Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Igniss

    Prije nego se netko zapita "a zašto moj komentar nije tu", ovo je zamišljeno samo kao način da istaknem neke izvrsne komentare koji inače ne bi došli do izražaja. Cilj nije imati izbor za Miss najboljeg komentatora/icu, već samo dati malo ekstra prostora tamo gdje je prostora prije bilo 0.

    avatar

    30.08.2012. (11:33)    -   -   -   -  

  • Cakana

    ooo, hvala hvala, polaskana sam :D

    ali čisto da znaš, ovo ti se ne računa ko post :P :D

    avatar

    30.08.2012. (15:03)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ne računa se na isti način kao i analni seks djevici koja se čuva za brak :D Ozbiljno, moguće je da bude post prije 01.09., ali sudeću po trenutnoj situaciji, sumnjam.

    Naposljetku, moram i dovršiti knjigu.

    avatar

    30.08.2012. (17:41)    -   -   -   -  

  • Cakana

    Tako je. Ne računa se xD

    avatar

    30.08.2012. (18:50)    -   -   -   -  

  • sexy bitch

    @ Igniss: Nisam znala da pišeš knjigu. Kad izlazi? Baš ću ju kupit nekim ljudima oko sebe. Treba im.

    Nadovezujem se na tvoj prethodni komentar upućen meni:
    Što se tiče mog generaliziranja, moje je generaliziranje je jednako uvredljivo kao tvoje generaliziranje o ženama. Zar ti misliš da su sve žene iste? Ok, žena bira hoće li biti s nekim ili neće, stoji, ali zar i ti kad prilaziš curi ne biraš hoćeš li prići njoj ili pak nekoj drugoj? Kad već filozofiram, kolika je šansa da će baš svaka cura koja pristane izaći s tobom biti loša, a ako je tako onda: pa kud gledaš čovječe! Pa po svim zakonima vjerojatnosti bi s vremena na vrijeme morao naletjeti na normalnu i privlačnu curu koja vrijedi truda više od truda za kratkoročni užitak. Ili pak: kakav si ti to da te žele samo loše cure?

    Ja se u velikoj mjeri slažem s tobom, čak mi se sviđa tvoj brutalan pristup, ali ne možeš tako generalizirati ženski rod. Pa se ti vrijeđaj.

    @ Vuk: Naravno da je licemjerno ponašanje žena koje misle da se imaju pravo potrošiti na sve moguće načine, a onda žele princa na bijelom konju u svojoj 35. Pa taj princ će naravno uzeti mlađu, ljepšu i nepotrošen(ij)u ženu. A zašto te to muči? Pa to je tim ženama cijena za njihov način života. A dečki od mladosti trebaju paziti da se ne zatelebaju u jednu od takvih "samosvijesnih", "neovisnih" i "slobodoumnih žena" pa da ne potroše mladost na njih. Isto kao što cure trebaju paziti da ne potroše mladost na nasilnike, kockare, alkoholičare itd. Ili još gore, da ne zasnuju obitelj s takvim.

    Ne razumijem čemu ljutnja. Društvo je danas takvo. Dok sam bila jako mlada strašno me boljelo što je svaki dečko samo gledao da me povali. Kad mu nisam dala - prekid. Kako sam se ja osjećala tada? Naravno, kako nemaš životnog iskustva, misliš da su samo dečki za to krivi. Kako sam sazrijela, shvatila sam da su i žene za to krive jer se pod normalno podaju bez problema jer "to treba ako želiš dečka." Ja zbog toga nisam generalizirala i osuđivala dečke, nisam bila ogorčena. Tražila sam pravog i našla sam ga.
    Savjetujem svima koji žene doživljavaju kao ti da se nikad niti ne žene jer bez povjerenja nema zajedničkog života.

    Što se tiče zadnjega, ja znam da je to tako. Pa ja sam htjela da ti to otvori oči, i tebi i drugima. Pravo i pravda su miljama daleko. Jednom sam privatno pitala jednu sutkinju kako je mogla toj ženi dati dijete (koja je objektivno bila nikakva majka), a ona mi je odgovorila otprilike ovako: "Dijete ima 5 godina i sad mu je majka potrebnija nego otac. To je stav struke". Koje struke? To samo Bog zna. Kako ti je bolja majka koje nikad nema doma jer se vucara s ljubavnicima i ganja karijeru od oca koji je brižan i predan svojoj djeci i koji se brine o njima. Nikad mi nitko to nije objasnio ali su mi rekli da je to tako i točka. Uz to su mi rekli da će otac dobiti dijete samo ako je majka u zatvoru, beskućnik, psihički bolesnik ili ako ne želi dijete. Ja ti pišem samo ono što znam. Da bi se takve stvari promijenile treba promijeniti čitav sustav, ponašanje ljudi, razmišljanje ljudi, a to se može samo ako svatko od nas krene od sebe. Nitko ne smije dopustiti nikome da ga gazi. Nikad. Bez rasprave. I nadati se da će jednom naći normalnog partnera/partnericu.

    avatar

    30.08.2012. (19:34)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Llolzozlzlzlzlz! (h/t GBFM)

    Kao sto se ne racuna seks koji se dogodi sa Mateom ili Jorgeom na godisnjem odmoru na nekoj egzoticnoj lokaciji.
    Ili seks sa covjekom koji se pokaze kao daleko manje cool nego sto joj se ucinio prije seksa.
    I vec je spavala sa jednim Ivanom, pa se drugi Ivan ne racuna.
    On nije svrsio, pa se to ne broji.
    Ili joj je to bio prijatelj, a ona se malo napila.
    Ili joj se muskarac svidio manje od 100%.
    "Taj se ne broji."
    "S ovim nisam nikada imala nista."
    "Samo se slabici boje iskusnih zena."
    I tako dalje.

    Hamsterbation at its finest.

    PS
    Sretno s knjigom.

    avatar

    30.08.2012. (19:43)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @sexy bitch

    Vidim da ovaj tvoj komentar (BTW, dobar komentar) ima drugaciji ton nego onaj zadnji na postu “Jednostavna jednadzba”, te da se dobro slazemo.

    Vidis, mene licno apsolutno nista ne muci: nemoj moje komentare shvatiti kao ljutnju. Ja se uopce ne ljutim na zene, bilo one mlade koje se ne zele vezati ili one 35+ koje ne mogu naci muza, vec ih prihvacam takvima kakve jesu. Ja cu se danasnjem stanju (ne) prilagoditi i u zivotu ce mi biti onako kako si sam napravim (slobodna volja, odgovornost za vlastiti zivot itd).

    Svrha moga pisanja je da pomognem drugim muskarcima jer u danasnjem drustvu je opceprihvaceno da su “kockari, nasilnici i alkoholicari” los materijal za zenidbu iako mlade zene vole takve stvari zanemariti ako je muskarac u pitanju dovoljno karizmatican (this comment approved by Rihanna).
    Ali je danasnji Matrix toliko snazan da ne samo da vecina muskaraca ne vidi kako je istrosena 35+ zena los kandidat za brak, nego se cak to ne smije niti reci na glas jer odmah dobivas pridjeve “ogorcen” i “mizoginik.” A na svaku zenu, kao sto si ti, koja ce ovo na glas reci dolazi drugih tisucu zena koje ce reci da su snazne, energeticne, samosvjesnje, neovisne, jake, “previse jake za danasnje muskarce” itd. Velika vecina muskaraca onda u to povjeruje te ubrzo izbliza vide sta znaci brak sa takvom zenom.

    Sto se tice sudskog sistema te cijelog proces oko razvoda braka i odredjivanja skrbnistva djece, meni ne moras otvarati oci, jer su mi vec davno sirom otvorene jer ako si citala moje prijasnje komentare onda je lako za uvidjeti da uvijek pisem konzistentnu pricu: za muskarca je danasnja verzija braka (Brak 2.0) sa danasnjom prosjecnom modernom zenom gore kockanje sa zivotom nego igranje ruskog ruleta. Ja to jako dobro znam i vidio sam takve primjere kod bliskih prijatelja (lazne optuzbe za zlostavljanje, policijsko hapsenje, boravak u zatvoru itd.), ali pisem zbog vecine muskaraca koji ovo ne znaju jer mi drustvo ne dopusta da ih saznaju.

    Sto se tice mene i zenidbe: ako se budem zenio, onda postoji rigorozni sistem provjeravanja zene da utvrdim da li je ta zena dovoljno dobra da ju ozenim. Kao i niz mjera, koje sam opisao u prijasnjem postu, koje cu poduzeti tako da se osiguram. A uopce ne sumnjam da ce zena dobro razmisliti da li sam ja dobar kandidat za muza (bila bi glupa da ne razmisli). Osim toga, ako zelim imati djecu i tu postoji nekoliko mogucnost od kojih je posvojenje tek prva koja vecini ljudi pada na pamet.

    PS. Meni je drago da si nasla dobrog partnera za zivot. Ovo ti govorim bez imalo sarkazma.

    avatar

    30.08.2012. (20:21)    -   -   -   -  

  • sexy bitch

    @Vuk: Nisam baš bila na blogu u zadnje vrijeme pa mi nisi poznat. Samo sam se tako malo osvrnula na tvoje napise jer ne podnosim generaliziranja. U pravilu se razumijemo. Ah, moj ton, pa on ovisi o nozi na koju sam ustala ujutro. Valjda znaš da su sve žene neuravnotežene.
    P.S. Hvala

    avatar

    30.08.2012. (20:33)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Vuk: aaaaahhh, legendarni GBFM. Music to my ears :)

    @Sexy bitch: Hvala na lijepim željama, knjiga bi trebala biti sredinom rujna, iako mislim da će zbog nekih zastoja biti pomaknuta na početak listopada. Ne očekujem ništa posebno, uzevši u obzir velik broj sličnih skupih "priručnika" baziranih na piramidalnim shemama, koji su strašno zamutili vodu, ali tko zna.

    Ne, ne vrijeđam se ja osobno. Ja sam sa svojim stanjem zadovoljan pa sam tu mogućnost davno ostavio za sobom. Samo kažem da ljudima koji žive u seksualnoj pustinji to može biti itekako uvredljivo. S jedne strane naravno da bi i oni morali nešto poduzimati (o tome sam pisao), no s druge se ne smije zaboraviti da se nisu sami doveli u tu pustinju, već su dovezeni tamo. Uglavnom, zašto kažem da su dovezeni, te da su žene velikom većinom odgovorne za ukupno stanje na seksualnom tržištu, te da to nikako ne može biti problem toga da muškarci prilaze samo krivim ženama, osim u možda par izoliranih slučajeva?

    Da napomenem: ja ne kažem da su sve žene iste, da sve žele kretene ili da su sve kurve ili što već, ali kažem da sve imaju iste biološke postavke (hipergamiju), isto kao i što svi muškarci imaju iste biološke postavke (coolidgeov efekt). Glavna razlika između njih kao pojedinaca je u razini kontrole nad tim biološkim postavkama, te ne mislim da je ikakva generalizacija reći da je alarmantno velik (50 do 90%) broj žena koji ih više ne kontrolira. Ovo nije samo moje opsežno iskustvo i promatranje, već i znanstveno dokazana stvar.

    Razlika se najbolje ocrtava u nedavnom razgovoru koji sam nedavno vodio o toj temi. Naime, pitao sam djevojku koliko postoji dečkiju koje bi ona ovoga trena mogla nazvati i reći im da želi biti s njima, i oni bi bili s njom. Njen odgovor (potvrđujem da je bez pretjerivanja): 3. Za njenu demografsku skupinu je to prosječno. Koliko muškaraca postoji koji imaju 3 žene koje bi mogli samo nazvati i one bi istog trena bile s njima? Ako misliš da takvi muškarci čine više od 10% populacije, imam ti prodati komad zemlje na Jupiteru.

    Kada bi neki muškarac u bilo kojem trenutku imao toliko žena koje ga žele, ja bih ga naravno bez suzdržavanja prozvao Alfom. To je za muškarce iznimno rijetka pojava, koju ikada iskuse samo najsposobniji i najprivlačniji, pa opet je to za mlade žene standardno životno iskustvo, koje svaka od njih automatski doživi samim time što se rodila i ušla u pubertet. Uz iznimku tek nekoliko posto nesretno neuglednih ili ružnih, svaka žena će garantirano proći takav period.

    To se ne odražava samo na količinu obožavatelja, već i na prilike. Prosječan muškarac može proći tjedne, mjesece i godine bez da mu se ikada ukaže izgledna prilika sa ženom, dok se prosječnoj ženi te prilike ukazuju mnogo češće, i to samim time što egzistira (pod pretpostavkom da nije zatvorena u kuću 100% vremena). Zaključak: muškarci ne "biraju". Iluzorno je misliti da postoji nekakav "buffet" u kojemu muškarci mogu birati s kime će biti, a kakav većina žena iskusi samim postojanjem u određenoj dobi. Pomislila bi da taj buffet postoji u obliku diska, ali za prosječnog muškarca prilazak u disku ne znači uspjeh, ni izdaleka.

    avatar

    31.08.2012. (01:04)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Nadalje, nastavak te relativne moći znači da žena, ako odluči nekome prići (to se nažalost rijetko događa, ali sasvim je moguće), ima puno manju šansu da će biti odbijena nego muškarac. Iako žene nemaju igru u smislu povećavanja svoje vrijednosti kao što je to moguće muškarcima, gotovo svaka žena će uspješno pronaći partnera ako se učini dovoljno dostupnom nekome svog ili nižeg ranga (i.e. došeta do njega i počne prijazan razgovor sa smiješkom).

    Sve to znači da prosječna žena u svakom trenutku ima višestruko veću pažnju i udvaranje muškaraca, nego prosječan muškarac pažnju i udvaranje žena. Ako ona ima višestruko veću pažnju, tj. više od jednog muškarca istodobno koji bi je htjeo, to automatski implicira da će jedan od njih biti više Alfa, dominantan, agresivan, kreten (ne nužno, ali često ide u paketu) i tip koji je želi samo za seks, a drugi manje. Čak i ako taj drugi nije sasvim Beta (dobroćudni, kavalirski dečko, stup civilizacije i etc.), zakon komparacije kaže da jedan mora biti više Alfa/Beta. Onaj kojeg ta žena odabere je onaj koji je uspio, i kojemu drugi muškarci žele biti sličniji. Ne obrnuto. Žene svojim preferencijama oblikuju muškarce.

    Uzevši u obzir navedenu pravilnost (da žene imaju više izbora i da time oblikuju muškarce), šansa da muškarac namjerno ima baš sve interakcije u životu isključivo s tom mitskom manjinom žena koje odabiru isključivo naj-Alfa muškarce ravna je nuli. Pa to bi zahtijevalo da ovom drugom dijelu žena nitko nikada ne priđe! Je li veća vjerojatnost da gotovo svi muškarci svijeta prilaze samo manjini žena koje biraju naj-Alfa muškarce, ili je - ne usđujem se ni reći nešto ovako skandalozno - ipak veća vjerojatnost da ipak takve žene čine (veliku) većinu?

    E sad, istina je da postoje dobre djevojke (poznajem barem dvije :-) kojima prilaze samo douchebagovi i kreteni koji ih žele samo za seks, što je jako negativna pojava koja pokazuje da droljasto ponašanje indirektno šteti svima, a ne samo onima koji ga prakticiraju. To se događa jer je sve manje muškaraca u zlatnoj sredini Bete i višeg Bete, a sve više ili postaju igrači ili napuštaju seksualno tržište i postaju previše sramežljivi ili Omega da ikada više priđu nekoj. Pojedinačno, niti jedna žena nije kriva za to što se našla u toj situaciji. Kolektivno, apsolutno su za to krive žene. Da u velikim brojevima nisu birale to što su birale, ne bi ni bilo došlo do navedenih promjena kod muškaraca.

    avatar

    31.08.2012. (01:05)    -   -   -   -  

  • -

    Ovaj odogovr na komentar je toliko zabavan i sadržajan da bi trebao biti blog post.

    avatar

    31.08.2012. (15:29)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hvala puno, drago mi je da je sadržajan (ne znam kako bi bolje objasnio ovu stvar od ovako korak po korak), ali nisam htio da bude zabavan pa da greškom zvuči kao neki napad na sexy bitch, naravno :D

    p.s. možda će biti u nekom budućem postu "moć uvijek dolazi s odgovornošću, htjela ti to ili ne", ali to je daleka budućnost.

    avatar

    31.08.2012. (15:52)    -   -   -   -  

  • -

    Vezano uz primjedbu kako se dječake i muškarce uče stvari koje zadnjih par desetljeća više ne drže vodu, knjiga sa zanimljivom tematikom:
    The WAR AGAINST BOYS: How Misguided Feminism Is Harming Our Young Men

    Zanimljiv je niz predavanje Warrena Farrela, PhD, koji je počeo kao mainstream (pro-feminist), da bi s godinama napustio političku korektnost radi dokaza koje je prikupio u studijama.

    Why Men Earn More: The Startling Truth Behind the Pay Gap–and What Women Can Do About It

    Why Men Earn More 1 - The Startling Truth Behind the Pay Gap
    (više nastavaka)

    U svezi onog "muškarci su krivi za sve" i "grow up"/"men up", jedan od priručnika za "hamsters" oko kojeg su se sukobili Amazon komentatori:
    Guyland: The Perilous World Where Boys Become Men
    Je li riječ o istom tipu, 5-10% Alfi i atletama s kojima se ona gđica na Duke Univ. seksala pa napravila prezentaciju, a na osnovu kojeg onda prosuđuje sve muškarce?

    Komentar megahamstera, možda čak predator-hamstera:
    "This book will illicit extremely negative male reactions for the same reasons it was written: this book challenges patriarchy and male privilege which will definitely cause many readers initial discomfort. While challenge and change are not comfortable, they can be ultimately rewarding.
    Guyland offers a thoughtful sociological background to why (many, not all) boys and men act the way they do during this complicated stage of their life. You will despise this book if you believe that "misandry" is a cause for concern (since men are in power, or the Dominant Group, misandry is not relevant in the same way racism or anti-feminism are, since they are perpetrating non-dominant groups). Dr. Kimmel does not want to "hurt men's feelings" or make everybody hate men, as many other reviewers have alluded to: his aim is to alleviate the pressure many men will feel during their late teens to 20s, to offer alternatives to how they can live without falling into the stereotypical behaviors that cause them to suffer, sometimes causing others to suffer, unnecessarily"

    Mržnja prema muškarcima ne postoji biti može biti relevantna značajna jer su oni "dominantna skupina" i ovo je "patrijarhat", dok je antifeminizam jednak rasizmu (a mržnja prema muškom spolu nije jednaka rasizmu)?

    Što više saznaš, što više vidiš, shvaćaš koliko je lakše i ugodnije ostati u iluziji Matrixa. Stvarnost

    avatar

    31.08.2012. (17:00)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @-: o mitu "razlike u plaćama" ću pisati uskoro, nadam se, poznata mi je ta stvar. I za ovu prvu knjigu Christine Hoff Sommers sam već čuo, izvrsna je. Zamisli samo... ona i tek nekolicina žena protiv cijele planine bullshita? Samo u SAD-u postoji 685 katedri "ženskih studija" koje zatrpavaju javnost kretenizmom. To je gori odnos nego u filmu 300!

    "Predator hamster" je fenomenalan izraz. Točno na mjestu i originalno, bravo :D

    Novi post: Beta Nostradamus

    avatar

    01.09.2012. (14:04)    -   -   -   -  

  • -

    Možda će uskoro Beta-hranitelji odbiti financirati i hraniti mehanizam u kojem imaju tolike obveze (porezi, alimentacije) i prijetnje (sudovi, policija, društveno-poslovna smrt kroz napade na "ženomrsce" u medijima pod imenom i prezimenom), a nikakva prava ni jamstva. Hoće li se samo pronalaziti poruke s rečenicom "Who is John Gault?" :)

    Igra se, kad sam čuo za to, u raspravama spominjala isključivo kao negativna stvar, metode muljanja kojom prevaranti, "silovatelji", smotaju naive i nesigurne ah-jadne-djevojke. Nitko nije spominjao kako je ustvari riječ o pojednostavljenoj i primjenjivoj metodi temeljenoj na empirijskih istraživanjima i evolucijskoj psihologiji i biologiji, dakle nije ju iz rukava istresao N.Strauss ni T.Durden ni D.DeAngelo ni ostali...
    A u sklopu traženja odgovoa na "zašto Igra" i "otkud Igra" otkriju se razne negativne stvari i zamke koje se treba naučiti zaobići, izbjeći - kao što su militantni feminizam

    Zanimljiv je blog "Quiet Riot Girl". Autorica je kći vrlo aktivne feministice, odrastala je pod utjecajem te novo-"arijevske" ideologije, te se - naravno - uključila u F-ideologiju. Čak je u sklopu gender studies dogurala do PhD nivoa.
    No, problem je bio što je ipak bila razumna i razmišljala je svojom glavom. Uvidjela je nelogičnosti i neistine u ideologiji, prije nekih 2 godine definitivno odbacila propagandu i zauzvrat postala parija. Izbacili su ju iz krugova. Blokirali objavu nekih radova koji su se suprotstavili mainstreamu i feminizmu (kao PhD kandidat zna kako provesti istinito i točno istraživanje, kao i kako prepoznati iskrivljene rezultate). Čak su, tragom objava na blogu, došli do njenog stvarnog identiteta i krenuli s provođenjem napada i blaćenja osobe. Donekle joj je pomoglo što je žena i bivša feminsitica (koja jako dobro poznaje idelogiju), pa ju nisu mogli proglasiti ženomrscem, primitivcem, nasilnikom, verbalnim silovateljem itd.

    Šokantna dekonstrukcija:
    Against Feminisms

    Leaving the sisterhood: A recovering feminist speaks

    Misandry: The Acceptable Prejudice -An Essay By Mark Simpson

    Safe Spaces, ‘Silencing’, Sisterhood

    Ovo je, piše, bezuspješno pokušavala objaviti u feminističkim i mainstream publikacijama:
    Rape Culture and Other Feminist Myths

    Why 'Rapist' Is A Dirty Word

    The Myth of Male Power by Will Farrell

    Working-Class Beasts and Rape Culture

    Doslovno, kao progon heretika u srednjem vijeku, odnosno onih koji su se usudili su tvrditi kako se Zemlja i planeti okreću oko Sunca, ne sve ostalo oko Zemlje. Ukoliko se "spale" (kroz ad hominem/character assasination[url] "heretici" koji naučavaju istinu, a ostali ljudi dovoljno zaplaše, hoće li to "zaustaviti Reuters"?

    Kad sam (kod Dalrocka?) pročitao post o [url=http://www.thestar.com/news/gta/article/1220096--deadbeat-dad-flees-t o-philippines-leaving-four-kids-without-support]ocu iz Kanade koji je puknuo i pobjegao na Filipine jer ga htjeli pritisnuti na isplatu $800,000 bivšoj ženi
    (vidi komentare), koja je uz to dobila starateljstvo nad djecom i kuću vrijednu preko 1 mil $ (a ne želi raditi i potrošila je sav novac koji joj je inicijalno isplatio), komentari Mr.Wolfa o zaštiti imovine i novca ne zvuče besmisleno...
    Većina bogatih ionako imovinu drži u raznim trust fondacijama i sličnim fondovima, radi zaštite od sumanutih odšteta (u USA su lude tužbe i odštete svakodnevica), kao i da više ostave djeci umjesto poreznicima i birokraciji, te ju samo koristi, a odvjetnici i upravitelji fondacija se brinu za papire i novac.

    Što više čitam Dalrocka, Grerp i Quiet Riot Girl, sve mi se više čini kako će Igra postati nužna kao "sredstvo preživljavanja" na tržištu i u životu, ne kao rekreacija.

    avatar

    02.09.2012. (22:25)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Inače ne pratim baš te websiteove tipa Voice for Men, Good Men, The Spearhead i sl., ali pretpostavljam da je u pravu. Btw, jesi li vidio ono što je Roosh nedavno napisao o cijelom tom pokretu? Koliko god mi to bilo žalosno, nisam se mogao ne složiti s njim.

    Priča o tom Kanađaninu koji je rekao bye-bye i otišao na Filipine mi je poznata, mnogi su ga popljuvali, ali slučaj je stvarno skandalozan. Jedan od boljih u posljednje vrijeme mi je onaj o tipu iz UK koji je dobio 55 milijuna funti na lutriji i bio prisiljen od toga dati 2 milijuna bivšoj ženi, koja ga je prevarila i ostavila prije 10 godina. Bizarno.

    Inače, o "kulturi silovanja" planiram pisati.

    avatar

    03.09.2012. (09:24)    -   -   -   -  

  • -

    Pls linkaj na Rooshov post... Ni ja ne pratim navedene sajtove, nego su ih linkali Quiet Riot Girl i Dalrock, odnosno komentatori njihovih psotova.

    Zanimljivo u toj priči o 2 mil funti (nagrada za prijevaru i napuštanje?) jest što je otac - uz povećanje mjesečnog paušala za kći - ponudio stavljanje 2 mil funti u trust fund za kći (u koga će se ona ugledati kad odraste), što je bivša ODBILA. Hoće odmah i za sebe, koga briga za ikoga drugog ili dijete. Svaki dodatni komentar je... Opravdan.
    Nažalost, izgleda kao pokoran, naivni Beta kojeg prezire i iskorištava bivša žena i kojeg će prezirati i iskorištavati i kći kad odraste.

    Suprotnost tome bi bio tata/superAlfa Bruce Willis. Nije se nervirao kad je D.Moore otišla, jer gomila drugih čeka u redu na njega. Kad su kćeri majci napravile javno sr*nje i to razglasile po novinama, B.W. je znao kako se postavit: autoritet, disciplina i uskrata džeparca dok se ne ispričaju. Lik zna postavit granice.

    Bruce Willis kćerima rekao da su razmažene i sebične
    "Glumac je prigovorio kćerima zbog bezobraznog ponašanja prema mami Demi Moore i naredio im da se ispričaju... Glumac je svjestan da će se djevojke uskoro pokajati jer je odlučio ne isplaćivati im džeparac dok se ne ispričaju mami."

    avatar

    03.09.2012. (13:50)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Bruce Willis je faca i potpuno podržavam tu njegovu akciju. Naravno, njemu pomaže to što je slavan i bogat, pa se nikada ne mora brinuti za budućnost... ali svejedno, dio njegove odlučnosti je primjenjiv kod svih muškaraca.

    The Men's Rights Movement is Dead

    avatar

    03.09.2012. (14:25)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Kako da ju nagovorin na lignju?

    avatar

    04.09.2012. (09:18)    -   -   -   -  

  • -

    Tnx za post.
    R-man je dosta izravan, ne želi biti mučenik niit veliki aktivist: "...before you decide to change the world, try changing your own life first."

    MRM pvenstveno čine oni koji su već popušili, razvedeni muškarci u srednjim godinama. Ukoliko se samo ne organiziraju i ne počnu gurati agendu, sigurno im to neće odraditi netko drugi - mlađi muškarci koji ih percipiraju kao "luzere", a pogotovo ne white knights i/ili feministice :)

    avatar

    05.09.2012. (21:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...