Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • borivoj

    “NI SLOBODU BEZGRANICNU, NI POD JARMOM ZIVOT ROPSKI NE POHVALI – BOG SREDINI VLAST JE DAO”.

    Eshil, grcki tragicar (525–456. p. n. e.)






    Dragi prijatelji,
    I danasnje tihovanje, kao i mnoga prethodna, ulaze u vibru Galeba Jonatana i njegovog razmisljanja o granicama i bezgranicju.”Bijela kula” u drugom dijelu odabrane pjesmene poruke postavlja nekoliko bitnih pitanja o dusi. Pokusajmo ta pitanja bar smjestiti u svoju podsvijest. Plodovima treba vremena za zrijenje:





    38. ROD TVOJEGA TIJELA

    Rod tvojega tijela tvoj je narod, tvoji preci, tvoja braca, tvoja djeca...
    Tvoje tijelo tebi kaze: moji su oni, moje je ono, meni pripada.
    A tko je rod tvoje duse? Gdje je pleme i zavicaj njezin, kakav je jezik i obicaj njenoga kraja, i koje su mu medje i granice? I hoces li u rodbini duse razaznati majku od kceri, blizega od daljeg, boljega od milijeg?

    „Bijela kula”, knjiga 19. Zapisala Vesna Krmpotic





    Stotinu i osam blagoslova neka dobiju svi
    oni koji ovo pismo posalju na sto vise adresa.


    Puno pozdrava iz Sombora od Josipa

    avatar

    06.09.2012. (08:26)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Sai Ram Svima!
    From: Branimir Gonan

    Poštovani i dragi svi!

    S radošću vam javljam da g. Sekhar Boddupalli ponovo dolazi u Zagreb!

    Svi koji smo bili na prijašnja 2 satsanga znamo da su Vede i Sri

    Rudram samo 'paravan' putem kojeg nam Sekhar svaki put iznova prenosi

    prekrasnu božansku poruku - direktno, temeljem dubokih, vlastitih

    iskustava.

    Ovaj satsang bit će poseban po tome što ćemo, uz njegovu superviziju,

    nekoliko puta zajedno recitirati Sri Rudram. Stoga posebno pozivam sve

    sudionike Veda Union - Sri Rudram 2012 hodočašća da se odazovu ovom

    pozivu.

    Slobodno proslijedite ovaj mail.

    Srdačan pozdrav i Sai Ram!

    Branimir







    Goga i Laci

    avatar

    06.09.2012. (08:29)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Dragi prijatelji,

    šaljemo vam zadnji poziv na ZeGeVege festival, u petak od 9 do 21 sat i subotu od 9 do 17 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

    Kako bi ZeGeVege festival bio što uspješniji, pozivamo vas da nam se javite ako nam se želite priključiti volontiranjem.

    Vidimo se na Festivalu,

    vaši Prijatelji životinja


    Obilje zanimljivosti na hvatskom festivalu održivog življenja

    Dođite svi na ZeGeVege!

    - Više od 60 izlagača, 25 izvođača, 130 nagrada, besplatne frizure, šminkanja i masaže, degustacije i radionice...

    U petak, 7. rujna od 9 do 21 sat, i u subotu, 8. rujna 2012. od 9 do 17 sati, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održat će se 5. ZeGeVege festival održivog življenja, od ove godine kao dio međunarodnih festivala Veganmania.

    Jedinstveni festival u Hrvatskoj na kojem se izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla, proizvodi koji nisu testirani na životinjama i proizvodi prijateljski prema okolišu, otvorit će u petak, 7. rujna 2012. u 10 sati kratkim pozdravnim govorima gradonačelnik Milan Bandić i saborska zastupnica Mirela Holy. Posjetiteljima će se obratiti i Petra Friganović, a Festival će također posjetiti Mirna i Mario Valentić.

    Prijatelji životinja pozivaju sve da ne propuste ovaj dvodnevni događaj koji će u svojoj ponudi imati: kozmetičke proizvode i sredstva za čišćenje koji nisu testirani na životinjama, besplatne kozmetičke tretmane, restoran s obrocima po prigodnim cijenama (oko 15 kuna), ekološki uzgojeno voće i povrće i druge biljne proizvode. Uz mjerenje tlaka, stručne savjete o zdravlju i biljnoj prehrani davat će liječnica Martina Miklić Bublić i nutricionistica Irena Švenda.

    Izlagači će, između ostalog, predstaviti fitness bodybuilding i Fitness Bootcamp, proteinske sportske napitke, spiralizatore i dehidratore, steviju, žitne anatomske jastuke, biljnu hranu za pse i mačke, eko torbe, led žarulje, električni auto, kao i prvi električni bicikl proizveden u Hrvatskoj.

    Bit će postavljeno reciklažno dvorište, posjetitelje će dočekati dječji kutak s posebnim eko programom, radionica kuhanja, a vršit će se i prijave za Vege izazov te školu eko vožnje i za probnu vožnju električnim automobilom. Na pozornici, koju će urediti Zelena priča, redat će se glazbene radionice i brojne plesne točke te izvođači najrazličitijih glazbenih stilova, od Kikića preko Elme do Picksiebnera. Na video štandu prikazivat će se filmovi, među kojima i prigodni novi film 'Užitak hrane' (www.youtube.com/afcroatia).

    Bit će prisutni i inozemni izlagači, nositelji V-oznake, razne udruge te humanitarne i ekološke inicijative. Podijelit će se 130 zanimljivih nagrada i 20.000 edukativnih brošura.

    Potporu ovogodišnjem ZeGeVege festivalu dali su i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Grad Zagreb, Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, Gradski ured za zdravstvo i branitelje, Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj i Turistička zajednica grada Zagreba.

    Cilj ZeGeVege festivala jest pomoći građanima Hrvatske da koriste za život neophodne prirodne resurse održivo, uz najmanji utjecaj na okoliš te bez ugrožavanja životinja i dobrobiti drugih ljudi.

    Više informacija i program Festivala mogu se naći na www.prijatelji-zivotinja.hr i www.zegevege.com te na Facebook stranici ZeGeVege Festival.

    Izvođači 5. ZeGeVege festivala

    Mađioničar za djecu Jozo Bozo, The Leftovers, Atomic Dance Factory, Kizo, Plesni klub Back to Swing, Happy Hoop, Zumba i Jelena Diklić, Teen grupa Genijalci, Jadranka Juras, Plesni klub Megablast, IFEEL, Klub Dobre vibracije, Fitness Bootcamp, Grupa Picksiebner, Sheherezade, Grupa Nexus, Sane, Capoeira Senzala Zagreb, Plesni klub Scorpio, Corto, Elma & NT Wave, Lela Kaplowitz, Dječji zbor Kikići, Plesni studio Nefertiti, Flamenko skupina Rozalija, plesni studio Radhe Syam.

    Izlagači 5. ZeGeVege festivala

    Pink Elephant Yoga House, Exotic King, Planetopija, Udruga za promicanje inkluzije Podružnica Zagreb, Tofu shop, bodybuilder Mislav Skrepnik, Udruga Moj bicikl, Larimar Essentia, OPG Lidija Galjar, Zelena priča, Zelena akcija, OPG Ira Branilović, Vegetarijana Sombor, Roditelji u akciji – Roda, Ulola, Art Of Raw, Vitamix, Zmajevna, OPG Vladimir Šinko, OPG Nikolina Čižmek, OPG Anto Jurić, Socijalna zadruga Humana Nova, Sapunoteka, Internacionalna zaklada Gabriele, Drveni kutak, BIOmedis-e, Vegalina, Annapurna, bio&bio, Zrno, OPG Tomislav Janušić, Udruga Utočišta kunića i divljih zečeva Mrkvica – Utočište TarraLand, OPG Željko Iličić, Labud, 'K NARAVI' Alja Veronika Divjak s.p., Bormax obrt za trgovinu, Eko OPG Hujić, Bioherba, OPG Marija Mudrić, SMID, Melvita, Udruga Pobjede, Omegol, Ami hrana za pse i mačke, Šakti Ko, Repro Eko, Eko vožnja, Sklonište za nezbrinute životinje u Dumovcu, OPG Paulik, Obrt za eko igračke Adamović, Encian, OPG Orešković, Glas životinja, Dvostruka duga, Zlata Nanić, Biodar, Sindikat biciklista, Vegetariana, Radovi beskućn

    avatar

    06.09.2012. (08:31)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Ne gubite vrijeme tražeći sadržaje po internetu, od sada sve na jednom mjestu!
    www.filmskimaraton.com
    Hrvatski prijevod - integrirani titl - Dvd-rip

    Trenutačno je u bazi: 7535 naslova

    Novi filmovi 920 naslova - 2010/2012
    Kultni Filmovi 890 naslova
    Animirani Sinkronizirano 710 naslova
    TV-Serije 170 naslova
    Domaći filmovi 340 naslova
    Dokumentarni 240 naslova
    Skidaj koliko mozes za samo 75kn!
    MAKSIMALNA BRZINA SKIDANJA - film možete skinuti za 5 - 30 minuta (maksimalno).
    Uclanite se na www.grabitshare.com i za samo 75 kn postanite Premium član i skidajte sav sadržaj neograniceno!

    Zelimo vam ugodnu zabavu!

    www.filmskimaraton.com

    avatar

    06.09.2012. (08:32)    -   -   -   -  

  • borivoj

    RAZGOVOR DR. ŽELJKO JOVANOVIĆ, MINISTAR OBRAZOVANJA, ZNANOSTI I SPORTA

    NEMA OSTAVKE

    Predlagao sam veće plaće prosvjetarima, sindikalci su to odbili

    Neka Laktašić i Mihalinec objasne svom članstvu zašto su bili protiv mog prijedloga da se dodatak, po kojem se plaće učiteljima i nastavnicima uvećavaju za 3, 5, 7 ili 9 posto, ozakoni izmjenama TKU-a. Baš njih briga, jer njihova sindikalna plaća je ostala ista. Uredba je bila spremna za uvrštenje u dnevni red Vlade

    Razgovarala Tihana TOMIČIĆ


    Danas počinje nova školska godina u Hrvatskoj, i nema boljeg trenutka za razgovor s ministrom obrazovanja dr. Željkom Jovanovićem o položaju prosvjetnih djelatnika, te njegovom konceptu reformi sustava obrazovanja i znanosti, pogotovo uoči referenduma kojeg o pravima djelatnika organizira vertikala sindikata školstva

    avatar

    06.09.2012. (08:40)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Jovanović tjera đake na ulicu

    A kako misliš da bi netko tko nema minimum bodova za srednju školu mogao postati ministar obrazovanja i sporta?! Tako što bi, kao Željko Jovanović, u srednjoj školi dizao utege
    – Slažeš li se ti, trafikant, s ovim sindikalistima da ministar Željko Jovanović govori gluposti?
    – Ja se slažem s ministrom Jovanovićem koji ne govori gluposti, nego – citiram: »Bez obzira na dežurne kritičare koji imaju zadatak osporavati svaku moju odluku, već početak nove školske godine pokazat će niz promjena i ...

    ----------------------

    http://www.novilist.hr/

    avatar

    06.09.2012. (09:53)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Postovani,

    i ovaj mjesec nastavljamo s istrazivanjima, stoga Vas Poslovni savjetnik i konzultantska tvrtka Proago pozivaju na sudjelovanje u istrazivanju na temu Koliko se smijete na poslu?

    Zeljeli bismo saznati Vase misljenje o navedenoj temi, te Vas molimo da odvojite nekoliko minuta za popunjavanje ovog kratkog upitnika.

    Za pristup istrazivanju otvorite link http://surveytool.3s.se/?s=smijeh

    Kao nagradu za vasu vjernost, svaki mjesec poklanjamo godisnju pretplatu na casopis Poslovni savjetnik jednom sudioniku istrazivanja.

    Hvala Vam na sudjelovanju.

    S postovanjem,


    PROAGO d.o.o.
    4. Maksimirsko naselje 32, 10000 Zagreb, Croatia
    MARKET RESEARCH, SALES & MANAGEMENT
    ASSESSMENT, CONSULTANCY
    AND TRAINING

    Cell phone +385 91 2322 976
    e-mail barometar@proago.hr
    web www.proago.hr

    avatar

    06.09.2012. (17:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...