fra gavun, svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje :D
11.09.2012. (01:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Što god bilo izgleda predobro da bi se usudio probati, jer ode meni moja dijeta u jagode ;)
12.09.2012. (22:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Čestitam Nešto-kuharici na pobjedi! :))
Tebi čestitam na ovom kolaču, koji je, sudeći po sastojcima, bezobrazno dobar! Joj, voće, rum cimet... pa čokolada... i to sve nije dosta, nego još i sladoled! Što reći?... Kraljevski!!! :))
13.09.2012. (09:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Pošla sam na blog Nešto se kuha da čestitam, ali na žalost, blog se ne otvara! Jednako je sa blogom fra Gavuna i još nekih! :((
13.09.2012. (09:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
@ Dražen, hvala! Doći će opet i tvoje vrijeme. :)
@ Teo, hvala ti, isprobaj obavezno! :)
Tak je bilo i s mojim blogom....valjda imaju neki update!
13.09.2012. (10:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mendula
Krasno. Kod tebe se uvijek dobro jede. Da li si ikad radila juhu od vrhnja ili tzv. bijelu juhu? Jela sam ju u toplicama svako jutro za doručak, nakon što sam skužila kako je dobra. Veliki pozdrav!:-))
13.09.2012. (11:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
Hvala Mendula! :)
Bijela juhu imaš kod mene na blogu, radi se od luka i mlijeka.
A ova koju si ti jela...od čega je, samo vrhnje ili?
Ja ti baš ne volim juhe od samog vrhnja.
13.09.2012. (12:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tiana
sada vidim, a sve bih pogodila :D ma savršen kolač , a ja danas sa jabukama...i baš ti je super ono moje čudovište ..baš malo bolje drugi put pogledaj...pusa..:D
13.09.2012. (14:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Vidiš bila sam skroz blizu:)
Čestiram ovdje Nešto se kuha jer joj se blog još ne otvara
Za ove kojima blog još nije u funkciji neki su rekli da im je mjenjanje dizajna pomoglo da se vrati
Cookice kolač je odličan,baš pravo prijelazno ljetno-jesenski:)
14.09.2012. (09:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mendula
U litru prokuhanog mlijeka ukuha se 20ml plavoga vrhnja i zatim 15 dkg kukuruznog brašna se lagano ukuha. Lagano se sve miješa i kuha u mlijeku 10 minuta. Posoli se na kraju malo po želji.
Kuharica u Varaždinskim toplicama ju odlično radi. Ja ju nisam nikad radila, a ovo je njen recept. Mene je začudilo kak mi je fina iako nisam preveliki ljubitelj vrnja. Pusa!:-))
14.09.2012. (12:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
@ Plicak, hvala :) al mrgud mi se ipak ne svidja :))
@ Nisa, hvala :) Meni isto 2 dana nije radio blog. Očito se na gastro blogovima nešto dogadja, ali vidim ne na svim! hm...
A Fra Gavunu je sve šljakalo dok nije špek zakeljio hehehe
@ Mendula, hvala puno za recept, ovo mi se svidja! :)
budem isprobala pa ti javim.
14.09.2012. (13:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tiana
zaboravih ti reći koliko sam uživala u tvojim bojama jeseni...prekrasne fotke...:D
16.09.2012. (09:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...