Komentari

dayafterday.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • dražeN ;)

    Volim kupovati ;)

    avatar

    01.09.2012. (09:30)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Kupujemo, sad već polovna, obećanja pa i na njih plaćamo PDV- pogrešne društvene vrijednosti- u stopama koje grabe u provaliju.

    avatar

    01.09.2012. (10:31)    -   -   -   -  

  • blade777

    A tko to, molim te lijepo, upravlja sa javnim poduzećima, ustanovama, agencijama gradovima, općinama, strankama i partijama?
    Jesu li to neuki radnici i seljaci, oni sa pućkoškolskim obrazovanjem, površnim i nedostatnim, ili su to fakultetski naukovani zaslužnici, nikada obrazovani, vazda gladni materijalnih vrijednosti?

    Tko to vodi ovu našu preljepu domovinu?
    Tko to kroji obrazovne i druge programe?
    Tko rastače glavninu stvorenih vrijednosti?
    Tko se to vozi u preskupim limuzinama, a muda gladi u preskupim uredima?
    Više je znanja i poduzetnosti u jednoga šlosera il' gradonačelnika tipa Stipe Petrine, iz puka izniklog, nego u svim napuhanim kvaziintelektualcima današnje suvremene Hrvatske.
    Da, imaju oni raznorazna pisana priznanja, odličja i status, al' je jedna i jedina istina, koje vazda moraju biti svjesni, a to je istina o njihovoj nesposobnosti.
    Nesposobnost upravitelja, dovela nas je tu gdje jesmo.

    Djecu prvotno treba odgojiti, a potom ih naučiti kako da primjene ono što nauče, tek potom na red dolazi standardni nastavni program.

    Kod nas je sve sasvim obrnuto, prvi je nastavni program iz kojeg je uglavnom izbačen odgojni pristup, a savim zanemaren nauk o primjeni naučenog.

    Ako sada počnemo djecu učiti kako da pravilno primjene svoje znanje, tek za kojih trideset godina moći ćemo kazati da imamo istinske intelektualce.
    Danas, nažalost, imamo samo učene kriminalce, koji su na jako dobrim pozicijama upravljanja jednim društvom.
    Takvi nisu postali sami po sebi, nego zato što su tako naučeni.

    avatar

    01.09.2012. (10:52)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Sjajan, sjajan tekst i još sjajnija sintagma - Mudre budale. Pišeš o svemu čime su "opremljeni" i sve je istina, ali bih nadodala da su prije svega toga "opremljeni" nečim još mnogo gorim, a to su - njihovi vlastiti roditelji. Nijedan od spomenutih utjecaja ne bi bio relevantan kada bi roditelji svojoj djeci bili kvalitetna tampon-zona koja bi odvajala smeće od dragulja u njihovim životima i kada bi ih učila pravim vrijednostima. S druge strane, isti ti roditelji čine društvo koje je iznjedrilo sve te sporne pojave i anomalije pa... bojim se i pomisliti na posljedice. :(

    avatar

    02.09.2012. (13:25)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ovog puta nisi stavila pasus za one koji ne znaju engleski :)

    avatar

    02.09.2012. (16:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...