kao pionir sam putovao okolo sa šahistima i upamtio riječi šefa kuhinje gurmana, osim u izuzetno uglednim gostionama izbjegavaj mljeveno meso i pohance
07.09.2012. (08:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jednog ljeta kada smo bili na roštilju kod kumova, tata od moje kume je stalno hvalio čevape i govorio "najbolji su iz Getroa"...cijelu noć nam je bilo zlo (da ne budem nepristojna) i od tada se tome smijemo kada god radimo roštilj....
07.09.2012. (10:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
edo
Još kad bismo znali kakvog je sastava smeće koje ide u te "jeftine" ćevape, gdje bi nam bio kraj?
06.09.2012. (16:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Odsada više nejedem ćevape, iako ih ni dosada nisam puno jela, hahaha. Ovčetina? Fuuuuj! Mene najviše to zabrinjava, hahaha...
06.09.2012. (16:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Ono 810 je vjerovatno OIB goveda sa kojega su skinuti
06.09.2012. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
kao pionir sam putovao okolo sa šahistima i upamtio riječi šefa kuhinje gurmana, osim u izuzetno uglednim gostionama izbjegavaj mljeveno meso i pohance
07.09.2012. (08:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Simplica
jednog ljeta kada smo bili na roštilju kod kumova, tata od moje kume je stalno hvalio čevape i govorio "najbolji su iz Getroa"...cijelu noć nam je bilo zlo (da ne budem nepristojna) i od tada se tome smijemo kada god radimo roštilj....
07.09.2012. (10:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
i hrenovke se prave od smeca a i pasteta...
A pasteta je nastala od rijeci PA STETA je to baciti,,hehe
07.09.2012. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lido
Nisam vegetarijanac, ali ajvar je zakon...
07.09.2012. (12:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...