Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • ZlicaOdOpaka

  Baš kičeraj.

  avatar

  05.09.2012. (21:50)    -   -   -   -  

 • Odsutnost matične ploče

  Sad su tamo Billa i poslovnica HPB. Ne izgleda ništa bolje. Osobno, nikad mi nije na toj lokaciji bio jasan izbor bračkog kamena za popločenje.
  Izvrstan post, izvrstan.

  avatar

  05.09.2012. (23:33)    -   -   -   -  

 • m.

  gledam tu zgradu svaki dan...
  sada su popločili nanovo kada je došla Billa i izgleda čisto pristojno

  avatar

  06.09.2012. (12:00)    -   -   -   -  

 • Simplica

  nije li to sad billa okupirala??

  avatar

  06.09.2012. (12:01)    -   -   -   -  

 • Sused

  Nije mi jasno zašto se piše tekst, a da se prvo ne provjeri o čemu se priča? Očito je pisan prema zastarjelim fotkama, a od tada promjenjen je veći dio reklama, iselili su se Spačva i diskont24 (vidljiva njihova reklama na slikama), uselila se Billa koja je okoliš uredila, dodala novi ulaz... Umjesto kamena sve je sada uredno popločeno, izmjenjene su, osvjetljene i uređene svjetleće reklame na obodu. Preporučam da se sami uvjerite...

  avatar

  06.09.2012. (12:59)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Vidi, vidi, nisam ni znao da je došlo do takvih promjena (iznimno rijetko prolazim tim putem i kako se zadnjih godina nije tamo ništa puno mijenjalo osim zakupnika lokala)!

  Posjetit ću ponovo i prošetati uokolo - hvala vam svima na dojavi!

  avatar

  06.09.2012. (15:05)    -   -   -   -  

 • DenMla

  Nije mi jasno kako samo uspiješ pripremiti toliko zanimljivih podataka, teksta, fotografija, dokumentacije, nacrta, video priloga i poveznica? Očito je da se iza svakog tvog posta krije izuzetno puno istraživačkog rada... Umjesto da to znanje i trud zadržiš za sebe - ti ga nesebično i gotovo svakodnevno dijeliš s nama. Preporučam se i dalje...

  avatar

  11.09.2012. (14:19)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  DenMla, hvala ti na toplim riječima!!! Žao mi je što nemam više vremena za obilaženje grada - jer se uvijek u svakome kutku zbiva nešto novo i mijenja neki detaljić ... ali, eto, tako je kako je, koliko mogu, toliko dajem.

  A veseli me baš svaki komentar zato jer mi kazuje da ljude zanimaju ove teme i da mi žele nešto reći tim povodom - pa tako i da se okolica ove zanimljive zgrade promijenila. Što se samog tona komentara tiče - thja, svatko komentira stvari na svoj način i ja to ne uzimam srcu. ;o)

  avatar

  18.09.2012. (14:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...