Komentari

zagrebancija.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sekasmith

    Kaj velim - velim da bežim čim mi nekaj nudiju na cesti, onaj potez Zagrebačka na Trgu prema Dolcu, ono je dio di moraš imati opak izraz lica ili neko oružje uz sebe. Al na ovo ću obratit pažnju, dobro veliš, jedna kava. Doduše kava koju ja pijem košta 2 kn, s kavomata.

    avatar

    16.09.2012. (20:29)    -   -   -   -  

  • Ines Jurković

    Postala sam ovaj komentar tamo gdje ste i vi mene optužili za plagijat, no ne znam hoće li gospodin dozvoliti da se taj komentar prikaže pa ću vam ga ostaviti i ovdje. Žao mi je što je došlo do nesporazuma ali ja zaista nemam ništa s tim, dapače, ovdje je moja reputacija napadnuta, bez osnove!

    Poštovani gospodine Brnčić, prvo se želim ispričati što vam tek sad odgovaram na vaš komentar, ali to je iz razloga što nisam ni znala da je dio mog teksta objavljen ovdje niti sam vidjela ove komentare. Dio kažem, zato što ovaj tekst koji je potpisan mojim imenom-nije moj u potpunosti! Ja dakle nisam vas kopirala, niti me je itko obavijestio da koristi moj tekst ni tražio dozvolu za to. Dakle molim gospodina koji je objavio promijenjenu verziju mog teksta da ga makne u potpunosti ili izbaci kopirane dijelove jer ovo nije korektno ni prema meni ni prema vama.
    drugacije.hr/hrvatska/60-mediji/195-uline-svjetiljke
    Na ovom linku se možete uvjeriti da govorim istinu, jer moj tekst je objavljen još 2011. godine. Molim vas da usporedite taj i ovaj tekst pa ćete vidjeti što je izvorno. Što se tiče mojih izvora tada, tekst je napisan na temelju razgovora s glavnim urednikom Uličnih svjetiljki.

    avatar

    04.12.2012. (14:53)    -   -   -   -  

  • Zagrebancija.blog

    Poštovana Ines, moj tekst sam ja sam pisao bez ikakvih kopiranja djelova tekstova i sl. Provjerite još jednom. Možda vi jeste autor članka na drugačije.hr - no ja vas nisam kopirao. Ako sam negdje rekao da je plagijat - to je vjerojatno jer je kopiran ovaj tekst koji sam ja sam osobno pisao bez kopiranja tuđih tekstova. Kada kopiram tuđe tekstove - ja ih stavim kao citat i navedem izvor jer sam jedan od onih koji se bori za autorska prava i kad i gdje je moguće upozoravam ljude na to da imenuju autore. I ne znam koji dio vi smatrate da je kopiran da bi ja uklonio svoj članak tj tekst? Nemojte se srdit nit zamjerit, al ja nebum uklonil ovaj članak jer je moj bez da je plagijat. Moj izvor za ovaj tekst je upravo ovaj gospodin koji je na slici jer sam ga slikao uz njegovo dopuštenje. Fala na razumijevanju :) Vi ste svoj članak opširno napisali i svaka vam čast, drago mi je da je on baš takav gdje prikazuje opširnije o čemu se radi. Ja sam svoj temeljio na kratkim crtama da se bolje shvati o čemu se radi. Molio bih da mi na mail pošaljete link gdje sam ja to vama reko da je plagijat na ovaj moj članak. Kao što vidite, stavio sam link do vašeg članka koji sam vidio nakon ovog mog objavljenog teksta.

    avatar

    11.12.2012. (01:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...